Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 07:54
Reakce na andulka01:

No, to už je potom docela na zvážení kam se to člověk přivdává a jakou tam má pozici 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 09:09
Reakce na Ounz:

akorat v tu chvili uz je to docela pozde...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 09:37
Reakce na Dadoo:

Haha.. já jsem v podobném hodnotícím dotazníku na otázky typu Co se vám za poslední riok povedlo, z čeho máte radost? Odpověděla, že ze snížení dávky antidepresiv koncem školního roku 

Haha to je super odpoveď Mne by po takej pravdepodobne doporučili extra sedenie u psychiatra... Každopádne je to úprimnejšie ako "najväčšiu radosť mám z toho, že sa mi podarilo dokončiť procedúru platobného procesu a som šťastná, že môžeme postupovať podľa nej"

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:05
Reakce na carries:

:-D Já mám podobné pocity, a celkově žebříček podstatných věcí tak nějak posunutý, že věci v práci se na něj ani nedostanou. Blbý je, že tenhle nadhled si přinášim i na pracovní schůzky, což samozřejmě někdo ocení, zrovna včera jsem se společně nasmáli předmětu mýho řešení, ale občas mi nedojde, že to takhle nelze, že i na nižších úrovních si musim v jednání dávat pozor, protože se vyskytují osoby, co to prožívají:-D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:08

To teda..

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:23
Reakce na Karja:

No ale zase je to lepšie ako sa stresovať a príliš to prežívať 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:25

Já jsem byla nedávno na nejhezčí svatbě, jakou jsem kdy zažila. Bylo to jak z Mamma Mia, ale na rozdílech od nich se vzali :-). Ženich i nevěsta byli mladí, měli naprosto jasnou představu, jak má jejich svatba vypadat a tu si uhájili. Bylo to zároveň krásné, dojemné, pravdivé, žádná svatební agentura...Od začátku byla proti podobě svatby (pronajatý středověký hrádek) matka ženicha, ale nevěsta neustoupila v ničem. Všichni hosté byli nadšeni a mezi chodila naprosto nas..ná tchýně a významně mlčela...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:32

ja mam konecne za sebou tu reckou svatbu,coz tedy neni do stiznosti,zato sem rada,takze si stezuju,ze vecer odjizdime domu a jako naschval vcera vecer jsme si s muzem uzili tak krasny vecer,ze se nam zas odjizdi dost blbe.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:32
Reakce na 999:

To muselo byť super. Teda až na tú svokru

My sme boli na skvelej svadbe v Júli, bolo to v bývalom kláštore pri Ríme. To miesto malo fantastickú atmosféru, nikdy som nič také predtým nevidela. Svadba bola skvelá, asi najlepšia na akej som kedy bola. Všetci boli uvoľnení, dobre naladení, nebol tam ani náznak nejakého problému. Boli sme tam celkovo 4 dni, bála som sa na začiatku, že to bude moc a budú mi ľudia tam liezť na nervy, ale všetci sme sa tam výborne bavili.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:34
Reakce na 999:

já tomuhle fandím, já na nejhorší svatbě, na jaký jsem kdy byla, byla svatba mýho kamaráda, kterej si bral cizinku a jeho rodiče trvali úplně na všem, nedovolili mu výběr místa s tím, že je to daleko a nepraktický, oběd jen pro nejužší rodinu, prý byl boj uhájit místo pro svědky - šla jsem za svědka jeho ženě, bylo to fakt dost smutný, zatímco kamarádi čekali někde v Praze v hospodě a čekali, až dojíme, abychom to mohli ještě večer oslavit. Rodiče vybírali i tu restauraci a menu...

Oni si pak nakonec udělali svatbu ještě v zemi jeho ženy, takovou tu pořádnou, v místním kostele, několikadenní pařbu s prohýbajícíma se stolama, jak žádá místní tradice (Gruzie ).

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:45
Reakce na carries:

Tou svokrou si nikdo nenechal zkazit náladu :-).

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Vůbec nechápu, jak si tohle někdo může nechat líbit...

A svatba v Gruzii musí být nádherná. Viděla jsem fotky z Moldavské svatby a tu bych teda taky chtěla :-).

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:52
Reakce na Potrefenáhusa:

No tak to by som asi zrušila veľkú svadbu a vzala sa s dvoma svedkami na úrade. Nepochopím takéto chovanie rodičov. Ale tá gruzínska svadba potom musela byť pecka.

49376 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:54
Reakce na Potrefenáhusa:

uch to je taky dost varovny pro budouci zivot v manzelstvi ovsem svatba v gruzii musi byt pecka:-)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:58

no voni taky vod tý doby, což je cca 10 let, žijou v tý Gruzii a sem jezděj jen jednou za rok s dětma v létě na prázdniny :-D On má ten kamarád ty rodiče dost direktivní, takhle zvenku je to v mejch očích na velkou vzpouru, tak on to vyřešil tím, že je pryč a rokama už se to trochu obrousilo.

V Gruzii je pecka všechno, já se tam jednou nachomejtla úplně náhodou k nějaký oslavě v kostele, tuším se slavilo Nanebevzetí panny Marie, a nás jako náhodně kolemjdoucí na výletě na tu oslavu zatáhnul místní kněz a byl to fakt roh hojnosti...

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 10:59
Reakce na 999:

Gruzíni fakt uměj žít!

49376 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:00
Reakce na Potrefenáhusa:

tak to vymyslel moc dobre:-)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:06

Vy mě děsíte! U nás doma se stalo toto téma aktuálním, prozatimní konsenzus je, že to necháme vystříbřit, přes zimu by stejně nic nebylo a pak po novym roce uvidíme, jak moc to chceme prožívat. Ale já na to kašlu, zajdu na první MěÚ co potkám, já na plánování a organizování vůbec nejsem, mě stresuje i příprava dovolené. Nejlepší partner řekl, jestli chceš, o nic by ses nemusela starat, fakt jen si pořiď věci pro sebe a já už všechno zařídim, to je v pohodě, to se hlavně zamluví....(a teď jsem čekala co řekne, jestli úřad nebo místo nebo oddávající nebo co se všechno dělá) a on řekl: prase! To by byla veselice, kdyby on to zařizoval, že by si o tom ještě nenarozená vnoučata hostů jednou vyprávěla. Mě fakt baví:-D.

49376 příspěvků moje polička 01. zaří 2017 11:11
Reakce na Karja:

prase! super:-))

udelejte si to jak chcete, samo, ale mne se libi kdyz je to udalost: pozvu si hosty aby se s nami pomeli a videli, ze to spolu myslime vazne, mame je radi a davame jim timto na vedomi, ze se stavame rodinou...