Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 09:27

jinak teda pečení perníčků je u nás taková hodně oblíbená kratochvíle (žere to i kočka)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 09:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Perníčky vypadají super, hlavně dinosauři, a vidím tam i jezevčíka? U nás je pečení taky oblíbený, i když hlavní aktér teda byla Belisa, která participovala hlavně na té poslední fázi. Ty první Vánoce s ní jsem třeba měla takový chytrý nápad, že na připravený vánoční stůl přidám ještě na ozdobu perníčky a pak jsem odešla z místnosti, holt jsem do té doby neměla zkušenost se psem, co má hlavu v úrovní stolu a závislost na sladkém :-D.

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 10:01
Reakce na Zina:

haha, no já tuhle zkušenost udělala s Čendou, nechala jsem perníčky, na které jsem navázala provázky k pověšení na stromeček, na konferenčním stolku a odešla spát - ráno jsem se divila, kam jsem ty perníčky schovala? Prozradily ho až druhej den ty červený provázky....

Máma vpomínala, jak jim takhle jeden pes vymlasknul mísu bramborovýho salátu, zatímco se odešli podívat do vedlejšího pokoje na stromeček ... :-D

vykrajovátko jezevčíka taky máme, ale už několik let, ani už si nepamatuju, kde jsem ho kupovala. Možná v Butlers. Loni jsem koupila ty kočičí a psí

jinak teda maj vlkodava

greyhounda

flata

buldočka

hovawarta

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 10:10
Reakce na Potrefenáhusa:

Ty jsem loni taky nakupovala, bohužel zrovna ty rasy, co jsem potřebovala, nejsou nic moc, buldok je taková neurčitá hrouda a papilon se taky moc nepovedl. Ale stafíkem jsem udělala radost velikou.

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 10:15
Reakce na Sweet Potato:

to je škoda. I bulteriéra mi přijde, že maj pěknýho. Rufík je taky nějaká improvizace, myslím, že kupodivu něco jako malamut :-D A trochu špatně se vyndavá těsto z těch tenkejch nožiček, ocásků a tak, chce to trpělivost.

Tak třeba to časem vylepšej :-D

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 10:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Co mi to děláte s tím flatem, takhle z vás za chvíli budu tahat recept na perníčky :-D!

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 10:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Na Rufíka by se mi nejvíc hodil asi ten finský laphund, ne? Že vykrajování nebude úplně snadné, už mne napadlo. V nejhorším napečeme samé tlapičky, ty jsou bezproblémové.

Teď bych ještě potřebovala šiperku, tervueren by myslím mohl projít. Ale objednávat jednu formičku?

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 10:49
Reakce na Sweet Potato:

jsem si úplně 100% jistá, že tu lapinkoiru loni neměli, jinak by byl výběr jasnej!!!!! :-D

já jsem si myslím loni trochu pomáhala špejlí a šlo to.

Ještě trochu koukám po vykrajovátkách tady, i by se to jistě užilo i v místním nerdským vlákně - Darth Vader, pikaču, vulkánskej pozdrav, pacman ...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 14:04

Ach joj  

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 21:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Taky si pamatuju, zes resila, ze ji nemaj.

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 10:31

Včera na kocoura dolehla karma (jako osud) - právě jsem lezla z vany, když jsem slyšela cinkání příborů a bylo mi jasné, že kocour je na lince a vylizuje talíř od večeře (přísně zakázáno). Vyběhla jsem na něj, on šup dolů a do koupelny, rád se kouká, jak se vypouští voda. Akorát že asi jak byl rozběhlý, tak to nějak nevybral a spadl do té ještě nevypuštěné vany  Byl z toho kapku přešlej, tak jsem mu říkala, vidíš vidíš, to máš za to zlobení...

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 10:44
Reakce na Mohučanka:

Akorát že se stejně nepoučí.

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 11:04
Reakce na Sweet Potato:

a za tu kočičí křivdu stejně nakonec krvavě zaplatí člověk :-D

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 11:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale za tu chvilku škodoradosti to stojí.

Včera jsme jedli sýr a bandaska byl čím dál oprsklejší, strkal mi čumák málem do talíře. Sýr byl s kuličkami zeleného pepře, částečně jsem je vyňoumávala. Tak jsem mu jednu nabídla, že ho to odradí. Ten trouba pažravá si ji vzal a začal přežvykovat. To byly ksichtíčky!

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 11:16
Reakce na Sweet Potato:

:-D

že k někomu spadne Goliáš do vany je trochu moje noční můra, máme lékárničku docela daleko :-D

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 11:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Jako myslíte k někomu do vany? :-D

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 11:54
Reakce na Zina:

ano, jako k někomu do vany :-D

Offline Kokoska
34404 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 11:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Ptám se jako nekočičí člověk, ale on musí být Goliáš v koupelně, když je někdo ve vaně? Zavřít mu dveře před čumákem by nesl nelibě?

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 12:24
Reakce na Zina:

To jako že očumuje na okraji, chodí po rantlu a ujede mu to. A pak je mu jedno, od čeho se v mokré hysterii odrazí. Se mnou se takhle vykoupal Jindřich když byl malej. Jenže on malej Jindřich vůbec nebyl malej :-) měla jsem šrám na ruce a břichu.

A ano, když jsem se v koupelně zavřela, škrábal na dveře a mňoukal, protože ty koupací zvuky, šplouchání, ho fascinovalo. Fusekle taky otravuje u sprchy, ale tam je to spíš tím, že jí mám furt za patama, když jsem doma, sleduje mě kamkoliv se hnu.

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 15. listopadu 2016 12:29
Reakce na Kokoska:

jiste. kocka je vzdy na te nespravne strane dveri. clovek si muze vybrat, koupat se v tichu pod kocicim dozorem nebo celou dobu poslouchat kocici jeceni za dverma a nasledne pak zit s poskrabanejma dverma