Chudák pani Havlová, to neměla dělat, teď tu na ni vyjde najevo kde co, včetně toho, že má tlustý kolena :-D.
Stěžovací vlákno
![]()
Jj, opravdu manželka školníka a správce bazénu. Kamarádčina dcera tam chodí
.
Takových jako ty může být více, pokud je to v součtu nad 5000 (i když ne u jednotlivé nakupující osoby), tak je to už trestný čin. Takhle jsem kdysi podala trestní oznámení a ejhle, dotyčný toho měl už více....
Paní už komunikuje, tak snad to dopadne dobře
.
Odišiel mi mp3 prehrávač ![]()
Mala som ho 10 rokov a prežili sme toho spolu veľa.
vedle jsem cetla, ze budete potrebovat novy...nevyslo by vas levneji spotify do telefonu?:)
Mame dnes v dome schuzi vlastniku, kam chodi muz. Jeden majitel sem jezdi jednou za rok, od rana vzdycky pije, takto posilnen chodi na schůzi. Prave ted na me zazvonil se slivovici v ruce, uplne na mol, vzbudil deti
a pry ze nese tu lahev. Spletl si patro. Nejhorsi na tom je, ze i takhle pod parou je to hrozne slusny clovek. Tomu ani vynadat nemuzu :))
Prosím ťa nevykaj mi
Prehrávač som našťastie rozchodila, rozšroubovala som ho, odpojila a zapojila som baterku, dala som ho cez noc nabiť a idééé
Ja totiž to nepočúvam hudbu cez mobil, iba v prípade že sa mi vybije prehrávač. Ja to totiž potrebujem mať po ruke a mobil je na to veľký. A kvalita zvuku je tiež lepšia.
Byla jsem u kadeřnice a nechala si "zastřihnout konce" ...
Člověk by si myslel, že se nedá nic zkazit, ale omyl. Blbý nákup jde vrátit, ale s tímhle člověk musí chvíli žít.
Až také zlé?
Ja som bola naposledy u kaderníčky ostrihať a odchádzala som s rovnakým účesom s akým som prišla ![]()
Tak to jsi měla štěstí. Já v podstatě též odcházela s tím samým, jen ty vlasy už vůbec nedrží a nemají žádný tvar a jejich úprava mi zabere mnohem více času
. Takže ne, "tak hrozné" to není, jen bych tak nějak očekávala, že to bude po zastřižení mnohem lepší. Jsem nepoučitelná.
Nedělejte to, tedy zvlášť pokud nemáte super kadeřníka. Ale asi máte, že?
Já mám vlnitý vlasy, tam se na střihu moc zkazit nedá. Háklivá jsem na barvení, vlasy nosím zesvětlený a málokdo to umí aby to nebylo žlutý, bílý, zrzavý nebo pruhatý. Akce Postřižiny bude![]()
Já bych si přála kadeřníka, který chápe, co znamená, že vlasy do sebe zapadají, že je třeba je doladit v koncích a ne pouze ustřihnout, takového, který umí pracovat i s vlasama, které nejsou jako hřebíky. Viz třeba zde.
Že nedá? Nechtějte mě rozesmát .... též mám (tedy jen mírně a nepravidelně, o to je to horší) vlnité vlasy.
No tak míň než na rovných no![]()
To máte asi pravdu, takže mám vlastně štěstí. No, třeba se to poddá až vlasy umyju.
Vsadim se, ze kdyz se ta modelka vyfouka pak doma, tak to taky zadna slava neni. Co si pamatuju, tak mas krasne vlasy.
Taky mam takhle divne vlnite - nevlnite vlasy. Bud je musim s uhlazujicim pripravkem vyfoukat pres kartac a fest zafixovat, nebo je nechat jen tak uschnout a namackat vlny. V tomhle pocasi se mi to vlni neustale, ale zadne hezke vlny, proste rozcuch, ale tvarim se, ze jsem to delala hodiny podle pinterestu :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.