Díky, to jsem netušila. :-)
Stěžovací vlákno
U toho upravovani fotek zalezi jak moc, tam by se ta grafarna mohla hodit.
Docela dost, používám je do prezentací.
Prima, vidím, že každá značka tady má své příznivce
.
no jak to říct... na takové účely by ti stačil stroj levnější, vlastně tyhle požadavky splňuje jakýkoliv počítač. takže bych vybírala spíš podle toho jak se ti s ním bude pracovat, jestli upřednostníš aby byl přenosný, nebo naopak aby měl co největší displej, numerickou klávesnici atak. prostě vyloženě užitné věci. životnost, pokud vyloučíš ty úplně nejlevnější a ty úplně nejdražší je pak spíš věc štěstí a náhody.
Áno má free záručný servis. Ja som myslela že myslíš ten next day in home service premium phone support. Ten je k drahším zariadeniam zadarmo alebo si ho môžeš dokúpiť
to určitě ne, spíš mají tendenci to trochu předimenzovat:-)
Rozumím.
Ale z toho nejsem o nic moudřejší. Nějaký tip, alespoň značka? Parametry?
Je mi jasné, že v obchodě se budou snažit mi narvat to nejdražší.
Nesnáším nákup technických věcí, protože tomu vůbec nerozumím
.
Jj, souhlasim, v tej stredni relaci to bude splnovat kazdej pocitac, pocitac za padesat tisic bude zbytecnej. Pohlidala bych si, aby to melo novejsi typ procesoru (osobne uprednostnuju Intel) a nejakou rozumnou RAMku. Tak jsem zvedava, co vyberes! :)
A rozumná RAMka je přesně jaká? Co ta grafická karta?
Děkuji všem, všem, všem. Je to fakt urgentní.
Navíc to teď vybírám sama, přítel jen na telefonu a hlavně mi pořád cpe to Lenovo
.
Spis mi slo o to jak - jestli je jen zmensujes a orezavas, v pohode si vystacis i s integrovanou. Pokud jsou to nejake sofistikovanejsi upravy typu krivky, levely, prekryvani fotek a podobne, volila bych grafickou kartu navic.
Tak vystačím si s programem Photo Filtre
.
Co tohle Lenovo? ![]()
Za me minimalne i5 a 4GB RAM. To ten posledni splnuje, ale ten, co jsi postovala predtim mel i7 a 8GB RAM, coz je tedy lepsi, pokud stoji priblizne stejne. Navic pro me by byl u toho posledniho na praci moc malej displej. Graficka karta ti podle me bude stacit ta integrovana, podle toho, co pises. I ty se samozrejme lisi, ty jsem u tech tvych nezkoumala.
Jeste zkus pohledat nejaky online recenze, cesky weby ti bohuzel neporadim, ale pokud umis anglicky, mrkni treba na CNET.
Super, moc děkuju
.
Již jsem psala: :-)
"Podstatná je asi rychlost a paměť? Hry nehraju, filmy nestahuju, dělám jen dokumenty, grafy, tabulky, prezentace, upravuji fotky ... klasika.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí