Potrefenáhusa panebože ![]()
asi nutne potrebujem mačiatko
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa žiš, ale to mi nedělej... čenda, rufík a kotě goliáš
to je tak sladké ...
Potrefenáhusa Jojo, ten vytuhávací pohled znám velmi dobře. Akorát Oskar by mě do tý ruky asi hryznul. On vůbec rád kouše. A to první video, to se Goliáš na Rufa jen kouknul a Rufík ho musel prostě zpacifikovat? Malá Godzilka
a zlá Godzilka srandovní, taky známe ![]()
Potrefenáhusa jezismarjaaaaaaaa
![]()
A vubec vsichni tady! Konec toto vlakno!
betsey jako bacha ale, jednak na tý přání vyslaný do vesmíru a druhak víme už, jak to s mačiatkem pokračuje!!!

jako malá Godzillka v roztomilosti fakt neměla konkurenci :-D

moonlight Asi blbě čuměl a škoda rány, která padne vedle :-D Godzilla kouše jak ďas, ale když je takhle gumovej, tak je úplně ňuňu.
Potrefenáhusa ten gif je boží, jak si tam pak odfoukne
normálně jsem se tady rozpustila...
Potrefenáhusa Blbě čuměl
Ruf asi není úplně nadšenej, co, asi trochu žárlí? Ale věřím, že je to v rámci škádlení. On Oskar si to hryznutí neodpustí, i když je koženej...
Potrefenáhusa boží
Zlá Godzillka je boží! Mně se líbí, jak jim to naježení nejde jen tak vypnout, když se změní okolnosti.
A Čenda i Rufík jsou taky úžasní. Mi přijde, že to spojení psího a kočičího světa je něco úplně jinýho než jenom kočky / jenom psi. Koneckonců i klasik měl potřebu to zpracovat.
Šiš všetci sú ňuňuňu ale MPLee Gino v zimnom oblečku je
Bostoni sú čo sa týka zimomrivosti asi narovnako.
@Potrefenáhusa tak mala Godzillka je rozkošná
Mne dnes fb pripomenul,že je to dnes 6 rokov,čo naše srdcia opantala naša šelma

Potrefenáhusa Jasně že to nevadí, já si stěžuju tak na oko :-).
paktofonika Cid je taková kombinace obojího, doma se chce pořád mazlit, zato venku se transformuje v šílenýho poděsa. K dovršení všeho je to hroznej cíťa, takže i když je ho občas fakt dost, tak se musí ty korekce dělat hodně s citem. Myslím samozřejmě hlasový, o žádných jiných nemůže být ani řeč.
Ale pořád je velká výhoda, že ho hodně baví cvičit, takže dokud se mu venku plně věnuju, tak mám jeho plnou pozornost. Jenom na nějaký zasnění bloumání lesem to s ním holt není a ještě hodně let doufám ani nebude.
A na Percyho jsem zvědavá, třeba už zůstane takhle hodnej ;-).
MPLee krásne fotky ![]()
pecka
další taková :-)
Tak keď už tu máme tak krásne šteniatka a mačiatka pecka Lily je super skvelá
tak jeden Percy a jedna Amy.

nolita paktofonika ďakujem
Percy a Amy už odmalička vedia pózovať ![]()
pecka Amy tak rýchlo vyrástla. Už bude mať dva roky, strašne to beží. Budem robiť sušienky a tortu vo štvrtok. ![]()
paktofonika ten Percy, to je takovej buclánek už od malinka, ale ta Amy, ta má už jako maličká takovej starostlivej výraz paní učitelky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.