No vida, to je hezké, Zuna nás nenapadla a přitom se to tak nabízí :)
Chlpáči a iné
To je
posed ![]()
Co posed, ale ten pohled!
Strážci pokladu![]()

Zbytek sedačky volnej, tak proč si nelehnout tak, že má nohy spuštěný dolů a hlavu má opřenou o konferák
CHristal ..jsou šikovní, že se na to nevrhnou
Jsou pod dozorem, hlavně pes úplně se na to třese.
Auvajs.
Hlavně, že je jí to pohodlný :-D
No, chovatelka to urcine nedrti, ale jsme teprve na zacatku, tak to nechci nijak prehanet s rychlosti, abych mu nezadelala na prusvih.
Edit: nekam se mi ztratila reakce na Zinu, fnuk.
ta je strašně roztomilá, jak kouká! Doufám, že jste jí dali aspoň půlku řízku!
chacha, Amy! :-D
To jsou teda statečný! U nás se všichni psi mohli kvůli sladkýmu a pečenýmu přetrhnout. Předchozí pes mi jednou vyluxoval vánoční perníčky připravený k navázání na stromeček i s těma provázkama...Perníčky teda žere i kočka a jakou rychlostí.
ty kočky jsou fakt děsný :-D :-D :-D
víkend v kostce :-D

Krásný fotky! Co to Rufík studuje na té poslední, nějaké recepty?
Když tak koukám na ty vaše fotky - u nás by si asi žádnej šplhoun moc neužil, mám jen volně stojící thonet věšák... to by bylo skoro o život (dotyčnýho chlupáče).
A jinak, jak tak koukám pořád na všechny ty fotky zvěře, tak musím říct, že mi začíná dost lízt na nervy ta naše střídavá péče. Otíčka si mladej pán vyzvedává každej pátek, jak hodinky... a o víkendu, kdy bych měla čas (a náladu) dát nějakou pěknou výživnou procházku nebo naopak se pěkně tulit, mám smůlu. Ach jo. Fňuk.
Ten malej mizera zas vartoval u dveří dneska, jako by čekal na vysvobození z kriminálu. Kdo ho krmí vybranejma lahůdkama, kdo mu vyvařuje, kdo s ním zachází jak s korunním princem?! U mladýho pána vyfásne granule a nádavkem přísnou výchovu a stejně se může pominout. Nevděk světem vládne ![]()
já bych je nepodceňovala... ONI by si užili i na tom thonet věšáku :-)
kočkopsí vykrajovátka mám taky, budiž mi omluvou, že jsme loni při pečení ještě montovali novou lednici ... :-D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje