coco, vy snad nemáte ráda adrenalin ve vaně? :-D A kdo by vám pak zkontroloval, jestli je voda dostatečně teplá, aha? :-D
Chlpáči a iné
jinak kocka spadla do vany urcite duvod ke skodoradosti neni. nam tam tak jednou zahucel kocour pri loveni vanocniho kapra a pak jsme pul hodiny uklizeli a vysusovali byt. nacucana kocka rotujici po koupelne a kuchyni, nic moc...
No vždyť říkám, že nemám s kočkama zkušenost! V koupelně se teda bez cizí přítomnosti obejdu. Manžel sice občas za dveřma ječí, že něco nutně potřebuje právě v momentě, kdy pouštím sprchu, ale na dveře zatím neškrábe :)
no jako upřímně - ze všeho nejhorší je, jak větraj, to si třeba přivřete, zalezete pod sprchu a v tu ránu se vám dveře otevřou buď psím čumákem nebo kočičí prackou, a ne jen hezky trochu, aby mohli prolézt, ale zcela dokořán....kočka napochoduje, rozhlídne se, otočí se a odchází středem.....pes většinou leží venku těsně za prahem, aby na něj nespadla ani náhodná kapička vody a pozoruje...
To mte s Rufíkem dobrý, já kdybych neměla zavřeno na kliku, tak za mnou Cid vleze až do sprchy. Na což jsem přišla tak, že se mi jednou nedoklaply dveře a Cid si otevřel packou a vlezl až do sprchy :-D.
Jinak při jakýmkoliv náznaku snahy o mačkání kliky toto zarážím, protože za á nechci, aby si někam otvírali, a za bé je mi jasný, že už by za sebou nezavřeli.
Mně zahučel kocour do vany jen jednou, ten náš první. Osmikilový drobeček. Skoro se ani nenamočil, okamžitě se zase odrazil (o koho asi;-)) ven jak v kresleném filmu. Ale sakroval tedy strašně.
Když jsem u nás měla psa na hlídání, sice zavřené dveře toleroval, ale lehl si těsně za ně. Takže když jsem vycházela z koupelny, odtlačovala jsem dveřma ležícího čokla, který neráčil zvednout zadek. A ještě se tvářil, co to mám za blbý nápady, když byl tak hezky uloženej ke spánku.
Konečně jsem koupila netopýrce něco přes záda, když tak přituhlo. Všechno to dělají s těmi nesmyslnými kapucami, tak mne nadchlo, že tahle se dá odepnout. Až doma jsem zjistila, že nedá, zip není rozdělovací. Grr. Tak váhám - nechat tak, urvat, nebo vrátit?
taky nechápu, proč na tom dělaj ty kapuce. Jako že to má zip, kterým to nejde odepnout?
Jestli jí to jinak dobře sedí, tak bych to zkusila upárat, jestli jsou jiné výhrady, tak bych to zkusila vrátit.
Ještě to vyzkouším s vodítkem a promyslím. Sehnat něco, co padne, není snadné. Výrobcům nějak nedochází, že tlustý vaťák, který bude v pohodě velkému psovi, je v malé verzi pro pidipsa jak brnění.
Možná dám nakonec na radu známé, která nakoupila naháčovi u vietnamců zásobu svetrů po osmdesáti korunách a má vystaráno.
no právě, sehnat něco, co sedí, neni uplně snadný
já jsem teda nikdy zatím oblečenýho psa neměla, ale s těma svetrama je prej problém, že jsou hned mokrý, takže když je sníh nebo víc mokro, nejsou uplně praktický. (taky mám schovanej sraženej svetr, ale když vidím Rufíka, jak i po oblečení do kšírů vypadá, že nemůže udělat krok a každou chvíli upadne a chvíli se potácí jak svázanej, dokud se neotřepe, tak nevím....)

U nás taky zavřený dveře neprocházej, tak to řeším vždycky nějakou zarážkou, nechávám jenom mezeru na protažení. A zamknout se člověk nemůže, to hrozí proškrábávání nebo prokousávání doprovázené jekotem. A koupelna je v pohodě, horší je, když zmerčí jak se člověk plíží na wc. Zimní přehoz pro psa letos šiju, už mě nebaví to zkoušení a vracení.
Netopýrce ta červená moc sluší.
To o těch svetrech jsem si taky říkala, ale prý v pohodě, jen v největší slotě přes to dává tenkou pláštěnku. Ale naháč má delší nohy, já se bojím, že Jackie by to rousala odspodu.
Dík, vyřídím. Zároveň se mnou tam paní vybírala pro fenku king charlese. Růžová by jí neladila k srsti, dvoubarevná - to by byla moc strakatá, modrá je klučičí... U nás byl výběr stylem, ať je to třeba kafebraun do zelena, když to sedne.![]()
ty kapuce jsou fakt divný, chápu třeba ještě nějakej zvýšenej límec, aby jim za to nezatejkalo
Ty svetry mi nepřijdou moc hezký, to ty vesty jak má netopýrka třeba jsou pěkný. Já potkávám paní s vipetem ve svetrové kombinéze a ty opletené dlouhé nohy mi přijdou dost hrozný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje