![]()
![]()
![]()
Hledáte nové HR? :D :D
ale je to sranda.. ty si fakt furt stěžuješ až to kolikrát vypadá jako by sis trochu vymýšlela.. a vono ne!![]()
Maj v Anglii Kocourkov? ![]()
Šišmarjá zrovna jsem si uvědomila, že budu potřebovat voličskej průkaz, páč budu ausgerechnet ve volebním termínu pryč
A přece ten hlas nenechám propadnout, co kdyby chyběl?! ![]()
![]()
![]()
![]()
Hledáte nové HR? :D :D
![]()
Mne ted zacal pocitac (Lenovo, ne Dell) delat neco podobnyho, spatne nabijel, dali mi novej zdroj, ten se sice hned chytnul, ale od ty doby to obcas pise, ze je pripojen, ale nenabiji, navic se mi zacal sekat Chrome...i s tou mysi mi to obcas dela. Chystam se na preinstalovani driveru a uvidime, ovsem ten muj ma jenom lehce pres rok....pet let v dnesni dobe povazuju za slusnej pocitacovej vek :)
Jestli ti reknou, cim to bylo, mohla bys to sem prosim napsat? Treba mi to doda nejakou inspiraci.
Jinak povazuju Lenovo za slusny notebooky, mam uz druhej, ale oba teda trpi na problemy s power managementem, kdybych ho nemusela mit kvuli praci, tak jsem jednoznacne verna Macu.
uz je tu ta doba, kdy se doma neda chodit na boso, jen v backurkach :(za chvili zacnem topit :(
kdyz se tadyo pocitacich, tak rozhodne ani nejvetsimu nepriteli nedoporucuju dell xps 13, kterej jsem si pred pul rokem koupila jako pracovni notebook. blbne mu totiz wifi modul a po patrani na internetu a vyzkouseni vsech vyfikundaci se ukazalo, ze jde o celkem beznej problem. vypada to, ze to spravi akorat tak porizeni externiho wifi adapteru, coz je u notebooku tehle tridy celkem fail.
To mě mrzí. Zatím jsem to nevyřešila. IT mi pouze nějak "pročistil" bordel, který se nabalil z netu a večer (snad) pokračování (v rámci připojení ke vzdálenému počítači). Čistka trvala cca 2 hodiny a doufala jsem, že bude problém vyřešen, leč žádná změna. Nejvíc mě deptá ten nefunkční Excel, protože fakt potřebuju odevdat práci. Začínám být docela nervozní. ![]()
Jo to bude chybět, protože můj otecko se tváří, tak, že se tváří, že bude..... no nechtěj to slyšet. Jako fakt ho nebudu přemlouvat, dokonce mi ten č..in (sorry Ounz), chce zrušit zaměstnání (tim nemyslim tátu) a ani to nebyl pro otce argument (jako ten argument je trapnej a mě ani nezajímá, ale myslela jsem si, že na něj bude platit, protože to, že ztratim práci a už si žádnou v životě (!!!) nenajdu, je rodičů noční můra). Prosim tě vyřiď si to, ať ho anulujem! Snažim se taky podplatit přítele, ten totiž taky potřebuje ten průkaz a je línej si to vyřídit. Navíc v různých okruzích jsem prohlásila, že jestli bude ten č..in a nahoře k tomu ten stávají, tak emigruji do Chile, ale mě se tam zoufale nechce, nejde mi španělština a pak ten zákaz interupcí a tak, nemuselo by mi to tam sednout.
My už topíme
Teda přitápí nám babička našeho mimina, jinak moje matka, aby prý miminu nebyla zima.
Tak nejsem potěšena
. Prý je to nejspíše něco v HW. Bylo mi doporučeno koupit nový notebook. Návrh zní na Dell 5568-8214. Nevím, zkoumám.
To me mrzi, hlavne, kdyz jsi do toho ted asi nacpala jeste nejaky penize....no pet let je pet let, tak ti preju stastnou ruku a hlavne vsechno zazalohuj
A nechces zkusit Mac? Ja uz mela ntb vsech moznych znacek a jsem s nim teda spokojena uplne nejvic.
Kerej rusi mista?
Babiš, nějaká jeho dlouhodobá vize, nechci to tu rozebírat kvůli mé identifikaci, i když jsou to zatím jen informace z kuloárů:-D.
Tak mám ho 6 let, všechno jednou doslouží, ne? A kupovat novou desku se jaksi nevyplatí. Předtím jsem měla Acer, též vydržel cca 6 let. To je asi běžná životnost, nebo jsem na omylu? Jaký by byl tedy tvůj návrh? Jaká je dokonale neorzbitná značka? Fakt mě to zajímá.
Díky, 6 let. Za 6 let odejde i Mac, nebo ne? A přiznám se, že 50 a více za notebook se mi dávat nechce (když stejně asi vydrží max. těch 6 let?).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.