Kokoska to je velká nádhera ![]()
Cestování
andulka01 jo, to pobrezi od Londondery k Belfastu je krasne. Je tu tzv. Obruv chodnik, cedicove utvary v mori vznikle sopecnou cinnosti, tam jsme sli kus nahore po utesech, parada.
Kokoska příští dovolenou jedu do Irska, krásný to je!
Kokoska To je nádhera, klidně nám sem večer dej ještě více fotek pobřeží? A myslíš, že ty hospody v Belfastu uživí místní nebo je jich tam tolik skrz turisty?
Turecko

Mermaid wow! Ktera cast?
Karja Fotky pobrezi i jine rada pridam, ale spis az z domova, z mobilu se mi to dost spatne vybira a odesila, neumim nacpat vic fotek do jednoho prispevku.
Irove pry chlastaji hodne, dokonce na nekterych verejnych mistech v Belfastu byly cedule, ze se tam pod pokutou nesmi pit. Byl sice patek vecer a to pry spolu se sobotou jsou dva nejvic mokry dny, ale i tak myslim, ze se ty hospody uzivi. Jsou to vesmes klasicky "pubs"", vycep s dlouhym pultem a par stolku, bud se pije na stojaka primo u pultu nebo si posedaji. Vlezli jsme do jedne stare hospody, historicky cenne, ale bylo mi tam blby fotit, tak se to moc nepovedlo. A bylo plno, tak jsme se pokoukali a vypadli a sli na fish and chips ![]()

Kokoska Díky, no vypadá to dobře, tam bych si taky jedno dala:-)
V Belfastu jsou porad bariery mezi katolickymi a protestantskymi ctvrtemi, na noc se zaviraji brany. Je to dost depresivni. Na tech zdech a plotech jsou ruzne obrazy s revolucni tematikou nebo s pripominkami drivejsich udalosti, u jednoho jsem se lekla, ze tam maji naseho prezidenta ![]()

No a pak jsme byli v sidle a krasnych zahradach Mount Stewart

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje