Samantha Jojo, to je srdíčko ;-) Většinou, když jsem napsala <3, se to automaticky proměnilo na ten červený obrázek srdíčka, nevím, proč teď a tady ne (i na FB se to automaticky mění)...
Chlpáči a iné
JanieB Tak to je asi velká výhoda... Nebo jak je tady docela běžné a přijde mi to super, mít zvířectvo ve více kusech, že se nenudí, to je vlastně taky možnost ![]()
moonlight Přítelovi rodiče mají taky psa (už je to starý jezevčík, 16 let), kterého Viníček miluje (a s tím souvisí, že jsme ho ze začátku museli odnaučit na starého psa pořád skákat, on už si neuměl sám zjednat pořádek). Když je nějaká akce, kde musíme být všichni čtyři, necháme psy večer spolu samotné doma, ve dvou se nebojí a není jim smutno:-)

JanieB Roztomilý
Jezevčíky můžu, dlouhosrstýho měla babička s dědou, když jsem byla malá. Vlastně se dožila dost let, umřela až jsem byla na vysoký. To jsem obrečela. To je asi jedinej pes, se kterým mám nějakou zkušenost. Nás jako děti moc neposlouchala, co si vzpomínám třeba venku, ale milovala nás a my ji samozřejmě taky.
JanieB Jak se tulí. ![]()
JanieB jezevčík to vydrží ![]()
moonlight Viníček je fakt moc krásnej, roztomilost sama. Jinak jsem zvědavá, kdy "Zklidnil se, je moc hodný", napíšu já, tipuju tak někdy kolem Cidova 7. roku :-]].
No Percy je oveľa kľudnejší ako Amy a strašne veľmi sa chce môjkať. Stále stále stále, obetuje aj hru preto aby som ho škrabkala ale už tiež začína vystrkovať rohy.
Ale na Amy nemá, ta sa z toho zlého sna ešte nedostala a vo štvrtok bude mať 2 roky ![]()
fb na mě dneska vyplivnul vzpomínkové foto, kupodivu si dost lidí vůbec nevšimlo, že je na druhý fotce jinej pes...

Potrefenáhusa To je vtipný, se prostě prohodil kus za kus. Já mám slabost pro voříšky, teda snad jsem to odhadla a neurazíte se. Fakt poznám asi jen jezevčíka, vlčáka a pudla
. Kdybych měla mít psa, stoprocentně si vezmu směsku z útulku.
Potrefenáhusa Čenda ![]()
moonlight my právě nevíme, jestli si toho kočka všimla, ono to vypadalo, že ne a jestli jo, tak ji to nijak nezarazilo...
našla jsem vtipný starý video s gumovým Goliáškem (jak vypadá, že se tváří strašně hustě a on je přitom vařenej natvrdo)

Zina Budu se snažit ![]()
![]()
dzizisketa Když jemu ve sněhu hrozně rychle namrzaj packy. Třeba 2 hodinky ještě v pohodě dá na boso, ale 8 hodin by nezvládnul. Teda nakonec se poslední 2 hodiny stejně nosil, protože už se mu nechtělo 
![]()
Samantha přesně 1 - to je chrtí specialita, zamotat se do neuvěřitelných poloh a tvářit se, že je to fakt pohodlné ![]()
MPLee Děkuji za rady a informace. ![]()
Na pejska opravdu nespěchám, mám Jollinku. Ale na vipeta myslím a do pokladničky si odkládám. Ve správný čas si toho druhého mazla pořídím.
JanieB Viníček je překrásný! ![]()
Potrefenáhusa ještě, ještě, Godzillka nemá chybu ![]()
Zu může bejt i zlá Godzillka? :-D

tvrdší kalibr už teda nemám :-D

JanieB to je skvělá dvojka ... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.