Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 11:29
Reakce na Lilly_Ku:

Čo by človek čakal od OnaDnes, že...  ale bohužiaľ tak asi kopec ľudí fakt uvažuje.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 11:55

lol, to je ale vtipný článok. Páči sa mi, ako si kopa ľudí myslí, že vie, ako by druhí mali viesť svoj život

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:02

hele ona dnes to je ta, kde v rubrice pro zeny uverejnujou poradnu jak to vidi chlap s hausmannem, ne? to me dycky uplne rozseka, fakt masochismus na entou.

1145 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:04
Reakce na carries:

Mňa by len zaujímalo, aké sú teda tie spoločensky prijateľné formy trávenia voľného času pre dospelých (ak sa teda predpokladá, že nejaký vôbec majú)...?  Som sa to tam nejak nedozvedela.

1145 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:11
Reakce na Lilly_Ku:

To neviem, ja tam článok rozkliknem tak raz za týždeň, keď mám kopr... ale vždy sú to perly. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 12:19

To neviem, ale hlavne sa nebaviť!

Neviem prečo sa kritizujú hry, keď to pritom môže byť hodne kreatívne. Kdežto také pozeranie televízie (čo praktikuje tiež dosť veľká časť obyvateľstva a nie vždy sa jedná o náučné programy...), čo je ozaj veľmi pasívna zábava, nikto nekritizuje.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 13:05
Reakce na carries:

Přesně, hlavně snad hry by měly být brány pozitivně i v dospělém životě, protože pak ty hry snad hrajete se svýma děckama. Trapas. Nebo jako mám přestat hrát hry a za 10 let začít se svýma děckama znovu? To se zrovna nevyvedlo:-D.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 13:16
Reakce na Karja:

Najlepšie asi prestať hrať, a keď decká začnú hrať tak ich sprdnúť, že čo márnia hlúposťami čas

Offline MilitantníEskapistka
11 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 13:30
Reakce na RoSa:

Němčinu aka jazyk rivala jsem se učila od základky, během střední a i teď na VŠ. S tím už mě bral, tak si to snad teda nerozmyslí, doufám  v září jedu poprvý do Francie na návštěvu, říct nějak slušně neumim skoro nic, tak uvidíme, jestli se se mnou bude někdo bavit no.

Amun ne, taky? Frankofilové se na mě valej ze všech stran, fakt Každopádně díky, já to tak nějak udělám asi. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 13:35
Reakce na carries:

Pff, nadělaj, s hrama kdo si hraje, nezlobí. A kdyby všichni ti infantilní dospělí začali zlobit..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:10
Reakce na Mutziputzi:

Myslíš tu telenovelu Toxx vs Trafik? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:12
Reakce na paktofonika:

Jojo

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 16:01

mame sme nikdy nevyhodili na oci vek ale myslim ze sme ju nasierali este viac ked sa malovala a my sme sa jej pytali ze preco ked uz je vydata    divim sa ze nas za to nezabila ale dnes uz sa na tom dobre bavime

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 16:20

Ja si teda tesne pred 30-tkou pripadám stále úplne rovnako ako v 20-tke. Ani toho rozumu zatiaľ neni o moc viac, akurát pribudli nejaké tituly a samozrejme finančná nezávislosť, to sa hodí... zaujímalo by ma, či príde nejaký magický vek kedy sa to zlomí a začnem si pripadať "dospelo"  

Pokud na tom budeš jako já, tak si "dospěle" nezačneš připadat nikdy. Akorat občas trochu nepatřičně.:-/

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 17:43

V pondělí mám jít na operaci kolene - obnovené staré zranění, meniskus a přední křížový vaz. No není mi dneska blbě? Nebylá já dneska na předoperačním vyšetření? Takže zvýšené CRP a bílkoviny v moči. To jsem zvědavá, jestli to do pondělí zvládnu a budu moc na tu operaci jít. Už je plánovaná dlouho a já bych ji ráda měla za sebou...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 18:22

Já si vždycky myslela, že to na mě nemůže dolehnout, ale příští rok mám třicet a je mi z toho fakt divně  Mám takové ty tendence bilancovat, ještě živě si pamatuju, co jsem si ve dvaceti myslela, že za těch cca deset let budu mít za sebou, zvládnutého, zařízeného vydělaného ... ouuuu, realita pokulhává, těžko se s tím smiřuje 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 20:46
Reakce na MP Meri:

Ono to v 60 nebude lepší, berte to tak jak jde život a ne podle grafu - 1. dítě - dovolená v Bulharsku - 2. dítě - dovolená v Jugoslávii... nebo jak to bylo :)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 21:01
Reakce na Kokoska:

Když já jsem děsná konzerva, sice se snažím s tím bojovat, ale asi podvědomě pořád toužím po tom klasickém modelu a nejhorší na tom je ten črvíček, kterej říká, že jsem zklamala sama sebe. Ale rozumím, jen jsem si tak fňukla, asi to občas dolehne na každého. Hlavně se z toho života nepos.at 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 21:43
Reakce na MP Meri:

Však ještě máš rok, ne? To jde stihnout věcí ....

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 23:02
Reakce na MP Meri:

To má asi každý, že měl nějaká očekávání a bylo to pak trochu jinak. Ale třeba za pár let zjistíte, že se tak moc nestalo, když některé věci nevyšly, a že život přinesl něco úžasného, co jste třeba ani nečekala.