Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 16. července 2026 14:58

viktorka_od splavu já se taky nechci nikoho dotkout, ale tak přednasr... lidi jsem nepotkala. Jakože mi to přišlo skoro všude. Dokonce mi 2x vynadali chlapi. Jednou jsem blbě stála u parkovacího automatu (bez auta a nikomu jsem nepřekážela) a jednou jsem si chtěla natankovat. Je tam ale nádherně, uchvátila mě ta divokost a já se vlastně nedivím, že jsou to drsňáci.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2026 15:12

Lamicka my jsme v tom městě startovali a chtěli si dát oběd. Ale je to už tak pět let, třeba se posunuli.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 16. července 2026 15:14

Jesenické historky!!! Ale abych to vyvážila, my kdysi s kamarádkama dorazily do Losin za setmění, všude zavřeno a v poslední otevřené hospodě se kvůli nám kuchař vrátil do kuchyně a uvařil nám, potkaly jsme ho ve dveřích...

No jo, ale to jsme byly mladý a krásný, dneska by se na mě asi každej vyprdnul!

Offline Sweet Potato
40274 příspěvků moje polička 16. července 2026 15:34

Jo a když jsme jednou byli v Lázních Jeseník na víkendu pro dva, romantická večeře při svíčkách se podávala od 18h (později nelze,  se zavírá kuchyně)v jídelně, od lázeňských hostů náš stůl oddělili prostěradlem!

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 16. července 2026 15:35
Reakce na Lamicka:

Evaeva my byli v nějakém bistru a jídlo bylo super. Lepší burger jsem nikdy nejedla. Ale do města jsme nešli, udělali jsme si fakt velký výšlap po pramenech a chtěli jsme na chalupu k bazénu

​My jsme tam dokonce týden bydleli a 2x jsme byli kolem lázní někde na obědě a v pohodě jsme se najedli. Jako žádné padnutí na zadek se nekonalo, ale normální slušné jidlo. Akorát bylo všude v poledne dost plno. Bohužel už si nepamatuji konkrétní hospody.