brrr aha, tak to jo. Ja mam jedno misto cestou z rodneho mesta do Prahy, kde je za dobre viditelnosti videt hreben Krkonos, ale to je dost vzacne. Je to fakt hodne daleko.
Cestování
My vyšlápli na Lysou horu. Jako holka z Třeboňské pánve, kde se o kopec nezavadí, jsem na sebe dost pyšná.
Lysá je úplně nejvíc ![]()
Strávili jsme 26 hodin ve Svazijsku. Okouzlující příroda i lidi.

Údolí Jizery. Toto je teda nějaký přítok, Jizera je v tom ďolíčku.

Pak se to těchto zvrhlo v zážitek kategorie: nemusí být pozitivní, stačí když je silný. Přísahám, že ráno, když jsem to kontrolovala, byla na ty mapě slabé modrá a nejhorší předpověď na 0,9mm.

A takto vypadá 30litru na m2. ![]()

continuity podle mě super. Pokud nespíte ve stanu a máte se kde usušit, ohřát a najíst!
continuity no jak jsem říkala synovi, hezký výlet na kole si nebudeš pamatovat, ale že si spadl do bažiny, to jo
Hlavně, že jste v pořádku, bouřka na horách není žádná sranda. Ale výlet moc hezký
continuity au! Mockrat jsme zmokli vsude mozne, ale takhle asi prece jen ne.
Evaevabouřka to naštěstí nebyla. Jen dvě a půl hodiny vytrvalého chance, kdy ti tečou kybly vody na hlavu. To se mi ještě nepovedlo.
Ale je fakt, že sauna v hotelu ten zážitek dost vylepší. Potkali jsme cestou dvě party, co šly natezko. ti prostě zůstali sedět v přístřešku a čekali. to nic jiného rozumného asi nevymyslis.
Kokoska no asi tak, tohle jsem ještě nezažila a to jsem už zmokla i celkem hodně. Dvě hodiny se brodit potokem po kotníky tomu dalo zcela jiný rozměr.
V chalupě u lanovky, kde jsme se nakonec stavili na polivku, po nás zůstalo na lavici jezírko. Chatař se jen smál.
continuity sauna je ten nejlepší závěr. Z těch fotek úplně cítím potok v botech a mokro všude.
Občas se divím, že horské hotely nemají pro tyto příležitosti speciální vchod do sušárny, kde člověk sundá to nejmokřejší, nechá sušit a do pokoje dojde v erárním županu :D
Ale představa že pak spím někde venku...
continuity zrovna jsem si rikala, ze jste museli byt uplne durch. Pred takovym privalem asi neochrani nic.
continuity no ty blaaho. to mi neco pripomina![]()
bublifuk to nejmokrejsi by bylo do naha. ![]()
Ale do koupelny jsme to zvládli a sušit budu teď doma.
Ty potoky na schodech! Výlet jen pro silné povahy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje