999 To je super, příště až přijedu do Prahy, určitě se tam podívám!!
continuity Ty jo, taky hustý!!
999 To je super, příště až přijedu do Prahy, určitě se tam podívám!!
continuity Ty jo, taky hustý!!
Díky za tipy, s dovolením je předám dál - kamarád chystá podzimní výlet do Prahy pro odrostlý skauty a tohle mi pro mládež 15+ přijdou všechno zajímavý místa.
999 toto s tým vstupom zvlášť do kostola a zvlášť do veže som si toto leto všimla na viacerých miestach v Európe a musím povedať, že sa mi to páči. Lebo pre veľa turistov je ďaleko zaujímavejšie vyliezť hore na vežu, než si pozieť kostol a presne ako píšeš, potom v tom kostole nie je nátresk (ja to mám naopak, hore na vežu idem, len ak ma decká vyženú...dokonca ešte aj ak je tam výťah, takže možno z mojej optiky sa mi to páči).
slniecko Mně se to moc nelíbí, kvůli tomu, že se platí 2x. Ale zrovna u toho Mikuláše, když vím to historické pozadí, tak jsem s tím v pohodě.
Ale s čím teda nejsem v pohodě je vstupné do katedrály sv. Víta. Dokud bylo jen do té staré části, ok, ale teď tam bez vstupného nemůžeš ani nahlédnout. A nejde koupit vstupné zvlášť, jen pro katedrálu, pěkně za 400,- Kč do všech objektů. To mě fakt štve.
999 za 450,- a ano tohle me stve dost, ze se neda koupit listek zvlast.
České středohoří. Pokaždé jsem znovu okouzlená.

Archivářka kráása![]()
Archivářka ach
to je dokonalý...
Bylo naprosto luxusní počasí! Tak ještě Oltářík, Házmburk a Říp ![]()

Mně teda veškerý vstupný do kostelů leze dost na nervy. "Nechte maličkých přijíti ke mně", ovšem až zaplatěj! ![]()
Nehledě na umožnění přístupu věřícím (a nakonec i nevěřícím, co kdyby se obrátili?), ty kostely rozhodně nevznikly z prostředků dnešního "vlastníka", ani toho původního. Bez (soukromých) donátorů menších či větších by se nepostavila ani kaplička ![]()
Nemáte někdo tip na výlet v okolí Prahy, kde by se dalo jít na pěkný výlet a k tomu dobrá restaurace - vše za účelem oslavy narozeniny (2 dospělých osob)?
Lenka22 my chodivame o adventu na karlstejn (jedeme vlakem a vystozpime o zastavku driv) a pak na jidlo Pod draci skalu
baltik díky, mrknu na to.
Archivářka Určitě jsem to tu už psala, že jsem se narodila v Litoměřicích. Když bylo hezky, viděla jsem ze svého okna Házmburk. A dodneška, když jedeme po D8 a začnou se objevovat kopečky, hřeje mě u srdce. Krásné fotky máš!
Marbuša díky!
Muž žil do 5 let v Lounech a má prazážitky z pohledu na Ranou. Jezdíme tam strašně rádi. Hlavně na jaře kvůli kytkám. A vlastně na podzim kvůli listí a v zimě na kouřící Boreč. Tam je všude krásně. Na Házmburku jsme jednou s dětmi pouštěli draky.
Znám pána z Karlovyých Varů, který jednotlivé kopce ve Středohoří "očajovává" - vyleze tam s patřičnou výbavičkou a udělá si čajový obřad.
Teď nás potěšilo otevření dalšího úseku dálnice D6. Díky tomu jsme od Plzně v Lounech za 1:20.
Archivářka Hezkého koníčka má ten pán. Naše tradice je spíš všude aspoň trošku zabloudit ![]()
Tohle je lednová fotka - výhled z Lovoše. 
Prosím nekoukejte na kvalitu fotky, dávám to jen tak pro pobavení: kdosi si ve vesničce v ústeckém kraji pořídil kousek Barcelony.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.