![]()
![]()
Stěžovací vlákno
To bude jiny typ blázna, já se před matkou strachy netřesu.
Jen se s ni musí jednat opatrně, aby nevytáhla tlakoměr a hrst léků.![]()
:-) no a podruhý budeš prostě ležet a jíst a čekat až se to narodí:D
Tak kým sú čisté tie vrchy skriniek, daj tam potravinovú foliu a to len raz za čas strhneš a vymeníš. A nemusíš viac liezť hore a čistiť ich. Teda pover tým niekoho skôr. ![]()
pripomnela jsi mi "decka nezlobte, nebo budu u mamky zas mit pruser" ![]()
Tak tot by náhodou mohlo zabrať
...
Slzím tu dnes od smiechu pri tomto vlákne....X tých vecí poznám z rôznej strany rodiny, toto je super ventil!
jako pro tebe nebo pro ni ty léky? jestli pro ni tak to je pozitivní že se léčí
No Jo, já jsem trapná a neblokuju. ![]()
By mně švihlo od nudy asi :D
Jo s tou folii, to víš že jsem ji tam nacpala, právě jsem si na ni včera vzpoměla, myslím že ještě na MP o tom psala Pinot :)
"Proč na rovinu neřeknou ty babky, ze je nechtějí, ze chcou mít vlastní klid?"
A ešte k tomu emocionálne vydierajú, keď to človek vidí a snaží sa tomu vyhnúť?
Lebo sami seba chcú vidieť v roli tých správnych babičiek a hlavne nebyť horšie ako ostatné.
Pro sebe, ale mužem za to MY!!!![]()
Tak kým sú čisté tie vrchy skriniek, daj tam potravinovú foliu a to len raz za čas strhneš a vymeníš. A nemusíš viac liezť hore a čistiť ich. Teda pover tým niekoho skôr. ![]()
tady ten návod už jsem kdesi četla a to jako fakt?:-O já bych se dřív do té folie zamotala a už nikdy nevymotala, to než bych tam nějak přijatelně našťouchala mám třikrát umytej i ten strop:D a pověřit tím někoho - by mi zavolal sanitu![]()
Bože, teraz sa mi pripomenulo, ako muž poslal 7 ročného syna ako prváčika, samého na bicykli k mojim rodičom, čo je 5 km po ceste z mesta na dedinu. Akože čo je na tom? Sa ma potom spýtal, ked som kolabovala.
Alebo ked som si kupila nové auto, moje prvé moje a v ten den dcera dostala vodičák a chcela si ho požičať do školy na druhý deň. Ked som protestovala, že teda eee, tak sa muž divil, že prečo nie, ked už má papiere. No svoje jej nedal. ![]()
Čo si spravila s telom?
aha, jo už si vzpomínám, to je ten typ kerej osobně teda nepochopím páč sem prošla naopak tím že nemocnej je akorát člověk co nemá vychování
jj, ja se taky celkem zasmala pri tech vzpominkach, ted uz jo... ![]()
No moje decká už su velké. Dcera má tento rok 30 a syn 29. Takže nejaké šoferovanie je mi u.....
Ale ked idú niekam a prekecnú sa vopred, tak hlásenie o dorazení na miesto je povinné. Lenže platí to aj opačne, musím sa hlásiť aj ja a to už sa mi tak nepáči. ![]()
Toto u nás platí skrz všetky generácie, je to niečo na tému "keď sa odchádza z horskej chaty, treba sa zapísať kam a asi na koľko".
Ale žiadne litánie, stačí sms - ahoj, dobre sme došli.
A vieš čo je sranda? Zistila som, že toto je pravidlo aj na intráku medzi mojimi (v drvivej väčšine) o generáciu mladšími spolužiakmi, že keď spolubývajúci neplánuje stráviť noc na intráku, alebo plánuje prísť neskoro, tak dá vedieť a keď neplánoval, tiež dá vedieť a berú ako obrovskú neslušnosť, keď o sebe vedieť nedá.
po nudě se ti bude stýskat![]()
S tými fóliami, ja to nerobím s vrchmi skriniek, ale s policami v botníku. Omnoho menej roboty, ako to potom čistiť od topánok, len sa vymení fólia.
No, též se obávám :D
Čo si spravila s telom?
Tak chcela som zakopať, ale mrzlo. Tak som zvažovala, že hodím telo prascom, tí sa postaraju o uplné odstránenie, ale potom som si povedala, že predsa len sa ešte bude hodiť na niečo. Nechala som si ho. ![]()
S tými fóliami, ja to nerobím s vrchmi skriniek, ale s policami v botníku. Omnoho menej roboty, ako to potom čistiť od topánok, len sa vymení fólia.
Dobrý nápad. .![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.