Tak ještě pár severoirských útesů speciálně pro Karja :)

A pár barů z Dublinu, po tom posledním se jmenuje celá ta oblast úzkých uliček - Temple Bar.

A povalující se Oscar Wilde, u něj jsme se v dublinském parku potkali s několika dalšími českými výpravami, takže jsme rychle pádili pryč ![]()

Kokoska to je prostě nádhera, chci tam taky![]()
tina tak to jeď, GB chce zavést žádosti o vstup do země a kdo ví, jak to na hranicích Irska a Severního Irska bude vypadat. Zatím se jezdí bez jakýchkoli kontrol, ani jsme nevěděli, že už jsme tam.
Kokoska to pobřeží
jela bych hned!
Evaeva to byl moc hezky usek cesty. Ale chce to, aby nelilo, meli jsme stesti. Den predtim cedilo od rana do vecera, to jsem byla v te plastence skoro plesniva ![]()
Kokoska to rozhodně
Kokoska Děkuji za útesy, je to romantika! Tam bych mohla bejt dlouho!
Prosím, nemáte tip, co podniknout ve Znojmě a okolí s malýma dětma? A kam na jídlo, dobrou kávu? Hotel máme pěkný, ale nezdá se mi stran jídelníčku úplně baby-friendly...
tina pro děti je hezká procházka udolím Gdánického potoka. A skvěle vaří v pivovaru, ale nevím jestli tam mají i nějaká typická dětská jídla.
Jezero Laka

Za poslední 2 týdny jsme najeli přes 5 tis km, protáhli jsme holky přes bosnu, černou horu, Chorvatsko a Albánii, tam nám teda vedle stojící Němec v dodávce přejel psovi nohu
naštěstí jen nohu a nikoliv hlavu, protoze jak se vyjádřil muž, že si teda fenecka vybrala na podobnou akci úplně nejvíc vzdálené místo by se k zapalování každoroční svíčky moc nehodilo...![]()
rasaNori Takovou cestu jsme kdysi taky podnikli. Jen místo Bosny bylo Srbsko. Bylo to super a jela bych zase znovu.
A pes teda uf
. Ještě, že to nedopadlo hůř.
Teď jsme byli týden v Bedřichově a můžu tedy doporučit pro děti, které už něco ujdou, ale i pro kočárky je dost výběr tras po okolí, Ještěd za rohem. Kolem krásně a žádné davy, klid a koupání ve starém koupališti. A překvapilo mě, že jsou všude v horách i mimo značené cesty pomníky a křížky, to u nás Orlických horách není.
I sambo si přišel na své, foto pro mladého Mulen ![]()

JankaM diky, ukazala jsem mu to a nezna ![]()
Se pominu, já do toho Irska zas musim!
Už dej pokoj, dyk člověk neví kam dřív skočit ![]()
Tak ja se tu zeptam pro zmenu na Liberec. S sebou mam dva draky, 10 a 8 let, tak co tam s nima.
Dekuju moc!
Teda ale musím říct, že - jak všude varovali před chorvatským zdražováním etc. a já tam jezdím každej boží rok už pomalu jak na chatu, tak mě sice na chvilku vyděsili, nicméně jsme to přežili bez úhony...
No a teď jsem měla příležitost zažít Prahu jako turista, neb jsem s omladinou absolvovala ty nejprofláklejší trasy (občerstvení, vstupy a nákup suvenýrů incl.) - a teda řekla bych, že ty chudáky nejvíc berou na hůl právě v Praze.
Vůbec nechápu, že sem ještě někdo jezdí
Ještě ke všemu je centrum (kromě výkladní skříně aka Malý Strany a Hradu) hnusný, projeli jsme se tou historickou tramvají a úplně jsem se styděla. Jako kolem Václaváku hrůza děs, baráky a chodníky špinavý, posprejovaný, výlohy zaneřáděný a nepěkný... člověk si to ve všední den neuvědomí, ale pohlížejíc na to očima návštěvníka byla ve mně malá dušička. Jediný, co to v případě omladiny (i žíznivejch seniorů) zachraňuje, jsou ty veselý večery
ale to mi přijde jako dost málo, na tak pěkný město, jaký by v případě trochy péče mohlo bejt ![]()
Luna iq landia a vyhnete se tomu aquaparku, městský bazén je l psi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.