(tichým hláskem: a co kočičku?)
Chlpáči a iné
Zina Tak mňa ktorá som nikdy PP psa nemala cena zaskočila, takže chápem pokiaľ je niekto prekvapený ze PP pes stojí ako staršie ojazdené auto. Ale keďže mame plne útulky tak pre tých co si to nemôžu dovoliť je výber obrovský. Dokonca aj v útulku sa sem tam objaví PP pes.
A k fotkam: ja by som rada v pohybe ako tie tvoje. Foťák už mám ale ešte nemám objektív, ten setový toto nezvládne.
P.S. nám i pere

ice ježiš, nelákaj ma! Ja teda vlčiakov tiež môžem a fest, ale Elzička zriadime niečo menšie. Malý by rád psíka malého, lebo ide teraz do školy a som mu to slúbila. Ech, blbka utáraná. A tak sa pozerám čo vlaatne by to mohlo a zvažovali sme bišona, ale zas tá srsť. Tak sme na poslednej vychádzke vlaastne asi vybrali. Ale až na budúci rok bude.
Jezevčíci maj úplně nejvíc nejroztomilejší hlavičky ze všech psů!
takovej ridgeback vypranej na devadesát stupňů ![]()
Dalia
... a neexistuje něco jako "vipet v nouzi"?
já jsem takhle přišla k Ronýskovi (u jeho původních majitelů se objevila alergie, tak dali inzerát na RR v nouzi), a jsme spolu ohromně šťastní!
Už se koukám. Našla jsem "chrti v nouzi".
(tichým hláskem: a co kočičku?)
Kočičku ne.
Mně jde i o ty procházky, o pohyb. Moc ráda chodím se psem ven.
Dalia jj, ja bych byla s kockama uplne spokojena, kdyby chodily na prochazky:-) chrtiky uz mi tu doporucovali, bude to fakt ideal
viktorka_od splavu A Ty máš už nějakého pejska?
Dalia nee, zatim bych na nej nemela jeste cas, ale chystam se. meli jsme labradora ale s nim se dite odstehovalo, tak ted jen kocky
RoSa presneee. Elzička má nápadníka takého už 15 ročného a strašne tučného. Valec na nožičkách a ked nás vidí tak sa kýva zo strany na stranu a tak sa približuje a zrýchlením sa iba viac vykyvuje do strán, ale rýchlosť približovania je rovnaká.
A majiteľ ked ich videl spolu, tak skonštatoval. že Elzička je vlastne prerastený jazvečík. Tak sme sa dohodli, že ked si pojdu pre nové šteniatko, vezmu aj pre nás. Tak uvidíme.
Ešte je moj sen vlkodav, len tam je tá krátkovekosť no, tak toho by som sa bála asi najviac.
rozbila a vubec to neni oskliva pomluva. Predstav si borderku, ktera padla vycerpanim (borderku, jo!), nad ni stoji netopyrka a zoufale knoura "jezis vono se mi to rozbilo, spravte to nekdo!"
Janulik03 10 let jsme dali, dáte taky! ![]()
Dalia vipeti jsou nejlepsi psi, to je skvela volba. Pes je naprosto neslucitelny s mym zivotnim stylem, ale jestli si jednou nejakeho preci jen poridim, tak rozhodne a jedine vipeta ![]()
jinx Přemýšlím nad ním stále víc. Moc se mi líbí i na pohled. A samozřejmě i to, co jsem o něm přečetla. Takže jsem pro něj více méně rozhodnutá a jestli bude za rok nebo za dva, je mi docela jedno. Stejně jsem toho druhého pejska nechtěla hned.
Vím, že se může leccos změnit. Můžu jít náhodou někam do útulku a tam se zamilovat do nějakého křížence. Tak to nechávám tak nějak otevřené s tím, že budu snít o vipetovi, odkládat si na něj peníze a vědět, že ve správný čas ke mně a Jollince ten správný parťák přijde. ![]()
Dalia ja myslim, ze v utulku muze zamilovani probehnout raz dva
taky bych tomu nechala volny prubeh, dopadne to tak, jak ma.
A zde jeden vipet, patri kamaradce, moc hodny pes, trosku zimomrivy teda ![]()

Ale nekdy taky ne

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.