My dnesla Fagaraš, ale nic nebylo vidět. To bylo možná dobře, protože jsme šli po hřebeni, kde byl vlevo 300metrový a vpravo skoro stometrový sráz. Medvíďata žebrala u cesty, ačkoliv se nemají krmit, stejně jim tam lidi něco házeli z auta.

My dnesla Fagaraš, ale nic nebylo vidět. To bylo možná dobře, protože jsme šli po hřebeni, kde byl vlevo 300metrový a vpravo skoro stometrový sráz. Medvíďata žebrala u cesty, ačkoliv se nemají krmit, stejně jim tam lidi něco házeli z auta.

brrr tak to doufam na programu nebude, to by mi nedelalo dobre. A toho chlupatyho bych si taky odpustila.
brrrto vypada super, mazec!
Děkuji continuity a dalším za tipy na Muráň, uvidíme kam se dostaneme. A ještě dotaz na zdejší sousedky, dá se běžně v obchodech, hospodách atd. I v nepříliš turistických městech a místech platit kartou (českou)?
JankaM rozhodně bych na kartu nespoléhala pro hospody/občerstvení. Když berou karty, tak česká je v pohodě, ale nezřídka berou jen hotovost.
edit: myslela jsem si, že to půjde s kartou všude, když jsou ty registrační pokladny, tak mě fakt "cash only" překvapilo.
JankaM maj radšej hotovosť. Kvôli našej úžasnej transakčnej dani začali teraz niektoré podniky vyžadovať hotovosť (a ja sa im ani nedivím).
A v tom Polsku je to s kartami jak?
Evaeva tam je berou téměř všude. Jediné, kde jsem narazila, jsou takové ty stánky, kde prodávají sýry. Ale většinou i zmrzlina šla platit kartou.
Měli jsme nějaké zloté na ty delší dovolené, teď o víkendu vůbec nebyly potřeba.
Jo a u Baltu jsou placené toalety. Což nechápu, ale je to tak.
continuity díky. Něco mít budeme, ale nebudeme to teda přehánět. Super.
Evaevavždy můžeš vybrat z bankomatu, ale fakt jsme vybrali jen něco málo, spíš abych mohla dát dětem na zmrzlinu než žeby to fakt nešlo.
continuity jasně. Já myslím, že tu něco máme z poslední dovolené tam
continuity jasně. Já myslím, že tu něco máme z poslední dovolené tam
ArchivářkaTěším se na fotky i podrobnosti.
Užívejte si plnými doušky!
brrr Tedaaaa!

Takže zkouška poslání fotek z Afriky - viz výše.
Jsme v hotelu v JHB, odlet do ČR zítra ráno. Úchvatné dva týdny, selfdrive, dvě auta. Zvládli jsme Graskop a panoramatic route, 5 dní v Krugeru, Svazijsko, NP Hluhluwe, St. Lucii - velryby, trečíky v Dračích horách a Lesotho - sníh a dinosauří stopy.
Lecos se nevyvedlo - mužovi se druhý den rozbil foťák a dneska jedno z našich aut na dojezdu do půjčovny mělo nezaviněnou bouračku.
Ubytování v lodgích od luxusních po průměrné.Rand má ke koruně asi 1,2, takže je tu vlastně levno. Jedli jsme hotelové snídaně, vlastní svačiny a večeře v hospodě, nebo jsme si sami grilovali.
Bezpečnost dobrá - rizikům jsme předcházeli. Slon nám na auto hrozil jen jednou.
Ještě přidám pár fotek.

Dračí hory

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.