viktorka_od splavu já se taky nechci nikoho dotkout, ale tak přednasr... lidi jsem nepotkala. Jakože mi to přišlo skoro všude. Dokonce mi 2x vynadali chlapi. Jednou jsem blbě stála u parkovacího automatu (bez auta a nikomu jsem nepřekážela) a jednou jsem si chtěla natankovat.
Je tam ale nádherně, uchvátila mě ta divokost a já se vlastně nedivím, že jsou to drsňáci.
Cestování
Lamicka my jsme v tom městě startovali a chtěli si dát oběd. Ale je to už tak pět let, třeba se posunuli.
Jesenické historky!!! Ale abych to vyvážila, my kdysi s kamarádkama dorazily do Losin za setmění, všude zavřeno a v poslední otevřené hospodě se kvůli nám kuchař vrátil do kuchyně a uvařil nám, potkaly jsme ho ve dveřích...![]()
No jo, ale to jsme byly mladý a krásný, dneska by se na mě asi každej vyprdnul! ![]()
Jo a když jsme jednou byli v Lázních Jeseník na víkendu pro dva, romantická večeře při svíčkách se podávala od 18h (později nelze, se zavírá kuchyně)v jídelně, od lázeňských hostů náš stůl oddělili prostěradlem!
![]()
Evaeva my byli v nějakém bistru a jídlo bylo super. Lepší burger jsem nikdy nejedla. Ale do města jsme nešli, udělali jsme si fakt velký výšlap po pramenech a chtěli jsme na chalupu k bazénu
My jsme tam dokonce týden bydleli a 2x jsme byli kolem lázní někde na obědě a v pohodě jsme se najedli. Jako žádné padnutí na zadek se nekonalo, ale normální slušné jidlo. Akorát bylo všude v poledne dost plno. Bohužel už si nepamatuji konkrétní hospody.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články