Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online RoSa
10181 příspěvků moje polička 24. března 2018 19:56
Reakce na baltik:

Loni mel alergii a kousal si tlapky, takze jsem taky nechtela riskovat chemii na kuzi. 

​a na co alergii měl a jak jste to zjistili?

Ronýs si taky kouše tlapky - o alergii jsem uvažovala, ale mám čím dál víc pocit, že u něj je to asi spíš psychický... vždycky, když nemůže projevit svý emoce (např. mu třeba nedovolim skákat po návštěvě), tak si tu pracku okamžitě vrazí do huby

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 24. března 2018 21:10

janička24 sudedov vlciak mal potrhane slachy , prasknutu kost a amputovany prdt na nohe ked ho zrazilo auto. Ale po pociatocnych obavach to najlepsie zvladol zo vsetkych ten pes. Mal dlahu, mal byt v klude, ale uz na treti den nevedel asi ze tu dlahu este ma. A teraz lieta ako drak a naucil sa preskakovat plot, utekac je to. Takze skus sa upokojit, malo by to byt v poriadku. Drzim palec. 

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 24. března 2018 22:07
Reakce na RoSa:

janička24 šišmarjá, chuděrka... tak ať vám to dobře dopadne! do jakýho prázdna to vlastně šlápnul?

​Propadl se zadní nohou za plného běhu do diry. To je tedy odhad doktora. První dny packu nosil, dostal léky, že to bude natažené. Po 14ti dnech se to usadilo a zůstalo kulhání.

Snad to bude dobrý, jen se bojím té jeho těžkopádnosti. Zvedat na třech 60 kg....ale zase nemá rychlé starty, takže nehrozí, že se přepne.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. března 2018 22:14
Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 25. března 2018 07:50

RoSa doktorky usoudiliy, ze na travu, testy jsme nedelali. A asi jo, zarijovy pobyt u more mu to hodne a zklidnil a ted si je vubec nekouse. Uvidime, co jaro. Koupila jsem mu ted granule hills diet na vnejsi alergie, ale asi je stihne snist driv, nez vypuci trava. 

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 25. března 2018 10:50

janička24 Chudinka malej . Budu držet palce, ať to dobře dopadne.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. března 2018 12:13

paktofonika jako jo, frontline je chemie, ale da se dat stenatkum od deseti dnu a je to sprej, ne tabletky ani obojek.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. března 2018 12:17

janička24 Taky držím palce, navíc ta těžkopádnost trochu pomůže i v tom, že nebude zkoušet zrychlení z nuly na sto, přesně jak píšete. Navíc medvěd je mladej, pan doktor výbornej, tak to určitě dobře dopadne!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. března 2018 12:23

Říkala jsem si, že bych si konečně mohla přečíst nějakou knížku do Šusty, ale nevím kterou. Respektive dumám nad Trénik je rozhovor a Trénink je v hlavě, poradíte někdo, kterou objednat? 

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 25. března 2018 19:40

Trochu to tu vytapetuju 

Friga hraje hokej

a hleda poklady

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. března 2018 21:08

Friga to je hrozne sympaticky pes 

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 25. března 2018 21:13

jinx Diky! Podle me jsou sympaticti vsichni zdejsi chlupaci , tohle je proste to nejlespi vlakno.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. března 2018 21:37

Friga to počasí, co tam máte, mě teda děsí, ale chlupáči super... a hledání pokladu 

Online RoSa
10181 příspěvků moje polička 25. března 2018 21:40

Friga ten led kolem čumáčku

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 25. března 2018 21:50

nolita Ty fotky nejsou ze dneska, ale z minuleho tydne a toho tydne, kdy byla ta desna zima (ty prvni tri, Friga ma bundu), dneska uz bylo nad nulou . Ta zima tu mi prijde lepsi nez ta, co pamatuju z Prahy, nez jsem se odstehovala. Vetsinu unora a brezna sviti slunce, snih se leskne, den se prodluzuje rychlym tempem, jen je zima a casto fouka.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 25. března 2018 21:50

Friga Tak ta poslední je dobrá! A ta na ledě taky, vypadá, že se to snaží ustát i ocasem :D

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 25. března 2018 21:55

RoSa To ma z toho hledani pokladu , nevim, co tam bylo, ale Friga u toho desne funela a frkala.

Takhle hledani pokracovalo

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. března 2018 08:50

Friga Friga je roztomilá a máte tam krásně. Sníh a sluníčko bych asi brala radši než to, co je aktuálně u nás - zimu a bahno.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 26. března 2018 08:50

Friga Friga je roztomilá a máte tam krásně. Sníh a sluníčko bych asi brala radši než to, co je aktuálně u nás - zimu a bahno.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. března 2018 10:00

Dalia V útulcích se Vipeti moc nevyskytují, ale poslední dobou mám bohužel pocit, že je celkem často někdo dává do adopce. Většinou z důvodu stěhování, narození dítěte a podobně  Jestli máte facebook, připojte se do skupiny Chrtí zeměm pro všechny. Kromě zásoby roztomilých chrtů všech velikostí a tvarů právě tam chrtaři často sdílí inzeráty z různých inzertních portálů. 

Další varianta je, počkat si na narození "nestandartního" štěněte. V každém chovu se občas narodí štěně, které nebude vhodné dál na chov, ať už kvůli zalomenému ocásku, chybějícímu zubu nebo nepovolenému zbarvení. Cena pak klesne docela výazně a pokud nepotřebujete psa teď hned, je to dobrá varianta. Napsala bych pár vybraným chovatelům, ať s Vámi případně mohou počítat. 

Rozhodně se ale prosím vyhněte psům od paní Rejnkové (CHS Rozárka) - teď už má zákaz chovu, ale pořád inzeruje některá starší štěňata a občas prodává i psy vyřazené z chovu. Má asi 10 ras a podmínky jsou u ní strašné a většina pejsků vážně nemocných... 

A trocha chrtí tapety