Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 24. března 2018 12:14

paktofonika 

Zatím dostává vždycky jen kousek a nic mu to nedělá, tak doufám že zvládne i celé porce. Jen mu to stejně budu muset aspoň krájet - strašně hltá, je schopnej pozřít půl prasete najednou, jak krajta  a pak je mu viditelně těžko, pitomcovi!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. března 2018 13:25

Já sjem kvůli tomu odešla od Vetamixu, to byl celý roky asi jedinej dodavatel, co k nám vozil. Ale čas od času bylo to maso cítit, a i když psům lehký odér nevadí, tak to vadilo mně. Dneska už se dá naštěstí vybrat, i když ceny jsou dvou a čtyřnásobný, ale to jde s tím holt ruku v ruce.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 24. března 2018 14:42

Prej mužu hladit bříško 

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 24. března 2018 15:30

Ounz 

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:14

Chtěla bych se zeptat, jestli tu má někdo zkušenost s revizí koleního kloubu u psa? Medvěd se v běhu propadl a prošlápl do prázdna. Nejpravděpodobnější je meniskus, může být i natržená šlacha ap. Na operaci jde v úterý.

Největší strach mám z té rekonvalecvence prvních 14 dnů. Celkově jsou takový operace u velkych plemen blbý, ale je mladej. Podrobné info od veterináře mám, je to výborný lékař, věřím mu. Ovšem jsem po*raná až za ušima a Medvěda je mi neskutečně líto.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:32

@Paktofonika (pardon, evidentne mi PM nebeha zcela tak, jak by mela)

Co tohle?https://www.gaea.cz/serum-proti-vnejsim-parazitum-pro-psy-a-kocky--30-ml/ 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:40

Solathis A skúšala si to? Kdesi som skúšala že ten tea tree olej dosť dráždi pokožku a je to alergén, ja sa práve bojím dať Amy čokoľvek na srsť ako to mala teraz posledný pol rok hrozne vypadané a konečne jej začala tá srsť rásť posledné čo by som si priala bolo jej tu pokožku rozdráždiť. Bravecto už potrebné nieje, bola na stery a demodex sme porazili :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:41

janička24 Skúsenosť nemám ale držím silno palce. Chudáčik "malinký" Medveď. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:43

paktofonika jeste ne, chystam se na to, ale Roman (jeden z majitelu toho obchodu) se pysni tim, ze maji vsechno vyzkousene, nez to pusti do obehu. Ja to hodlam zacit pouzivat pac predpokladam, ze tim zvladnu davkovani i pro Zizinu lip nez cimkoliv jinym (krome frontline spreje, ten jeste nekde mam, kdyby to nefungovalo. Jinsk ten je citit mozna prvniho pul dne, vydrz, pokud se nekoupou, pry 6 tydnu, ale ja Inka strikala tak dvakrat za sezonu.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:44

paktofonika jo a GRATULUJU!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:54

Solathis No mohla by som to skúsiť najprv u Percyho či mu to nebude nič robiť. AKo tie frontline a pod to je tiež chémia nie? To by som im mohla dať rovno to bravecto, v podstate som s ním nemala nikdy problém Amy za celý ten čas nemala nikdy kliešte no ale načo do nej pchať chémiu keď už nemusím. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2018 16:54

Ounz Juuuj, dúfam že si drbala ako o život. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 24. března 2018 17:01

paktofonika my jsme meli loni ten elektronicky odpuzovac na obojek, ale nedokazu to nejak vyhodnit, prijde mi, ze donese kliste domu s cimkoliv, ale zakousle bylo snad jedno (?). Loni mel alergii a kousal si tlapky, takze jsem taky nechtela riskovat chemii na kuzi. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. března 2018 17:08

dnes cestou do práce ráno, všude jinovatka, a uprostřed jinovatky u silnice mezi obcemi stočený pes. 

musela jsem se tam vrátit, nevydržela jsem to, i když jsem měla paniku, že je určitě mrtvý nebo zraněný.

byl živý, zdálo že, je trochu hubený, zdálo se, že trochu hůř chodí, ale utekl do lesa  určitě je to nějaký tulák, chudáček. hodila jsem jeho směrem aspoň dva špekáčky, kdyby se třeba vrátil.

pořád na něho myslím.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 24. března 2018 17:14

paktofonika jojo  teď už si peče kejtičku na topení 

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 24. března 2018 18:39
Reakce na paktofonika:

janička24 Skúsenosť nemám ale držím silno palce. Chudáčik "malinký" Medveď. 

​Držte všechno co máte....pěsti, tlapy, pacičky.....Tady jeden pacient na prvním letošním kafi venku.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2018 18:43

janička24 Šiš, ten je ňuňu  By som celé dni nerobila nič iné iba ho mojkala :D Držíme doma všetko, prsty, labky, krídla, pavúčie nožičky...no všetko, určite to dobre dopadne. 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 24. března 2018 19:48

janička24 drzim palce,nech vsetko dobre dopadne

@vsetci chlpaci na poslednych strankach 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. března 2018 19:51

janička24 Držíme pěsti i tlapky!

paktofonika Pavoučí nožičky? Kromě krásných bafanů máš i pavouka? Já se jich šíleně bojím.

Online RoSa
10181 příspěvků moje polička 24. března 2018 19:52

janička24 šišmarjá, chuděrka... tak ať vám to dobře dopadne! do jakýho prázdna to vlastně šlápnul?