Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. března 2018 16:15

pecka ta je sladká

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. března 2018 16:48

paktofonika percy má pořád takový výraz, jak malé štěnátko, možná to dělá i to, jak je vedle dospělejší amy... no ale oba jsou k sežrání samozřejmě 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. března 2018 16:56

A jedna nekvalitná ale veľmi vtipná foto. Presne o tom som písala Zina rada by som ostré fotky v pohybe 

Potrefenáhusa Haha to je milé, a starostlivá učiteľka to je ale učí len samé nekalosti. Potvora jedna. 

nolita No Percy je taký jelimánek. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. března 2018 18:19

Mam dotaz, jak tak couram Prokopakem a Divcima hradama, vidim plno mist rozrytejch od prasat, teda myslim, krtek by tohle nedal, mam se bat? Dotaz prazana

20970 příspěvků moje polička 26. března 2018 18:20

paktofonika no ty jsou nadherny!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. března 2018 18:38

Teda tady se to rozjelo. Všichni malí i velcí ťu ťu, ňu ňu. 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. března 2018 18:46

Mutziputzi rodina býva na dedine a tam sa diviaci premávajú ostošesť.Mala som párkrát tú česť vidieť ich zblízka-či už keď si to razili cez cestu popred auto,pri venčení Lily alebo keď ryli ako diví kúsok od zaparkovaných áut a ja som sa takmer po****a od strachu,lebo som sa nevedela dostať ku vchodu do baraku.Najhoršie sú asi diviačice s malými,príp. ranený diviak.Vraj je dobré byť hlučný ...Úprimne,keď idem do lesa,vždy pozerám,na ktorý strom by som mohla vyliezť,príp. kade by som utekala 

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 26. března 2018 18:56

Mutziputzi 

jo, jak píše pecka : nebezpečný jsou hlavně samice s mladejma (a počítám, že by už brzo mohly bejt) a jediná záchrana je vylézt na strom - jen jsem vždycky přemejšlela, jak bych na ten strom dostala čtyřicetikilovýho Ronýska

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 26. března 2018 19:05
Reakce na MPLee:

Dalia V útulcích se Vipeti moc nevyskytují, ale poslední dobou mám bohužel pocit, že je celkem často někdo dává do adopce. Většinou z důvodu stěhování, narození dítěte a podobně  Jestli máte facebook, připojte se do skupiny Chrtí zeměm pro všechny. Kromě zásoby roztomilých chrtů všech velikostí a tvarů právě tam chrtaři často sdílí inzeráty z různých inzertních portálů. 

Další varianta je, počkat si na narození "nestandartního" štěněte. V každém chovu se občas narodí štěně, které nebude vhodné dál na chov, ať už kvůli zalomenému ocásku, chybějícímu zubu nebo nepovolenému zbarvení. Cena pak klesne docela výazně a pokud nepotřebujete psa teď hned, je to dobrá varianta. Napsala bych pár vybraným chovatelům, ať s Vámi případně mohou počítat. 

Rozhodně se ale prosím vyhněte psům od paní Rejnkové (CHS Rozárka) - teď už má zákaz chovu, ale pořád inzeruje některá starší štěňata a občas prodává i psy vyřazené z chovu. Má asi 10 ras a podmínky jsou u ní strašné a většina pejsků vážně nemocných... 

A trocha chrtí tapety 

​Jak se jmenuje tento krasavec?

Na FB jsem našla i přímo "vipetí" skupinu, tak už jsem členem. 

20970 příspěvků moje polička 26. března 2018 20:32

RoSa pecka No prave, ja se bojim, takze radsi na voditku a mit kam zmizet, coz tam kam chodim neni kam prave...asi aspon na jare zkrouhnu vypravy

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 26. března 2018 20:38

Mutziputzi a nebo chodit venčit s baťohem - to já bych musela s sebou vláčet lodní kufr, abych Ronďu zachránila

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. března 2018 20:39

Mutziputzi Lily zo začiatku,keď divočákov zacítila,štekala a vrčala ako divá.Teraz už nič,asi sa zmierila s tým,že tam oxidujú.Takže miláčika asi radšej na vodítko a kondičku predpokladám,že máš 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 26. března 2018 20:47

pecka Doufejme, že lepší, než ten kanec 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. března 2018 20:49

Dadoo tak Mutzi určite  Ako o tom môžeš pochybovať? 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. března 2018 20:49

dvojitý príspevok

20970 příspěvků moje polička 26. března 2018 21:02
Reakce na pecka:

Dadoo tak Mutzi určite  Ako o tom môžeš pochybovať? 

​Na minimalne kilometr beh s 15 kilo zatezi? No to mi fandis Cili jaro dame radsi v mestske zastavbe, tady by mohl zatocit leda vztekly zajic, tech tady je mrch!

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 26. března 2018 21:15
Reakce na Mutziputzi:

​Na minimalne kilometr beh s 15 kilo zatezi? No to mi fandis Cili jaro dame radsi v mestske zastavbe, tady by mohl zatocit leda vztekly zajic, tech tady je mrch!

​já bych se nebyla. Prasata jsou chytrá a moc dobre ví, kdy je bezpečne jít na místa navštěvována lidmi. Když se budeš držet frekventovaných tras a nebudeš jim tam závazet po setmeni žádné prase nepotkás.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. března 2018 23:04

Dalia Vipet MPLee je Gino, jestli se nepletu :)

Jinak Zizina je tezce v puberte, dneska dostala na zadek. Pocurala u mamy v kanclu koberec (plenku mela 1,5m daleko a pet minut predtim jsme byly venku. Grr). Priste zustane doma. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 26. března 2018 23:09
Reakce na Ginger:

žádné prase nepotkás.

​no, i třeba potká, jen to prase nebude mít 4 nohy

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 27. března 2018 00:24

SunEclipse s takovým se Mutziputzi snadno vypořádá. Nemam nejmensi obavy.