Po spoustě let se musím naučit znovu řídit. Řidičák mám už 8 let, ale za tu dobu jsem skoro nejezdila, poslední dva roky vůbec ne. Navíc mě to nebaví a docela se řídit bojím. Přestěhovali jsme se ale na místo, kde je bez auta člověk naprosto vyřízený a téměř nikam se nedostane. Ke všemu mám doma skoro 3měsíční dítě, takže ho musím vozit k doktorům apod. Ostatní členy rodiny už nebaví mě věčně vozit. Takže mám příští týden první kondiční jízdu v autoškole, ale vůbec se na to necítím. Od narození malého jsem strašně nesoustředěná, unavená a nemám vůbec chuť se "učit" něco nového. Ale už to odložit nemůžu. Vůbec netuším, jak to příští týden zvládnu... ![]()
Stěžovací vlákno
To se nedivim, že je to nebaví, doporučuju automat, pak řídí i cvičená vopice![]()
To já se taky nedivím, že je to nebaví, mě by to taky nebavilo. Proto jsem se rozhodla s tím něco udělat. Ale jak se to blíží, tak se na to vůbec necítím. Automat bych ocenila, bohužel v autech ho nemáme a nové mít zatím nebudu...
to teda mohli "clenove rodiny" jeste chvili vydrzet. driv to nevedeli?
pro me teda byla pece o dite tak prvniho pul roku dost narocna ze jsem mela co delat sama se sebou. ale kdyz musis tak to proste zvladnes, to se neboj. jen mi ten pristup pripada krajne nevhodny a dala bych jim to najevo.
Prajem skoré uzdravenie. Nedá sa mi nespýtať, tá nová práca je tá, kde si nemohla letieť konfortnejšie na služobnú cestu? Alebo je nová práve preto?
jo tak pokud ses rozhodla sama to je jina. tak se drz.
Je to skoro od porodu, ale zas tá samostatnosť ti za to bude stáť. To dáš.
No právě... já se to snažila vysvětlit, ale mám pocit, že druhá strana to bere jako výmluvu, že prostě řídit nechci. Navíc můj přístup k řízení je dlouhodobě znám, takže bylo jasné, že to bude problém už když jsme se stěhovali (ale jinak to prostě nešlo...). No nezbyde mi nic jiného, než to překonat a nějak to zvládnout. Třeba to nakonec půjde dobře...
Díky za podporu. Nakonec budu ráda, že se odsud aspoň dostanu do města a všude kam potřebuju. Jen ten začátek asi bude krušný...
Rozhodla jsem se sama, ale začínám mít trochu pocit, že jsem se trochu přecenila. Snad to nějak zvládnu...
To se nedivim, že je to nebaví, doporučuju automat, pak řídí i cvičená vopice![]()
Za mě jedině automat s v kombinaci s kvalitní navigací![]()
Ne, vážně, auto je na mateřské naprostá nezbytnost. Strach chápu, mám ho taky a nikdy se ho nezbavím. Ale shora uvedené pomůcky mi pomáhají.
Samozřejmě, že to půjde, lepší než se doprošovat
Jinak výmluvy jsou to určitě, to maj pravdu![]()
proste bys mela byt jeste chranena, jak pise Janulik. jinak ja jsem vsema 10 pro aby ridila kazda zena, jen toto je blbe nacasovane
To určite zvládneš, možno ti bude trvať dlhšie než sa do toho znovu dostaneš ale bude to fajn. Ja si neviem predstaviť byť bez vodičáku. Nemusím sa na nikoho spoliehať, niekoho prosiť. Proste mam voľnosť, ak chcem niekam ísť tak idem. Tak trochu sa známym nečudujem ze už ťa voziť nechcú, hlavne ak vedia ze vodičský preukaz máš. Neboj ono to pôjde.
Tak ale AquaB už má vodičák dlho a ak vedela o tehotenstve, a to asi určite vedela tak mohla trochu predpokladať že by sa zišlo si riadenie pripomenúť.
Mam začít o porodech na remízku?
chcu si postezovat, je to dost osobni, tak to pak smazu, ale potrebuju si tady odlozit.
daj niečo.
To zvládneš. A možná se k tomu ta rodina postavila takhle, protože ve finále jsi řídívala dobře a jen se moc bojíš a podceňuješ, ale co se toho výkonu týče, tak to bylo dobrý. Já taky občas propadám panice, že neumim řídit, že jsem na všechny vázaná, no tak to mi partner má chuť dát pětikorunu, protože mě pak ujistí, že řídim v podstatě líp než on, jen na to mám jiný pohled. Naopak kolik lidí řídí denně a je to přitom otřesný a oni si to vůbe neuvědomují!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.