Říká se, že člověk má mít psa, kterého dokáže v případě potřeby zvednout na veterinární stůl či donést z lesa. Přijde mi to rozumné a je to jeden z důvodů, proč nám tu neběhá malý vlkodávek :-). Sice mám silně nedoporučeno cokoliv těžšího zvedat, ale říkám si, že když bude nejhůř, tak těch fletovských cca 30 kilo je tak nějak ještě v mé moci.
Chlpáči a iné
U babičky na prázdninách

Tak to je super fotka šťastného psa! U babičky je vždycky dobře.
To je celé krása! Pes, dveře, prázdniny u babičky.
@Berta @Sweet Potato díky :) u babičky na chalupě jsou další psí a kočičí parťáci, dva hektary výběhu a les na dohled. Prostě psí ráj. Po návratu domů s námi pak Zuza dva dny nemluví.
Nová hračka ![]()

A je to nějaká rasa? Já se v tom nevyznám :-) Ale krásně se smějě
Teda, to je strašidelné. Připomíná mi to takové ty staré obrázky velryby polykající Jonáše.![]()
I
Je to holka z útulku. S neznámým původem. Směs toho nejlepšího z kralupských ulic :)
Ten šťastný psí úsměv je neodolatelný!
Krásná fotka! A velká fešanda! ![]()
Čenda byl taky od Kralup :-D A Rufíček je od Roudnice. Se pozná kvalita!!!! :-D
Když tak koukám na ty vaše fotky - u nás by si asi žádnej šplhoun moc neužil, mám jen volně stojící thonet věšák... to by bylo skoro o život (dotyčnýho chlupáče).
A jinak, jak tak koukám pořád na všechny ty fotky zvěře, tak musím říct, že mi začíná dost lízt na nervy ta naše střídavá péče. Otíčka si mladej pán vyzvedává každej pátek, jak hodinky... a o víkendu, kdy bych měla čas (a náladu) dát nějakou pěknou výživnou procházku nebo naopak se pěkně tulit, mám smůlu. Ach jo. Fňuk.
Ten malej mizera zas vartoval u dveří dneska, jako by čekal na vysvobození z kriminálu. Kdo ho krmí vybranejma lahůdkama, kdo mu vyvařuje, kdo s ním zachází jak s korunním princem?! U mladýho pána vyfásne granule a nádavkem přísnou výchovu a stejně se může pominout. Nevděk světem vládne ![]()
já tam Goliáše naštěstí viděla jen jednou :-D Seděla jsem u stolu a když jsem se otočila, seděl tam a koukal, co čumim. Minulou neděli jsem se takhle otočila od stolu a přistihla ho, jak sedí v polici mezi hrnkama a čumí ven na ptáky . je naprosto neslyšnej, tady u těch desprátských akcí většinou ani nic neshazuje...
A není čas si pořídit nějakýho svýho Otíčka, nebo na to nejsou podmínky?
No, co to je - podmínky... jako kde se uživí jeden, uživěj se i dva, prostoru je taky dost... ale mizerovi bude 7 let za měsíc, a asi by už velmi nelibě nesl nějakou konkurenci. Přece jen, je u nás většinu týdne. A dosud jako opečovávanej jedináček... tak nevím. Už je na to asi pozdě. Navíc jeden by v pátek odcházel, druhej (jako "jenom můj") zůstával? To by nešlo... Otíček je samozřejmě extrémně přátelskej, vyjde s každým a nehrozily by žádný rvačky, ale obávám se toho, co by si myslel ![]()
spíš jsem to myslela na ten čas, nevim, jak to máte doma zařízený a tak. Von i jeden pes je pěknej záhul, když se o něj má starat jeden člověk, kterej chodí do práce na těch cca 9 hodin. Když se to podělí, je to fajn.
Já přitáhla domu desetiletýmu psovi kočku, taky jsem bála, že to nedá a nakonec to bylo v pohodě :-D
Tiffanku je poránu ještě celá rozcuchaná 

Berta hned bych jí pomazlila
, je rozkošná
Toto vlákno je plné krásavíc a krásavcov.Všetci sú úžasní.
Lily zdraví ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje