jsem si ještě vzpomněla že dost toho dokáže vyřešit správně objednané čekající taxi![]()
Stěžovací vlákno
Jeste se zeptám,jestli je to furt stejný nebo to ma tendenci se věkem zhoršovat?
nebyla jsem tázána, ale
všecko má tendenci se věkem zhoršovat. platí to teda i pro nás:D
Nojo, co teď s tím, reklamovat to už nejde, po dvaceti letech, navíc je to takříkajíc zboží z druhý ruky... to mi zpátky nevemou
Řekla bych, že stejný, možná malinko lepší, protože přece jen těch 20 let stopu zanechalo. Dost výrazně se to zlepšilo po incidentu v Londýně, kdy nás máme-čas-kafe stálo asi 20 tisíc za nový letenky a přesun na úplně jiné letiště. Jo, uletělo nám to.
![]()
![]()
Tahle historka je top, tu si pamatuju :D jsem se rezala smichy, protoze neco podobneho mam doma. Jakmile se jedna o odjezd k me rodine, je pul hodina az hodina sem tam uplne irelevantni, zatimco v pripade jeho strany neexistuje prijet pozde na domluveny cas. Na kde mame... pripadne dones mi z auta (cokoliv) uz zasadne odpovidam at si tam jde ten bordel prohledat sam, protoze hledana vec je zakopana ve vetsine pripadu hodne hluboko ci ulozena uplne v jinem miste nez uvadi. A ja fakt preskladavat tranzita neminim. Doma dtto. Boze jak ja ho miluju :D
Aaa, balení před cestou. To už po předchozích zkušenostem raději muží zabalím vše já. Poslouchat "kams to dala", když daná věc leží po celou dobu našeho spolužití na stejném místě, na to nervy nemám. On vlastně celkově, když nemůže něco najít, tak hned že jsem mu to schovala já... ![]()
Toto je téma pre mňa - som zarytý meškač - meškám úplne všade, v prípade ak s mužom ideme jedným autom, on väčšinou stepuje 15 minút pred plánovaným časom odchodu hotový pred dverami, ja mám vtedy väčšinou ešte mokré vlasy a volám na neho z kúpeľne, či náhodou nevie, kde mám peňaženku/topánky/spis/preukaz...
Neplatí na mňa chyták so skorším odchodom ak viem, že niečo začína v danú hodinu (čiže neexistuje, aby sme v kine boli o 19 50, ak viem, že film začína o 20.00), kamaráti ma už berú s rezervou a väčšinou mi tých 5-10 minút meškania už ani nevyčítajú, skôr potom oni neprídu tiež načas :-D .
Nemeškávam len na pracovné schôdzky a pojednávania, ale pri schôdzkach ma ide poraziť, ak klient príde 10 minút skôr a ja mám ešte inú poradu pred ním a teraz naposledy sa mi stalo, že na pojednávanie, kam som šla autom som miesto 8.00 vyrazila o 8.15 a musela trošku pridať plyn, aby som to stihla načas - našťastie, aj sudca je chronický meškač, tak som stihla...
To by ma zaujímalo, ako je možné, že tí chlapi ani po X rokoch spolužitia a rovnakému systému odkladania vecí nevedia, čo kam patrí. Keď zvešiavame prádlo alebo keď dožehlím a náhodou veci do skrine odkladá muž, tak tradične nájdem tepláky medzi tričkami, jeho svetre pri mojich nohaviciach, o triedení oblečenia na domáce a do práce ani nevravím. Občas potom,a ko veci odloží on ioch nájdem po niekoľkých mesiacoch....
koukam neni nad to prevzit si pana uz "predvychovanyho" nejlepe tim, ze je zvykly starat se o vsechno sam a kdyz mu jednou neco pripravim nebo prinesu tak je prekvapen a potesen:-)
a porad jeste je pro me prekvapive a obcerstvujici zit v domacnosti, kde "skoc mi pro xxx do auta" proste neexistuje
neze by nebylo snadne k tem nesvarum sklouznout... jsem stale ve strehu;-)
kdyz se jeste vratim k tomu chozeni na poskedni chvili-veskere rady a finty pochopitelne plati vyhradne pro situace, kdy ten druhy chce nejakym zpusobem spolupracovat a bere na sveho partnera ohled. pokud ne, zaridila bych se proste podle svyho.
nezajima ho to. zbytecna info ktera by zabirala misto tam kde muzou byt treba sportovni vysledky za 20 let pozpatku;-)))
a vis co? muz ktery zije sam presne vi kde co ma...
Ale tak vy budete mít mimino, tam je šance to pod nátlakem okolností trochu zlepšit.
Kokoska :-D :-D:-D Jo, ta histroka mě bavila Nám se málem stalo v Londýně něco podobného, protože na všechno je čas, přece nebudeme čakt dobu na letišti, pohoda...no a tak jsme vyjeli busem, který nás měl dovést přes celý Londýn na letiště a na druhé zastávce nás z něj vykopli, že se uzavírá centrum kvůli nějaké sportovní akci. Po akci - zeptej se dvaceti kolemjdoucícha vytvoř paniku - jsme za poslední peníze (zbylo nám pak asi 100Kč) koupili lístek na předraženej vlak a stihli to asi jen o 10 minut.
ale abych se jich jeste trochu zastala- ten system ukladani obleceni, nadobi.. vetsinou vymysli zena tak, jak ji to vyhovuje, jak je zvykla. on by to treba delal uplne jinak. napadlo vas to nekdy? jak by to fungovalo obracene?
No, môj síce nežil sám, ale doma mali systém, že si teda veci odkladal každý sám. akonáhle sme začali ži´t spolu, dáko ho to prestalo trápiť
Aj keď aby som bola presná - on vie, kde má veci on, ale z nejakého dôvodu si pri tých 4 policiach nevie zapamätať, kde mám veci ja a búcha ich kde len chce. Takže veci pekne delíme - on si odkladá svoje, ja svoje.
Ale zas inak je samostatný, operie, vyvešia, zvesí, riady umýva, odkladá, sem tam aj vysaje a nemešká, poslednú dobu aj rád varí .... čiže sa ani enmám na čo sťažovať ![]()
takhle pritelkyne jednoho pribuzneho chtela videt pariz.. no nestihli to![]()
ale tam je snad predpoklad spoluprace druhe strany ne? kdyby zustal sedet na zadku ona by se sama nevydala. a pokud ano, mozna uz by ji nikdy nevidel;-))
idealni muz:-) muj neuklizi ani detem - system kazdy sam jj. takze chlapeckove mivali kominky vyskladane nahore na pradelniku a uklidit se to vubec neobtezovali. coz jsem nevydrzela zase ja:P
Uf, s tím oblečením jsi mě uklidinila, mám doma to samé. Už to dělám tak, že když mu náhodou věci skládám do jeho skříně (jen ty přímo ze šňůry, každej si žehlíme svoje, protože na to nemám nerva, abych žehlila trička a pak je našla srolovaná u ponožek:-D) tak už taky frkám tepláky mezi ponožky a je mi to uplně jedno. A ještě nezavírá skříně, běžně jsou všechny skříně vytelený, když vaří, tak má třeba otevřená troje kuchyňský dvířka, to je o přeražení. Asi budu muset jednou koupit všude zašupovačky.
Asi záleží, která strana je silnější:-D
zasupovacky nedoporucuju. to uz muzes rovnou poridit korpusy bez dvirek. nebude se totiz obtezovat se zaviranim uz vubec:-) ale ja na to vyzrala;P zasupovaci s osvetlenim+ kocky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí