pecka ta je sladká ![]()
Chlpáči a iné
paktofonika percy má pořád takový výraz, jak malé štěnátko, možná to dělá i to, jak je vedle dospělejší amy... no ale oba jsou k sežrání samozřejmě ![]()
A jedna nekvalitná ale veľmi vtipná foto. Presne o tom som písala Zina rada by som ostré fotky v pohybe ![]()
Potrefenáhusa Haha to je milé, a starostlivá učiteľka to je ale učí len samé nekalosti. Potvora jedna.
nolita No Percy je taký jelimánek. ![]()

Mam dotaz, jak tak couram Prokopakem a Divcima hradama, vidim plno mist rozrytejch od prasat, teda myslim, krtek by tohle nedal
, mam se bat? Dotaz prazana![]()
paktofonika no ty jsou nadherny!![]()
Teda tady se to rozjelo. Všichni malí i velcí ťu ťu, ňu ňu. ![]()
![]()
Mutziputzi rodina býva na dedine a tam sa diviaci premávajú ostošesť.Mala som párkrát tú česť vidieť ich zblízka-či už keď si to razili cez cestu popred auto,pri venčení Lily alebo keď ryli ako diví kúsok od zaparkovaných áut a ja som sa takmer po****a od strachu,lebo som sa nevedela dostať ku vchodu do baraku.Najhoršie sú asi diviačice s malými,príp. ranený diviak.Vraj je dobré byť hlučný ...Úprimne,keď idem do lesa,vždy pozerám,na ktorý strom by som mohla vyliezť,príp. kade by som utekala ![]()
jo, jak píše pecka : nebezpečný jsou hlavně samice s mladejma (a počítám, že by už brzo mohly bejt) a jediná záchrana je vylézt na strom - jen jsem vždycky přemejšlela, jak bych na ten strom dostala čtyřicetikilovýho Ronýska ![]()
Dalia V útulcích se Vipeti moc nevyskytují, ale poslední dobou mám bohužel pocit, že je celkem často někdo dává do adopce. Většinou z důvodu stěhování, narození dítěte a podobně
Jestli máte facebook, připojte se do skupiny Chrtí zeměm pro všechny. Kromě zásoby roztomilých chrtů všech velikostí a tvarů právě tam chrtaři často sdílí inzeráty z různých inzertních portálů.
Další varianta je, počkat si na narození "nestandartního" štěněte. V každém chovu se občas narodí štěně, které nebude vhodné dál na chov, ať už kvůli zalomenému ocásku, chybějícímu zubu nebo nepovolenému zbarvení. Cena pak klesne docela výazně a pokud nepotřebujete psa teď hned, je to dobrá varianta. Napsala bych pár vybraným chovatelům, ať s Vámi případně mohou počítat.
Rozhodně se ale prosím vyhněte psům od paní Rejnkové (CHS Rozárka) - teď už má zákaz chovu, ale pořád inzeruje některá starší štěňata a občas prodává i psy vyřazené z chovu. Má asi 10 ras a podmínky jsou u ní strašné a většina pejsků vážně nemocných...
Jak se jmenuje tento krasavec?
Na FB jsem našla i přímo "vipetí" skupinu, tak už jsem členem. ![]()
Mutziputzi a nebo chodit venčit s baťohem - to já bych musela s sebou vláčet lodní kufr, abych Ronďu zachránila
Mutziputzi Lily zo začiatku,keď divočákov zacítila,štekala a vrčala ako divá.Teraz už nič,asi sa zmierila s tým,že tam oxidujú.Takže miláčika asi radšej na vodítko a kondičku predpokladám,že máš ![]()
pecka Doufejme, že lepší, než ten kanec ![]()
Dadoo tak Mutzi určite
Ako o tom môžeš pochybovať? ![]()
dvojitý príspevok
Na minimalne kilometr beh s 15 kilo zatezi? No to mi fandis
Cili jaro dame radsi v mestske zastavbe, tady by mohl zatocit leda vztekly zajic, tech tady je mrch!![]()
Na minimalne kilometr beh s 15 kilo zatezi? No to mi fandis
Cili jaro dame radsi v mestske zastavbe, tady by mohl zatocit leda vztekly zajic, tech tady je mrch!
já bych se nebyla. Prasata jsou chytrá a moc dobre ví, kdy je bezpečne jít na místa navštěvována lidmi. Když se budeš držet frekventovaných tras a nebudeš jim tam závazet po setmeni žádné prase nepotkás.
Dalia Vipet MPLee je Gino, jestli se nepletu :)
Jinak Zizina je tezce v puberte, dneska dostala na zadek. Pocurala u mamy v kanclu koberec (plenku mela 1,5m daleko a pet minut predtim jsme byly venku. Grr). Priste zustane doma.
SunEclipse s takovým se Mutziputzi snadno vypořádá. Nemam nejmensi obavy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.