Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:29

Tak ještě pár severoirských útesů speciálně pro Karja :)

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:32

A pár barů z Dublinu, po tom posledním se jmenuje celá ta oblast úzkých uliček - Temple Bar.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:35

A povalující se Oscar Wilde, u něj jsme se v dublinském parku potkali s několika dalšími českými výpravami, takže jsme rychle pádili pryč

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:39

Kokoska to je prostě nádhera, chci tam taky

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:43

tina tak to jeď, GB chce zavést žádosti o vstup do země a kdo ví, jak to na hranicích Irska a Severního Irska bude vypadat. Zatím se jezdí bez jakýchkoli kontrol, ani jsme nevěděli, že už jsme tam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2023 18:13

Kokoska to pobřeží jela bych hned!

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 12. července 2023 18:21

Evaeva to byl moc hezky usek cesty. Ale chce to, aby nelilo, meli jsme stesti. Den predtim cedilo od rana do vecera, to jsem byla v te plastence skoro plesniva

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2023 18:21

Kokoska to rozhodně

Offline Karja
43818 příspěvků moje polička 13. července 2023 23:16

Kokoska Děkuji za útesy, je to romantika! Tam bych mohla bejt dlouho!

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 15. července 2023 22:18

Prosím, nemáte tip, co podniknout ve Znojmě a okolí s malýma dětma? A kam na jídlo, dobrou kávu? Hotel máme pěkný, ale nezdá se mi stran jídelníčku úplně baby-friendly...

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. července 2023 09:49

tina pro děti je hezká procházka udolím Gdánického potoka. A skvěle vaří v pivovaru, ale nevím jestli tam mají i nějaká typická dětská jídla.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. července 2023 11:00

Jezero Laka

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 16. července 2023 18:58

Za poslední 2 týdny jsme najeli přes 5 tis km, protáhli jsme holky přes bosnu, černou horu, Chorvatsko a Albánii, tam nám teda vedle stojící Němec v dodávce přejel psovi nohunaštěstí jen nohu a nikoliv hlavu, protoze jak se vyjádřil muž, že si teda fenecka vybrala na podobnou akci úplně nejvíc vzdálené místo by se k zapalování každoroční svíčky moc nehodilo...

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 17. července 2023 13:30

rasaNori Takovou cestu jsme kdysi taky podnikli. Jen místo Bosny bylo Srbsko. Bylo to super a jela bych zase znovu. 

A pes teda uf. Ještě, že to nedopadlo hůř. 

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 17. července 2023 17:43

Teď jsme byli týden v Bedřichově a můžu tedy doporučit pro děti, které už něco ujdou, ale i pro kočárky je dost výběr tras po okolí, Ještěd za rohem. Kolem krásně a žádné davy, klid a koupání ve starém koupališti. A překvapilo mě, že jsou všude v horách i mimo značené cesty pomníky a křížky, to u nás Orlických horách není.

I sambo si přišel na své, foto pro mladého Mulen

Offline Mulen
4937 příspěvků moje polička 17. července 2023 23:44

JankaM diky, ukazala jsem mu to a nezna

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 22. července 2023 22:44

Kokoska 

Se pominu, já do toho Irska zas musim! Už dej pokoj, dyk člověk neví kam dřív skočit

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 22. července 2023 23:06

Tak ja se tu zeptam pro zmenu na Liberec. S sebou mam dva draky, 10 a 8 let, tak co tam s nima.Dekuju moc!

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 22. července 2023 23:12

Teda ale musím říct, že - jak všude varovali před chorvatským zdražováním etc. a já tam jezdím každej boží rok už pomalu jak na chatu, tak mě sice na chvilku vyděsili, nicméně jsme to přežili bez úhony...

No a teď jsem měla příležitost zažít Prahu jako turista, neb jsem s omladinou absolvovala ty nejprofláklejší trasy (občerstvení, vstupy a nákup suvenýrů incl.) - a teda řekla bych, že ty chudáky nejvíc berou na hůl právě v Praze.

Vůbec nechápu, že sem ještě někdo jezdí Ještě ke všemu je centrum (kromě výkladní skříně aka Malý Strany a Hradu) hnusný, projeli jsme se tou historickou tramvají a úplně jsem se styděla. Jako kolem Václaváku hrůza děs, baráky a chodníky špinavý, posprejovaný, výlohy zaneřáděný a nepěkný... člověk si to ve všední den neuvědomí, ale pohlížejíc na to očima návštěvníka byla ve mně malá dušička. Jediný, co to v případě omladiny (i žíznivejch seniorů) zachraňuje, jsou ty veselý večery ale to mi přijde jako dost málo, na tak pěkný město, jaký by v případě trochy péče mohlo bejt

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 22. července 2023 23:59

Luna iq landia a vyhnete se tomu aquaparku, městský bazén je l psi.