Ty zahrady jsou trochu divocina, ale vsechno to ladi dohromady, prochazet mezi tim silenstvim barev je zazitek.
Cestování
Jeste jedna symbolicka uz zase z "irskeho" Irska, zitra dopoledne Dublin a odpoledne letiste ![]()

Kokoska Turecká riviéra - Antalya a tzv. Zelený kaňon. Příjemně mě Turecko překvapilo, takové zelenější Řecko s mešitama ![]()

Mermaid krasa!
Pridam jednu stredoevropskou. Rakousko, Korutany.

Gatita to je taky nádhera.
Nakonec jsme tu krátkou dovolenou dali. Tchýně vás více méně vyhodila, stejně tam má každý deň tak 2-3 audience z vesnice. A fakt v rámci možností dobrý, dítě prudilo asi jenom půl dne z pěti.
Jinak všechno fajn, jen těžce snášíme tu jejich kuchyni, kdy si člověk v zoufalství dá salát a stejně to má milion tuku a kalórií a je mu z toho těžko.
A ještě to moře. Teplota vzduchu cajk, to jsme si pochvalovali, že tam není vedro. Z 23 stupňů se do té 18 stupňové vody i docela dobře leze, ale bójky 50m od břehu a za nima plavcice v člunu, která to zahání zpět? Lidi nahuštění jak na koupališti. A korunu tomu nasazuje, že u té bójky je voda tak do pasu. Oplachli jsme se takto 2x na dvou různých místech a museli se kvůli tomu stěhovat na nějakou psi pláž bez plavčíka.

Dnes jsem jela na služebku a od sedmi od rána do pulsedme místního jsem se dostala akorat z berlínskeho hotelu do hotelu Istanbulu a to jsem si tady vzala taxík.
Tak alespoň něco, zítra už pracuji.
A žijí tady neuvěřitelně nádherný lidi. Jak normálně to okolí moc neocumuji, tak rady fakt ziram a nutně potřebuji abayu. ![]()

continuity krasa, tam vsude jsme byli loni. Ja jsem se koupala jen mimo oficialni plaze a bylo to super. Zrovna dnes jsem pri pochodu v Harzu vzpominala, jak snadno jsem loni u Baltu resila prehrati.
continuity A kde jste na tom Baltu vlastně byli? Fotky super, oboje.
continuity ten Balt je prostě krásný.
Zrovna v sobotu jsem vzpomínala, jak bylo v Kodani osvěžující moře, pískovna měla 25, to je na mě dost![]()

Všechny krásně cestujete!
Taky přidám - naprosto doporučuju v Itálii Cinque Terre. Ne s malýma dětma. Dopoledne trek po kopcích a pak se plácnout na pláž. Šli jsme s mužem mj. Corniglia - Vernazza - Monterosso al Mare a bylo to super.

A ještě mi fcb dneska připomněl, že jsem před 6 lety byla na Stac Pollaidh ve Skotsku. Moje nejmilejší hora. Předtím jsem na ní byla v roce 1995 a doufám, že se tam ještě jednou vrátím. Při intervalu našich cest do Skotska to vypadá na rok 2039 ![]()

brrr jenom v Mezizdrojich, vlastně na tři dny. Muž chtěl hrozně do Peenemunde a na hlavní dovolenou se mi to už nehodilo do plánku. Kvůli mé služebce se v sobotu už spalo v Berlíne a dítě videlo i pandy, takže spokojenost veliká.
A měli jsme štěstí, 30.6. otevírali ve Svinoústí most, takže jsme se nemuseli trápit s trajektem.
Archivářka taky jsem tam byla pred par lety, proste nadhera. Ne v sezone, je tam hodne prelidneno?
Lilly_Ku byla jsem teď na jeden den v berlíně a stihla jsem to fhxb museum a díky moc za tip, bylo to fakt zajímavý, dost to doplňuje souvislosti, nebo jak to říct..ale určitě se tam ještě vrátím, těch informací je hodně a taky tam radši pojedu příště v zimě
A poblíž je ke všemu fajn kavárna bonanza coffee, takže super.
Ounz jee, tak to jsem rada ![]()
jsem ted ve vorarlbergu az do konce cervence, ale dnes jsem si poznamenala jeste jeden tip: v alte nationalgalerie je vystava kde je dost del gustava klimta, vystava je do konce rijna myslim, tak kdybys tam mela do te doby cestu, myslim ze to bude zajimavy. pokud ho uz neznas z vidne teda :)
jinak kdyz uz jsme v cestovani: vcera tura na kole v bregenzerwald

continuity A tu ponorku v Peenemünde jste viděli?
Mám Balt hrozně ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje