Protože jí drahý nepřipadá?
Stěžovací vlákno
Ja mam blbou zkusenost kupovat rovnou plečku s tim,ze dotyčnej lepsi nepotřebuje/nevyužije,byl nam doporucenej takovej pro mámu (nejaky nejlevnější lenovo) a nebyla to dobra koupě.i docela brzo odešel.
To si piš že som neni, ale tyhle rady starý vrány ala Kupuješ si Audi, ale prosim tebe stačí ti Fabie jsou vtipný a jistě žádaný
Já "mám" desetiletý HP, typ už jsem zapomněla, a nyní ho využívá tchán a je s ním velmi spokojený. Bere si ho s sebou třeba i do Alp na lyže... já v Alpách vlastně ani pořádně nebyla! A můj spacák byl ve Švédsku... sakra, moje věci cestují víc než já!
Děkuji za jistě dobře míněnou radu. Ale tak nějak si myslím, že vybírám ve střední cenové relaci, což se mi zdá rozumné. Nepotřebuji jistě mega vychytaný notebook, ale zase ty zcela levné asi budou mít jinou kvalitu, někde se ta cena asi promítnout musí. Nechci ho jen na brouzdání po netu, čekám i určitou rychlost atp.
![]()
Tak jistě, spousta lidem by stačila Fabie (o.k. Octavia), ale oni ne, koupí si BMW
.
Zato ty zřejmě koordinuješ jadernej program a stříháš filmy pro Pixar zároveň, když nám tady povidáš o notebooku za 5000 EUR![]()
Tak myslím, že nebyla řeč o Ferrari. Jasně jsem psala, že 50 tis.za počítač dát nehodlám. Hledala jsem proto střední třídu, která se nezahltí při více otevřených oknech, nebude pomalá, nebude se zasekávat, se slušnou grafikou atp.
O repasovanom neuvažuješ? Ja by som sa toho nebála, ak chceš slušný výkon práve na takéto bežné veci, spoľahlivosť a odolnosť aj voči hrubšiemu zaobchádzaniu, tak si myslím, že je to dobrá voľba. Repasy sa predávajú väčšinou s ročnou zárukou, takže to nie je úplne mačka vo vreci. Pomer cena/výkon viac než slušný (za 10 000 tam človek kúpi už celkom nadupaný stroj). Väčšinou sa takto predávajú business modely HP, Lenovo a Dell, ktoré majú za sebou rok-dva používania.
Díky, já myslela, že PC ze "sekáče" jsou bez záruky. ![]()
Skús mrknúť na gigacomputer.cz, device.cz alebo pocitarna.cz, nesnažím sa o žiadnu reklamu, ale všetky mám overené buď ja alebo niekto z blízkeho okolia, prípadne sa dajú nájsť na nete stovky recenzií. Mám skúsenosť aj s reklamáciou a úplná pohoda. Záruka je väčšinou rok, niekedy aj viac, majú to uvedené priamo u konkrétneho kusu. Myslím, že riziko je porovnateľné ako u nového noťasu, aj tam môže človek natrafiť na vadný kus priamo z výroby. U repasu je samozrejme nainštalovaný "čistý" OS, pomocou šikovných programov človek zistí stav disku a prípadné skryté závady sa väčšinou v priebehu toho roku záruky odhalia.
Ako jediné negatívum repasu pre niekoho môže byť absencia českej klávesnice (vyriešiť sa dá prelepkami), často býva napríklad nemecká, ja mám na svojom Lenove švédsku ![]()
![]()
Myslím, že je to minimálne na zváženie (a ešte zmiernime dopad na Afriku, že) ![]()
Děkuju, určitě se na ty odkazy podívám. ![]()
![]()
Švédská klávesnice jo? To musí být výzva
.
Aktuálně si zálohuji veškeré dokumenty, protože zítra jdu k IT osobně a varoval mě, že noťas nemusí vyváznout živý
.
Zas to neni žiadny hardcore, švédska vyzerá rovnako ako anglická, až na Å, Ö a Ä
...
Tak jistě, vždycky může být i hůř
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí