Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:12
Reakce na Karja:

Ja by som bola za prasa :D Tak nejak si predstavujem svoju vlastnú veselku

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:13
Reakce na :

a tak spousta lidí je vůči rodičům trochu svázaná a nechtěj to hrotit, říkaj si, že v rámci klidu v rodině to prostě vydržej...někdy kluci bejvaj dost bezbranný hlavně vůči matkám, a to ani nemusej bejt žádný maminčiný

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Tyjo, prase beru! Ač mám ráda lidi a společnost, nebaví mne cokoli organizovat a trend svateb děsně originálních a vyladěných je úplně proti mojí přirozenosti, nejlepší by bylo jít to jen podepsat na radnici.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:24
Reakce na dzizisketa:

Tak myslim, že to můžeme podniknout společně:-D Podepíšeme si to navzájem a šlus. Jako mě se ty jiné různé svatby líbí, ale rozhodně toho nejsem schopna a nepřinášelo by mi to tolik radosti aby to bylo aspoň trochu úměrné té náročnosti.

Online 999
19828 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:36
Reakce na Karja:

Na té nádherné svatbě na hradě měli taky prase :-).

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:46
Reakce na 999:

"Všichni hosté byli nadšeni a mezi chodila naprosto nas..ná tchýně a významně mlčela..."

Tohle jde mimo moje chápáni...ZEJMÉNA, pokud se ostatní skvěle bavili.

Moje mamka teda taky měla tendence naše nápady a plány korigovat. Byla vyloženě špatná z toho, že budeme mít jen jednorázový obrusy a jednorázový cateringový nádobí. Neustále mi vnucovala vyšívanej ubrus o rozloze fotbalovýho hřiště (měli jsme úzký pivní sety) "alespoň na náš stůl" a porcelánový talíře "alespoň na první chod." Ve finále ale usoudila, že to byla fakt blbost, protože přímo na místě nastala ještě větší anarchie než jsme plánovali a všem to maximálně vyhovovalo...

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 17:31
Reakce na Hoolinkah:

Taky jsme tehdy "schytali" kritiku od mé matky a tehdy ještě dedy, měli jsme to docela alternativní, prosadili jsme si místo, svatbu na podzim, ne klasické jídlo...Uprostřed hostiny se ozval hlas: "Dášo, to ty teda děláš lepší polivku." Ale my jsme byli nadšeni a naši kamarádi taky.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 17:37

Hergot, proč musí být cizojazyčná odborná literatura tak pekelně drahá 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 18:35
Reakce na :

To je právě cena z amazonu, tyhlety se tu neseženou ani omylem 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 19:45
Reakce na Ounz:

A co bookdepository.com?

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 20:18
Reakce na Hoolinkah:

Tam je ještě dražší  ale dík, hned je mi líp..

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 22:10

Má první svatba byla v Interhotelu Panorama v Praze. Malá, asi 20 lidí. Jako zaměstnanci Interhotelů jsme ji měli mít účtovanou o dvě cenové skupiny níž, tedy ve III.c.s.

Je to už 34 let. Účet zatím nedorazil. 

Druhou svatbu jsme měli, již bydlící na chatě, na obecním úřadu v nejbližším místě, dnes již městyse. Oddával nás kamarád a při obřadu se chechtali všichni přítomní, protože onen kamarad je veselejší povahy. V jeho řeči to bylo jasně poznat. Hudební doprovod byl kamarád s kytarou a sousedka, léta zpívající s nejen vojenskou kapelou. Když nasadila svým, téměř operním, zpěvem Prstýnky z trávy, ozval se za námi výbuch smíchu - naše dcery, svědkyně, vyprskly smíchy a byly k nezastavení.

Rodina, nejbližší kamarádi a kdo byl z dáli šli k nám rovnou, ostatní se trousili celé odpoledne. Grilovalo se, chlapi hráli, bylo veselo. Pomáhal kdo měl nohy a ruce - jídlo, pití, starali se všichni o všechny. Bylo to prima. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 07:02
Reakce na Ounz:

A co abebooks (UK nebo DE)? Stejne jako amazon preprodavaj knihy od jinejch prodejců,taky maj i antikvarni,jen stejne jak na amazonu dat pozor,aby to slo z Evropy bez cla

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 07:34
Reakce na Potrefenáhusa:

No, vona je ta knížka bohužel drahá sama o sobě, to už je stinná stránka těchhle odbornejch, žejo (myslím, že to jde napříč oborama) a ještě když člověk nutně potřebuje dvě, no jen sem se chtěla politovat..no s tím clem už mám taky zkušenost, prostě ji jinde než na amazon.com neměli. Tam sou ale horší ty tanečky okolo než ty peníze..

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 08:42
Reakce na Ounz:

Za ty knihy to jsou fakt strasny pálky,nekdy si říkám,jestli to fakt uz trochu nepřeháněj (Brill treba)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 09:16
Reakce na Potrefenáhusa:

No, podle mě přeháněj..ale, tak samozřejmě oni na to mají jiný názor..

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 09:21

zemřel Vladimír Brabec. nikdy nezapomenu na jeho nadabování plukovníka Pottera ze seriálu MASH... 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 02. zaří 2017 10:02
Reakce na Bowle:

Jeden z mých oblíbených herců. .