Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 17:45

Ty odkazy jsou skvělé, právě brouzdám na pocitarna.cz, device.cz jsem prolétla zatím v rychlosti. Myslím, že se tam dá opravdu vybrat .

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 18:07

My máme desetiletej Acer, kterej furt funguje. Akorát se trošku fyzicky rozpadá ale přiznávám, že za to může zacházení a je to holt jenom plast.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 18:09
Reakce na coralline:

Mně Acer vydržel cca 7  pak ztratil dech. Teď mu funguje už jen internet . Fyzicky je na tom naopak lépe než interně.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 18:13
Offline alese
104 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 06:42
Reakce na whiskas:

Tak myslím, že nebyla řeč o Ferrari. Jasně jsem psala, že 50 tis.za počítač dát nehodlám. Hledala jsem proto střední třídu, která se nezahltí při více otevřených oknech, nebude pomalá, nebude se zasekávat, se slušnou grafikou atp. 

Jestli můžu: kup si klidně co chceš, klidně procesor nevím jaké třídy, ale pokud chceš to, co jsi napsala jako prioritu, tak RAM je  důležitější vzhledem ke své funkci v počítači!!!! Věř tomu a nenech se zblbnout všeznalkyněmi

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 07:39
Reakce na alese:

..řekla všeznalkyně

Offline alese
104 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 07:44
Reakce na Mutziputzi:

..řekla všeznalkyně

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 23:04

Znáte to, jak někdy člověk objeví nějakej důvod něčeho, zajásá, pak to zapomene a za čas to znovuobjeví (takový to "ajo, vlastně!!"). Tak já jsem dneska zase znovuobjevila, proč my, některý učitelky ze ZŠ, chodíme občas jako šupáci v džínsách a triku, nudně, nekreativně a hlavně dost mimo dreskódy.
Páč. Ráno jsem vytáhla jedny dost fajn rifle, zkusila je, zaradovala se, že mi zase jsou. Pak se při výtvarce borec ohnal štětcem a trefil mi ty rifle. Pak jsem lepila a u toho seděla na zemi, protože se mi ten velikej formát papíru moc nevešel na stůl. Pak jsem lezla na hliníkový schůdky a ty rifle roztrhla o ty schůdky. Jsem docela hodně naštvaná. Měla jsem si vzít nějaký horší montérky na ten dnešek. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 23:28
Reakce na Gellnerova:

Učila jsem výtvarku 4 roky. Nikdy se do školství nevrátím, ale špinavé rifle za to nemůžou   A obdivuju vas všechny, co vydržíte.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 00:04
Reakce na Gellnerova:

A to nejde jit do prace a z prace hezky oblecena a ve skolce si nechat nejake horsi kalhoty a triko na převlečení? Je nutne chodit jako šupák?

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:18

Funitel se v noci tajně oholil. Poprvé po asi sedmi letech. Prý to chtěl prostě vyzkoušet.

Mám teď doma místo pěknýho manžela dvacetiletýho floutka bez brady a s připitomělým úsměvem.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:28
Reakce na Hoolinkah:

Kamarádka přesvědčila svého partnera k oholení před svatbou, asi chtěla vědět, do čeho jde. Blbej nápad.  Pak hrozilo, že budou muset svatbu odložit, ale naštěstí stihl přijatelně obrůst.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:31
Reakce na Hoolinkah:

Nemám ráda do hladka oholený

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:36
Reakce na Mutziputzi:

Já taky ne. On je navíc přesně ten typ, co vypadá s vousama perfektně a bez nich jako de**l. V jeho případě navíc jako středoškolák. Připadám si teď jak Stiflerova máma.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:39
Reakce na Sweet Potato:

Kamarádka přesvědčila svého partnera k oholení před svatbou, asi chtěla vědět, do čeho jde. Blbej nápad.  Pak hrozilo, že budou muset svatbu odložit, ale naštěstí stihl přijatelně obrůst.

Jo, já jsme ráda, že nedostal chuť to vyzkoušet minulej tejden. Měli jsem o víkendu něco jako wellness líbánky. Připadala bych si místo toho jak na školním výletě.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:46
Reakce na Sweet Potato:

Nejblbejsi napady vetsinou prijdou kdyz o neco jde.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:06
Reakce na Zarinya:

Že, takově ty hurá akce typu nový střih před maturitním plesem, omg

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:09
Reakce na Sweet Potato:

Jedna holka u nás na intru si nechala těsně před maturákem střihnout od spolubydlící ofinu. Na připlácnutí toho smetáku k hlavě tehdy padlo hodně gelu...

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:17
Reakce na Hoolinkah:

Zrejmě je nějaká takováhle blbost nevyhnutelným vývojovým stádiem.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:27
Reakce na Sweet Potato:

Nojo. V devatenácti se to dá chápat, ale mýmu muži je 30, nosí košile s manžetovými knoflíčky, dbá o svůj sestřih a voní. Vývojový stadium už má za sebou. Tak proč mu tak hráblo (vždyť věděl, jak to dopadne; zrovna nedávno jsme prohlíželi starý fotky)? 

Teď mi píše přes messenger, že se mu v práci všichni smějou, že ho bolej tváře a že se těší, až mu to zase naroste. Patří mu to!

Uložit