Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 25. listopadu 2017 18:11
Reakce na coralline:

Že jo, já to taky nemám ráda, tyhle neviditelné výdaje. I když i ty viditelné výdaje mohou být leckdy frustrující.

Mám pocit, že hrozně utrácím, a mám doma pořád víc a víc krámů. Přitom kdysi na Erasmu jsem vystačila s fakt směšnou částkou a nijak jsem netrpěla (a normálně jsem tam studentsky žila - bary, výlety...), dokonce jsem nespotřebovala ani kapesné, kterým mi tenkrát rodiče přispívali ke stipendiu. Měla jsem tam pronajatý pojíček o 10m2, kam se mi vešlo jen to nejnutnější, takže jsem si za ten rok (kromě jídla) koupila asi tak dvě trička a to bylo všechno. Kdežto teď jsem obden někde po nákupech, pořád něco někde sháním, objednávám, vyzvedávám, nakupuju, přerovnávám, hledám pro to doma místo...Přijde mi, že náš rodinný život je extrémně materialistický :-D 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 25. listopadu 2017 20:55
Reakce na slniecko:

No ale aby som sa aj posťažovala, naša pošta vyriešila predpokladané predvianočné návaly vskutku bravúrne. Skrátili otváraciu dobu tri dni v týždni len do tretej .

Pche, naše pošta se v očekávání vánočního šílení zavřela úplně 

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 25. listopadu 2017 21:18
Reakce na Gatita:

já mám teda taky někdy pocit že nedělám nic jinýho než nakupuju jenže já jsem teda nákupčí pro celou rodinu i s kočkama a zahradou a tak.. tak asi kdybych nakupovala výhradně pro sebe a pokojík o 10 metrech bylo by to jiný. mnohem jednodušší teda

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 25. listopadu 2017 23:51
Reakce na Ounz:

No co,budějičáci zase žerou pikadóry 

Prosím, když už, tak budějčáci  a na pikador nám nesahat 

Online Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. listopadu 2017 08:04
Reakce na Zu:

Jána něj sahám, když ho tam jím 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 26. listopadu 2017 14:17
Reakce na Kokoska:

Pche, naše pošta se v očekávání vánočního šílení zavřela úplně 

Vyhrala si

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 26. listopadu 2017 18:55

ztratila jsem v Poděbradech šálu

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 26. listopadu 2017 19:50
Reakce na Ounz:

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 26. listopadu 2017 20:13

Black friday je tento víkend najčastejšie slovne spojenie. Mám to v mailovej pošte, počujem to v reklame v TV, vylieza to z každej diery. Šibe im? Doteraz som myslela, že to je iba jeden jediný deň.  Grrrrr

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 11:40
Reakce na Janulik03:

Jsem z toho nakonec získala pocit, že bych si měla něco koupit, abych o ty slevy nepřišla. Nakonec jsem vymyslela, že potřebuju zdravotní pantofle. A dnes je ještě jakési slevové pondělí.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 12:21

No takže týden se snažím rozejít samoléčbou chcíp, abych dnes u mudr dostala 12 dni před plánovaným vyloděním antibiotika je pravda že se zápalem plic by se mi asi rodilo ještě mnohem lépe :D

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 12:39
Reakce na rasaNori:

Tak ti přeju, ať se co nejdříve uzdravíš:-).

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 13:25
Reakce na rasaNori:

no hlavne by nebylo dvakrat sikovny aby to novorozenec rovnou chytil. tak pekne lecit, uzdravovat se:-)

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 17:00

Ztratila jsem náramek, který jsem dostala ani ne před měsícem k narozeninám. Na naše poměry byl drahý a byla jsem ujištěna, že se jen tak nepřetrhne. Ach jo, do konce života budu už nosit asi jen stříbro.  

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 17:10
Reakce na :

Včera jsem byla jen doma a odpoledne na procházce a na nákupech. Ale nějak tuším, že jsem ho večer ještě měla. Doma jsem vše více méně prohledala. Ach jo.   

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 19:14

Kadeřník přede mnou dodělal nějakou slečnu. Takový došeda melír na dlouhých vlasech. Slečna měla docela tuctový obličej s nepříliš pěknou pletí, hrubší rysy. Postava... malá, silnější, docela zadek. Oblečení.. asi hooodně in, rozhodně zlatý podpadky, kožíšková vesta přes koženou bundu a svetr s jedním rukávem. Neplatila.

Když se loučila, debatovala s kadeřníkem o tom, jak jí přeložili focení a že má spoustu schůzek a telefonování. Tak jsem si řikala, jo, asi nějaká produkční. Z kadeřníka pak vypadlo, že je to nějaká módní blogerína, že se tím teď už docela slušně živí. Fakt blogování o módě už dělá každá pipina a fakt se tím uživí? 

Já vysolila majlant jen to fiklo :-)

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 19:27

Jednou za uherský rok se mi udělá opar na bradě a ten uherský rok nastal včera. Dneska jsem musela cosi plácat do televize. Ke všemu jsem byla naditá v zimních hadrech, takže vlastně mluvící koule s oparem. (TV naštěstí jakási regionální, mi neznámá.)