Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Taky teda s jednou novou bílou plombou co mám nejsem spokojená, přesně jak říkáš, ten zub je teď citlivej jak blázen, myslela jsem, že to časem přejde, ale už je to přes půl roku a furt stejný.  Do Vánoc bych chtěla stihnout prohlídku a hygienu, tak na to asi nahodím řeč, je to docela otravný... 

A současně, když už tu jsem, bych si ráda postěžovala na H&M, minulej čtvrtek jsem si objednala a zaplatila triko, v sobotu mi přišlo potvrzení a číslo na sledování zásilky, no a od té doby na webu DPD jen sleduju, že jim H&M dodneška jaksi nepředalo příslušnou zásilku, aby mi ji mohli doručit, tak ale šupšupšup, už je to týden a vůbec se to nehejbe!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:29

Když už se řeší zuby, bělíte si je někdo? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:32
Reakce na Karoleena:

Mne jednu zásielku pre istotu vôbec neposlali a stornovali to. Chyba systemu, tovar nieje dostupný. Peniaze mi vrátili ale týždeň im trvalé než mi vôbec dali vedieť. 

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:40
Reakce na :

Nemám zažloutlé zuby, ale mám radši o něco světlejší než je řekněme standard, ne samozřejmě tu hollywood ultrabílou, piju kávu a i víno radši červené, takže kromě 2x ročně hygieny  používám i bělící Swissdent pastu, jenom nevím, jestli ten peroxid a abraziva ve finále neškodí.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:42

Já bych to bělení potřebovala jak sůl, ale netroufám si na to, s tím, jak mám tenoučkou sklovinu a sype se mi jeden zub za druhým. Čas od času mě chytne představa, že už snad estetická stomatologie konečně pokročila a vynalezla něco, co mi zuby aspoň trochu vybělí a přitom totálně nezmasakruje, ale pak začnu googlit a je to furt to samý dokola... 

Online Potrefenáhusa
38893 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:50
Reakce na Karoleena:

já jsem teda byla kdysi na jedný přednášce, kde jeden zubař, tušim to byl tehdy předseda český stomatologický komory, říkal, že kdo chce bělejší zuby, ať si radši víc opaluje obličej....tak nevim, už je to taky asi 15 let, třeba to někam pokročilo...

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:52
Reakce na Karoleena:

Všichni zubaři, které znám, od toho odrazují. A nejsou to žádní kmeti sto let za opicema. 

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:55
Reakce na Sweet Potato:

A tak jasně, každej chirurg tě taky bude odrazovat od silikonů nebo liposukce...

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:59
Reakce na Mutziputzi:

Každej ne

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:12
Reakce na Karoleena:

Mně to taky zubařka kvůli tenké sklovině nedoporučuje. Na přední zuby mi udělala fazety, ale stejně trochu ztmavly. Používám bělicí pastu G.U.M., je podle popisu "bez hrubých abrazivních částeček a peroxidu"

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:14
Reakce na :

Toť otázka. Od návštěvy zubní hygieny mne ještě nikdo rozhodně neodrazoval.

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:16
Reakce na Ounz:

Plastickej ne no

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:22
Reakce na Mutziputzi:

No, ani jinej, to zas pak není důvod se třeba břišního na to ptát a když, tak už je to čistě dotaz na soukromej názor. A i plastika může mít dobrý důvody. Vlastní sebepojetí a dobrý pocit je důležitý..

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:22
Reakce na Mutziputzi:

Na bělicí proceduře jsem nebyla, neb paní zubařka tuto medodu ani moc nedoporučuje. Používám rovněž zubní pastu Swissdent a nezdá se mi škodlivá. Nemá v sobě abraziva a peroxidu minimum. 2 x ročně dentální hygiena, včetně pískování a též mi to škodlivé nepřijde. 

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:24
Reakce na Ounz:

Sis jednak zas to zenes do extremu a za druhy ja jsem tam byla, takze dobre vim jak se k tomu stavi jakej lekar

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:25
Reakce na :

To mě docela šokuješ! Já si právě myslela, že se na západě o zuby zrovna dbá hodně, už proto, že následná rekonstrukce bývá drahá :-D .  Já byla asi ve 13 letech na nějakém jazykovém kurzu a bydlela jsem se stejně starou studentkou ze Španělska, která o svoje zuby pečovala tak, že to v ČR v té době nikdo neviděl, a bylo znát, že je to pro ni hodně důležité. Bylo to pro mě dost poučné, znala jsem tenkrát jen pastu Signal a poučku o tříminutovém čištění dvakrát denně, bylo to pro mě velmi poučné:-D Pak jsem poznala pár dalších Španělů a všichni s těmi zuby hodně nadělali a měli je fakt krásné a dost si na tom zakládali, i kluci.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:26
Reakce na Mutziputzi:

A takže znáš všechny lékaře? Že půšeš každej? Do extremu to neženu, jen se snažím napsat, že není dobrý zibecňovat.

20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:27
Reakce na Ounz:

Uplne vsechny je znam no