Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 22:26
Reakce na barbucha:

To už jsme jednou zvažovali, už ani nevím, proč to nechtěl. Asi že u toho usíná, fakt už nevím. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 22:41

A ještě si stěžuju, že si už zas (jako vždycky) musím odpracovat dovolenou. Do pátku stihnout to, co normálně do půlky měsíce, a po příjezdu dohnat to, co tady zatím vznikne. A vždycky do obvyklé práce vpadnou další věci, které jsou nečekané, ovšem nutné a pokud možno co nejvíc zdržujou. Takže tu sedím, přemlouvám se k činnosti a vykecávám se na Parfumanii. Ale to možná znáte.

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 05. zaří 2017 00:13
Reakce na Kokoska:

Nedavno jsme davali k narozeninam babicce podobneho veku knizku Babicko, vypravej. Meli i verzi pro dedecka. Je to knizka s otazkami, ktere zacinaji detstvim a pres dospelost jdou az k vyssimu veku, jsou to otazky, u kterych se da vzpominat. V knizce je vzdycky tak pul stranky, kam se daji vzpominky zapsat, nebo treba pridat nejaka fotka.

Prislo nam to jako pekny darek, i kdyby babicka nic zapisovat nechtela, muze nam podle toho jenom vypravet.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. zaří 2017 00:27
Reakce na Myrtila:

Dík, to zkusím najít.

Offline BatCat
1 příspěvků moje polička 05. zaří 2017 11:49
Reakce na Kokoska:

Babičko vyprávěj jsme kupovali třem různým babičkám k Vánocům a všechny to svorně odmítly vyplňovat. Je jim už přes 80, možná je to vhodnější spíše pro mladší generaci prarodičů.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 19:11

právě jsem chlapečkovi do tělocviku koupila tenisky vel. 45

Offline Hankie
15 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 19:24
Reakce na BatCat:

... ani prarodice ve veku 65 - 73 do knih "Babicko/dedecku, vypravej" nechteji nic zapisovat. A to ani kdyz jsou k nim poslana vnoucata, ze budou vzpominat a zapisovat spolu. Urputne se tomu brani a mi je to moc lito. Protoze ty vzpominky jednou zmizi a nebudou.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 20:05
Reakce na Hankie:

Mám úplně tu samou zkušenost... A přitom jinak tak rádi vyrávěj.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 20:08

No, objednala jsem to, třeba se za dlouhých zimních večerů něco vylíhne. Docela by mě to potěšilo, taky o těch předchozích generacích (rodiče rodičů a starší) toho moc nevím.

49376 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 20:10
Reakce na Camp_L:

já docela chápu, že psát se jim nechce, ale mohl by to zapsat někdo (vnoučata?) podle toho-při tom vyprávění, jako společnou práci, to by bylo super

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 20:12

Můj táta býval docela psavec, v mém prvním albu fotek popsal dost podrobně, kdy jsem co spapala a říkala a jak jsem rostla a chodila... jen teď už se mu hůř píše, jak špatně vidí. No uvidíme - nebo taky ne 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 20:18

No, však tak to bylo v plánu. Ale jak jsou (byli)  ukecaní, tak sotva jsme vytáhli tu knihu, byl konec. Takže by to asi možná vyřešil spíš diktafon...

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 21:22
Reakce na Kokoska:

My tak  prave doufame, ze kdyz to babicku nebude bavit vyplnovat, necha to psani na nekom z nas a bude vypravet. Ale tahle vetev nasi rodiny je uplne posedla svou historii, sami si udelali rodokmen, tak snad to bude babicku bavit i samotnou.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 22:16

Mám dnes den "debil". Ráno 7:10 koukám na mobil a 5 zmeškaných hovorů z domu, od manžela. Budí a odváží oba kluky do školy, každého na jiné místo Brna. Volám mu zpátky a on začal řvát, ať okamžitě jedu dolů, že čeká před prací a že mám jeho klíče.  Málem mě ranila mrtvice. Mladší musel s ním (ráno do školy sám netrefí) k nám do práce tramvají, protože na mých klíčích není nový klíč od garáže a nedostali se pro auto. Starší s velkým nadáváním musel dopravou. Manžel nejel tramvají asi 5 let. Ještě, že kluci ví, kde pracuju a co tam jede. 

Odpoledne jsem přišla na to, že mi nechodí některé e-maily. Mám spojené dvě adresy a po nedávném problému s internetovou objednávkou mi začaly ještě chybět e-maily z obou škol. Zjistila jsem, že jednu adresu mám zablokovanou. Po tom, co mi ji Seznam obnovil mi přišlo 250 mailů. Po vytřídění asi 50 k vyřízení .  A několik průšvihů, kde jsem se dlouze musela omlouvat. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 22:21
Reakce na Kokoska:

Naše babi vyprávěla, my se ptali a přepisovali. Bohužel jsme tu knihu koupili pozdě. Zůstala strašně prázdná. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 08:18

To je až protivný toto...ta návštěva nejdřív 10 po domluvenym čase mě překvapila

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 10:54

No a tohle, Koloniál měli nechat pro staromilce, Košík a Rohlík splývaj, já nevim kdo jim tak blbě radí!

https://retailek.mediar.cz/2017/09/06/mall-group-utlumi-znacku-kolonial-cz-rozvijet-bude-kosik-cz/

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 11:12
Reakce na Mutziputzi:

Návštěva chvíli po je v pořádku... Nesnáším, když někoho pozvu na večeři, mám to pěkně rozplánované, posledni bod rychlá sprcha a v tom zvoní návštěva, že přijeli dřív... Ale vypustila bych slovo nejdřív, zvlášť, když se něco vaří. Prostě 5-10 minut po domluveném čase. 

49376 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 11:16
Reakce na 999:

Návštěva chvíli po je v pořádku... Nesnáším, když někoho pozvu na večeři, mám to pěkně rozplánované, posledni bod rychlá sprcha a v tom zvoní návštěva, že přijeli dřív... Ale vypustila bych slovo nejdřív, zvlášť, když se něco vaří. Prostě 5-10 minut po domluveném čase. 

přesně. souhlas.

Mutziputzi  těch 10 minut beru jako orientační, prostě chvilku po. i kdyby to mělo být 30 sekund. ale nikdy prosím!!! ani 30 sekund před:D

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 12:05
Reakce na Mutziputzi:

To učili už mňa doma...a ja to neviem naučiť svojho muža, ktorý furt vystresovane narieka, že meškáme...ono tých min. 10 minút zas nemá znamenať 45. Je to kvôli tomu, aby sme nepristihli domácich ešte vyliezajúc zo sprchy, alebo aj keď už na poslednú chvíľu hotových, tak tak udýchaných, že budú mať problém odpovedať na pozdrav.