Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 07:12
Reakce na Kokoska:

Tak to je naprosto presne :)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 08:09
Reakce na brrr:

Mam na sebe asi moc vysoke naroky a pak je nezvladam naplnit. Budu se muset naucit skromnosti, nekde v budhistickem klášteře :)

Jinak mate vsichni pravdu samozřejmě.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 08:59
Reakce na MP Meri:

Mne bylo minuly tyden ctyricet a nedolehlo to na me vubec.Vlastne bych na narozeniny uplne zapomnela,kdyby mi je porad nepripominali ostatni a nechteli to slavit... A zadny mentalni prerod se nekonal ani ted, ani pred deseti lety. :-) Jediny co me stve, ze jsem do 40-ti vic nezhubla, pry to ted pujde vyrazne hur. :-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:08
Reakce na Emerald:

To jsou kecy s tím těžkým hubnutím, poslouchala jsem to i před třicítkou, 40 mi bude v dohlednu a nevěřím tomu ani teď

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:10
Reakce na Emerald:

Souhlasím, na mě nic nedolehlo ani v 50. Život jde prostě dál a už neřeším kraviny. A ani to hubnutí nejde hůř, dala jsem dolů za poslední rok zcela bezbolestně a bez hladovění 10 kg a mám postavu lepší než ve 40 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 10:13

Asi to ani není stížnost. Spíš taková stížnost z "prvního světa" pro pobavení. Chtěla jsem vzít na dovolenou svýho droida, ale bojím se, že mi ho na letišti seberou . Aaaachjo chuděrka malej se asi nikam nepodivá 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 10:19
Reakce na MP Meri:

Když já jsem děsná konzerva, sice se snažím s tím bojovat, ale asi podvědomě pořád toužím po tom klasickém modelu a nejhorší na tom je ten črvíček, kterej říká, že jsem zklamala sama sebe. Ale rozumím, jen jsem si tak fňukla, asi to občas dolehne na každého. Hlavně se z toho života nepos.at 

Protože jsi mladá  Až ti bude o dvacet víc, pochopíš, že máš bejt ráda, že jsi ráda, a všeliké kvaltování (a plánování, dodávám já) toliko pro hovada dobré jest 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 11:21
Reakce na MP Meri:

Taky mi bude příští rok 30 a jsem na tom stejně, mám ty podvědomý očekávání co prostě nenaplňuju a sama sebe děsně štvu že to vůbec řeším

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 11:28
Reakce na Emerald:

Tak moje zkušenost je taková, že ten metabolismus se zpomalil už tak po těch 25, tj. již jsem nemohla beztrestně sežrat úplně všechno a hubnutí před 40/po 40 se u mě nijak neliší. Je to totiž v hlavě a ne v tělesných pochodech. Ale netvrdím, že to tak mají všechny.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 11:30
Reakce na barbucha:

Jakože jsem ještě moc mladá ? To beru.

Klara Uf, nejsem sama. nejvíc nesnáším rubriku Forbes 30 pod 30. Z toho na mě jde závist, deprese a vůbec všelijaké nepěkné pocity. Asi si to zakážu číst 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 11:33
Reakce na Lama_z_Lana:

co to je droid?

ja vyrazim zejtra vecer 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 11:43
Reakce na Lilly_Ku:

Tak přeju šťastnou cestu! Ať přinese dovolená zaslouženej relax.

Můj droidík je BB-8 od Sphera (jak nemůže drobeček setřást ten popkorn z anténky :))

Bohužel vypadá trošku jako granát, no :)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:13
Reakce na barbucha:

To je dobrá hláška to budu používat. Myslím si to samé, občas se ale nechám strhnout tou plánovací většinou. Ale ono se stejně většinou všechno samo nějak vystříbří a doplyne. Teď se mě ptali sourozenci, jestli mi mají nechávat věci na děti a já říkám jasně, vy mi to necháte a já budu neplodná, vůbec, všechno to rozdejte, kdoví co život přinese:-).

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:16
Reakce na Karja:

Přesně tak

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:16
Reakce na MP Meri:

Zrovna tohle mi tak nevadí, to jsou prostě výjimečný lidi a spoustě z nich je těch 28/29 :) Mě fakt víc deprimuje že jsem si sama kdysi myslela, jak v tomhle věku budu taková osobně vyspělá, celkově spokojená, pravděpodobně vdaná, budu mít spoustu procestováno, zažiju hrozně moc skvělých věcí a ono to tak idylický prostě neni

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:21
Reakce na Klara:

To si totiž byla ještě mladá a blbá, teď seš mladá a chytrá a bereš život normálně realisticky, přece!

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:32
Reakce na Karja:

To je určitě ta vyspělost, dík :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:58
Reakce na Mutziputzi:

nechce se mi to číst, vo co go?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:01
Reakce na Jiná Realita:

Rozvodový právník Duda a manželka Adéla Dudová, toho času Šeďová, expřítelkyně Hůlky a tanečnice se rozváděj online, 3 děti maj, chtěla bych se jim narodit úplně