Ja mám takú triviálnu sťažnosť. Neznášam, keď mi niekto organizuje môj voľný čas. Kamarátka príde na návštevu, neostáva u mňa, ale u inej známej. Už mi oznámila, že pôjdeme spolu von v piatok po mojej práci, čož som prešla, že OK, nevideli sme sa dlho, ale aspoň sa mohla opýtať, či mi to vyhovuje. V sobotu máme už naplánované stretko, skupina kamarátiek. Dnes mi poslala správu, že v nedeľu pôjdeme spolu tam a tam. No nepôjdeme, pretože ja mám svoje vlastné plány, na ktoré sa ma ani neuráčila spýtať, ale automaticky predpokladá, že keď je tu, tak si na ňu nájdem čas celý víkend. Ach jo. A ešte sa aj urazila keď som jej povedala, že v nedeľu už niečo mám.
Stěžovací vlákno
Chápu, já to taky nemám ráda. Nerada i dostávám různé poukazy a vouchery, prostě něco co mi organizuje čas a je to závazný navíc.
jasne:-)
Myslím, že je to přesně tak, jak píšete, máti koordinovala příjezd se ségrou, tak dala vědět jí. Plus jestli ji chytli (i relativně nevážně) záda, tak je logicky teď víc soustředěná na sebe a nedocvaklo jí, že jste s tím měla dost organizování.
Tak radím se s tím fakt moc netrápit a přeju, ať se krátká dovolená v Česku i tak vydaří.
To das
. Do auta pak sedej alepson trochu v klidu, davej si dostatecnou casovou rezervu, at nejsi ve stresu a proste si rekni, ze to bude dobry. Kazdy nejak zacinal. Staci par jizd a bude to lepsi a lepsi. Byla jsem v podobne situaci, nejdriv jsem nejezdila moc rada, pak jsem si zvykla, ted ridim rada. To, ze se nemusim vlacet s detmi k nasim MHD nebo cekat, az me nekam odveze manzel, stoji za to.
No jo, tak voucherom na nejakú aktivitu by mi teda asi nikto nespravil radosť (pokiaľ by to nebol lístok na cestu okolo sveta ha ha). Organizovaná zábava je niečo, čomu sa snažím vyhnúť už asi od svojich 4 rokov ![]()
Amun Keď som na Slovensku a chcem sa stretnúť s kamošmi, tak sa im snažím vyjsť maximálne v ústrety, pretože ja som na dovolenke, ale oni sú doma, tak majú proste svoje záväzky a plány. A podobný prístup by som proste očakávala aj od iných, ale tak... asi nie no
Akože chápem, že sa chce kamoška stretnúť a pokecať, ale to bude piatok a sobotu a nedeľu chcem pre seba. No nič, snáď ju ten ofuk do piatku prejde.
Mně zas voucher na nějakou akci udělá radost, většinou je tam otevřené datum, takže si to můžu domluvit na dobu, kdy mi to vyhovuje, nebo se mě dotyčný dopředu zeptá, jestli se mi to v tu dobu hodí. Nejčastějc je to nějaká kultura, třeba koncert, divadlo, čili akce na jedno odpoledne nebo večer, něco, co by mi buď uteklo, nebo bych si to mezi milionem dalších alternativ (Praha za rohem) nevybrala, ale když mi to někdo vybere, tak jsem ráda.
Tak ak by sa ma dotyčný opýtal vopred, že na kedy by som to chcela a dohodli by sme sa na podrobnostiach, tak proti tomu nič nemám. Ale keby mi dal voucher na nejakú aktivitu na napríklad 15.decembra bez toho, aby sa informoval, či mám iné plány, tak by ma nepotešil, pretože tie plány mám ![]()
Keď som dostala od bývalého šéfa poukaz do spa, tak som tam šla víkend pred vypršaním a aj to ma trochu dotlačil priateľ, šli sme tam nakoniec spolu. Voucher mal platnosť rok ![]()
Já si teda nestěžuju, ale spíš je mi to líto, máme tento měsíc sraz po poměrně dlouhé době se školou a psali jsme naší super třídní, ať přijde. Odepsal nám její manžel, že loni zemřela. ![]()
Já vouchery úplně nenávidím. Ráda dostávám dárky a ten voucher chápu jako dárek, jasně, ale to že si na to pak musím myslet, někde zařídit, objednat a hlídat jakou to má platnost... Takže mi propadly masáže, kurz vaření... teď u sebe už měsíc nosím voucher na nákup Botasek (dárek od přítele, abych si vybrala co chci) a nejsem schopná do toho krámu dorazit i když to mám asi 300m od baráku ![]()
A nejhorší je, když se mě pak darující zeptá jaký to bylo... se hrozně za sebe stydím, fakt. Ale vlastně bych radši dostala jako dárek třeba potvrzení o charitě, Dobrýho Anděla nebo tak něco.
ja ani tak nemam vzteka na to, ze to zrusila, to jsem spis rada, ze neprecenuje sily. nemyslela jsem aji, ze by se mela nejak omlouovat nebo stydet, tohle se fakt muze stat. ale predstavovala bych si, ze aspon napise e-mail nebo mi proste da osobne vedet. no ale holt veci nejsou takovy, jaky bych si je predstavovala, ze...
Bolo to do Four Seasons a bolo to ozaj super.
Šéfova manželka bola v Cowshed Spa a pochvaľovala si.
Ted jsem tchanum koupila vanocni predplatne do narodniho divadla, 4 predstaveni az do cervna, akorat jsou taky z ostravy. Tak si holt budou muset udelat vylet vzdycky, protoze jinak sedi doma jako pecky. Manzelovi se to dost zamlouvalo, ze pry aspon vytahnou paty z baraku. Kdyby dostali voucher, tak by beztak propadl, protoze by si vzdycky nasli nejaky duvod, proc to nejde.
srry ale mi nekdo koupit predplatny do divadla v praglu, tak mu to omlatim o hlavu
A dostanou k tomu taky předplatné na Leoše Business a bydlení v 5* :-)? Jinak bych z Ovy do Phy teda taky nejela :-) Ale jestli jim to udělalo radost a těší se na výlety, tak pak žádná...
Dnes vonku obe vrchné osmičky... a o týždeň ich bude nasledovať aj spodná. Jedna už šla von minulý rok, to bolo drsné, tak ma prekvapilo, keď dnes vyhlásil, že mi vytrhne dve naraz, ale vraj vrchné tak dramatické nebývajú. Uvidíme, zatiaľ ešte pôsobí anestézia... a vôbec... kto vymyslel ten debilný názov že zuby múdrosti? Asi budem úplne blbá... ![]()
Předplatné do ND jsem koupila sama sobě :-). A uvažovala jsem, že bych mým rodičům taky koupila, ale na tu operu bych je nedostala. V předplatném pro seniorskou skupinu jsou představení v průběhu dne. Dá se tedy přijet i odjet bez přespání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.