Já vůbec netuším, jaká je běžná životnost (vytíženého) počítače. Přítel do mě stále hustí to Lenovo, ale já ho nechci, přitom mám od nich telefon (kvůli výdrži baterky) a docela o.k.
Stěžovací vlákno
Já jsem vážně ráda, že nepodnikáme v potravinářství, bo s tím ... by mi asi praskla cévka! My se doma utěšujem že ho někdo brzo zastřelí, ale zatím nic...
Hlavně musím vybrat rychle. Mám teď sice takový záložní notebook, ale to je fakt jen provizorium. Rozhodně ho musím vybrat rychleji než boty - dobrý paradox :-D.
Ja mela HP asi 8 let,nebejt toho,ze skončily XP,mam ho snad furt,čas od času ho jeste pouzivam.
Neboj se ničeho, voličskej průkaz si určitě vyřídím! Ambasáda je celkem v centru, žádnej problém. Už jsem jim psala ať mi laskavě sdělej otvírací hodiny na volby... Já ten hlas propadnout nenechám!!
Já mám Dell inspiron 15z, touchpad mu nefunguje od začátku, první kus přestal fungovat asi po týdnu užívání. V alze ho zkusili nakopnout, no druhej den mě tam čekal nový kus. Ten co mu nefunguje touchpad. Řeším to myší, blbý je když zrovna odejdou baterky, a nemám kde koupit nové. Neudělám nic. Těsně po záruce mu zrůžověl monitor, těžko říct jestli to byly ovladače, kontakt nebo HW vada, ale záhadně naskočil a funguje (zatím). Jako náhradní mám tabletonotebook Lenovo, takhle pomalý zmetek aby člověk pohledal. Já vlastně potřebuju aby ten Dell vydržel ještě rok (do dokončení VŠ), další si koupím nějaký za 5000 na takové to domácí žvýkání :D
HP měl přítel před Lenovo. Též byl spokojen. Tak já nevím ... Musím se rozhodnout fakt rychle
.
No ja som mala Asus 9 rokov a priateľ mal Msi 8 rokov ten bol ale herný. Ten 9ročný Asus som nedávno predala, ešte stále fungoval a bol oň záujem :D Ešte som mala 7 rokov malý 10" acer, ten som predala minulý týždeň . Pred sťahovaním rozpredávam čo tu len tak leží a darí sa :D
Tak to není dobrá recenze. Vlastně je to šílené. Měla jsem dojem, že Dell má ten super duper servis.
pravděpodobně neodejde, ale asi přestane stačit, leda bys fakt dala těch 50
myslím že 5 let je na notebook dobrý, mně aušusy a nacery vydržely vždycky tak dva roky + pár měsíců, dokonce jednou jsme kupovali dva různý naráz a opravdu odešly v rozmezí dvou měsíců po sobě hned jak skončila záruka
Dell Vosro 5568
parametry:
Notebook - Intel Core i7 7500U Kaby Lake, 15.6" 1920x1080 antireflexní, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce 940MX 4GB, SSD 256GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, webkamera, USB 3.0, HDMI, čtečka karet, čtečka otisků prstů, TPM, podsvícená klávesnice, Windows 10 Pro 64bit (NBD On-Site)
Udelam ti v tom gulas, ja jsem s HP moc spokojena nebyla :D Jinak nas uplne prvni Mac dodnes pouziva synovec, tusim je mu devet a porad slape, i kdyz je samozrejme pomalejsi. Dokonce jsem ho jednou nechala omylem venku pres noc, otevrenej - zmoknul a nic mu nebylo
Ja jsem spokojena, kdyz mi vydrzi ntb tak tech pet let, pak uz vetsinou stejne kupuju novej kvuli HW.
5 let mi stačí, ale chci něco spolehlivého. Ty mi ale taky doporučíš Mac, že?
No má super duper servis ale musíš si zaň zaplatiť.
Ešte by som rada podotkla že každá značka má lepšie a horšie rady, nemôžeš zrovnávať notebook za 15000 a za 40000 to je jasné. Takisto má každá značka chybné série, stáva sa to u áut, práčiek, sporákov a stáva sa to aj Applu alebo Dellu . Žiadna značka nieje bezchybná
Jenže do Mac nejde klasický Office?
nevím teda co konkrétně děláš, ale fakt potřebuješ extra grafickou kartu? nestačí integrovaná?
Mé dosluhující Vostro stálo kolem 30 tisíc. To aktuálně plánované Vostro 5568 cca 23 000, tak by snad mohl něco vydržet. ![]()
Dell má snad free servis po dobu záruky, to jsem si tedy myslela. Nikdy jsem to nepotřebovala. Cca 5 let fungoval naprosto bezchybně, pak měl drobné mouchy a letos jeho čas vypršel.
Sorry, jsem mimo tyto termíny, takže nevím, jaký je v těch kartách rozdíl, jen jsem zkopírovala parametry notebooku, který mi doporučil náš IT. Podstatná je asi rychlost a paměť? Hry nehraju, filmy nestahuju, dělám jen dokumenty, grafy, prezentace, tabulky, upravuji fotky ... klasika.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí