Tak to je naprosto presne :)
Stěžovací vlákno
![]()
Mam na sebe asi moc vysoke naroky a pak je nezvladam naplnit. Budu se muset naucit skromnosti, nekde v budhistickem klášteře :)
Jinak mate vsichni pravdu samozřejmě.
Mne bylo minuly tyden ctyricet a nedolehlo to na me vubec.Vlastne bych na narozeniny uplne zapomnela,kdyby mi je porad nepripominali ostatni a nechteli to slavit... A zadny mentalni prerod se nekonal ani ted, ani pred deseti lety. :-) Jediny co me stve, ze jsem do 40-ti vic nezhubla, pry to ted pujde vyrazne hur. :-)
To jsou kecy s tím těžkým hubnutím, poslouchala jsem to i před třicítkou, 40 mi bude v dohlednu a nevěřím tomu ani teď![]()
Souhlasím, na mě nic nedolehlo ani v 50. Život jde prostě dál a už neřeším kraviny. A ani to hubnutí nejde hůř, dala jsem dolů za poslední rok zcela bezbolestně a bez hladovění 10 kg a mám postavu lepší než ve 40 ![]()
Asi to ani není stížnost. Spíš taková stížnost z "prvního světa" pro pobavení. Chtěla jsem vzít na dovolenou svýho droida, ale bojím se, že mi ho na letišti seberou
. Aaaachjo chuděrka malej se asi nikam nepodivá ![]()
Když já jsem děsná konzerva, sice se snažím s tím bojovat, ale asi podvědomě pořád toužím po tom klasickém modelu a nejhorší na tom je ten črvíček, kterej říká, že jsem zklamala sama sebe. Ale rozumím, jen jsem si tak fňukla, asi to občas dolehne na každého. Hlavně se z toho života nepos.at ![]()
Protože jsi mladá
Až ti bude o dvacet víc, pochopíš, že máš bejt ráda, že jsi ráda, a všeliké kvaltování (a plánování, dodávám já) toliko pro hovada dobré jest ![]()
Taky mi bude příští rok 30 a jsem na tom stejně, mám ty podvědomý očekávání co prostě nenaplňuju a sama sebe děsně štvu že to vůbec řeším
Tak moje zkušenost je taková, že ten metabolismus se zpomalil už tak po těch 25, tj. již jsem nemohla beztrestně sežrat úplně všechno a hubnutí před 40/po 40 se u mě nijak neliší. Je to totiž v hlavě a ne v tělesných pochodech. Ale netvrdím, že to tak mají všechny.
To je dobrá hláška to budu používat. Myslím si to samé, občas se ale nechám strhnout tou plánovací většinou. Ale ono se stejně většinou všechno samo nějak vystříbří a doplyne. Teď se mě ptali sourozenci, jestli mi mají nechávat věci na děti a já říkám jasně, vy mi to necháte a já budu neplodná, vůbec, všechno to rozdejte, kdoví co život přinese:-).
Přesně tak ![]()
Zrovna tohle mi tak nevadí, to jsou prostě výjimečný lidi a spoustě z nich je těch 28/29 :) Mě fakt víc deprimuje že jsem si sama kdysi myslela, jak v tomhle věku budu taková osobně vyspělá, celkově spokojená, pravděpodobně vdaná, budu mít spoustu procestováno, zažiju hrozně moc skvělých věcí a ono to tak idylický prostě neni
To si totiž byla ještě mladá a blbá, teď seš mladá a chytrá a bereš život normálně realisticky, přece!
To je určitě ta vyspělost, dík :D
nechce se mi to číst, vo co go?![]()
Rozvodový právník Duda a manželka Adéla Dudová, toho času Šeďová, expřítelkyně Hůlky a tanečnice se rozváděj online, 3 děti maj, chtěla bych se jim narodit úplně![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí