MPLee boží ![]()
Chlpáči a iné
MPLee vic chrtich tapet ![]()
MPLee skvělý ![]()
MPLee ten chrtí polštářek!!! A horskej obleček!!! A sfinga ve Veltrusích!
![]()
MPLee Nechtěla byste chodit častějc? :-)

Potrefenáhusa Dobrý místo na pozorování, ne? ![]()
moonlight dobrý, jsou teda ještě i vo malinko lepší, který chtěj už hodně drzosti (kterou teda má :-))
Potrefenáhusa No dívá se stylem "co jako, máš s tím problém?" ![]()
Ta chrtí výbava na sníh ,jak se ty botičky odráží od sněhu ![]()
U nas se chrape ![]()

A Bu nastanou zlate casy, zacina se s opravou fasady na dome - leseni, delnici, spousta zabavy! Ta se z parapetu ted nehne, jak ji znam ![]()
Jsem strašně ráda, že to s týraným štěňátkem Marleym dopadlo dobře :) Uzdravuje se, je celkem veselý a majiteli byl odebrán, půjde do náhradní rodiny <3
(minutová reportáž s aktuálním videem: https://www.facebook.com/bozetech.prazak/videos/2356815234343937/)
A o víkendu náš poklad Viníček oslavil pět měsíců, jsem strašně ráda, že jsme se po Vánocích rozhodli si ho vzít. Už si nedokážu ani představit ten prázdný byt bez něho;-) Zklidnil se, je moc hodný a největší mazel <3

JanieB Roztomilost sama
Taky bych si někdy přála psa, ale asi by to byl chudák... neměli bysme na něj moc čas. Tak se můžu aspoň kochat fotkama ![]()
moonlight Viníček je fakt moc krásnej, roztomilost sama. Jinak jsem zvědavá, kdy "Zklidnil se, je moc hodný", napíšu já, tipuju tak někdy kolem Cidova 7. roku :-]].
Chtěla bych se zeptat trošku mimo téma, ale... no, ... proč někdy uvádíte na konci věty tu prdelku?
Zina a to ale neva, ne? ![]()
Samantha to je
(<3)
moonlight Je to fakt plyšáček milounký;-) To s tím časem chápu. Kdybychom měli my oba práci, jako mám já (typický fulltime job a ještě jezdím přes hodinu do kanclu a hodinu zpět), tak bychom taky psíka nemohli mít. Přítel je naštěstí v rodinné firmě, která sídlí v jeho rodném rodinném domě, tak může mít psíka přes den vždycky sebou. Jeho rodiče byli ze začátku strašně proti, ale už si je získal, tak ho kolikrát sami vezmou i přes den na procházku nebo si s ním pohrají, taky sem tam hlídají. Bez tohoto zázemí by to bylo těžší.
Až mi je někdy líto, že přijíždím z práce tak pozdě a vychytám ho až unaveného z celého dne a mám tak málo aktivního času s ním. Ale vypadá to, že bude moc šikovný na agility, to s ním určitě začnu běhat, až bude větší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.