Jiná Realita Psík mývalovitý (mývalovec kuní)? Ale ten má dost krátké nohy.
Chlpáči a iné
Spinifex Jiná Realita Právě sem s tím jdu. Psík mývalovitý by to třeba být mohl? Tak zrovna nad ním fakt nebrečte, pokud byste ho trefila. Je to docela pekelný zvíře, tady u nás. Škodná na všechny strany.
andulka01 já vím, myslivci na něj děsně nadávají. ale pořád si myslím, že to byla asi spíš malá liška, s hodně tmavýma nohama (jinak tady mívají nohy spíš světlé).
DrowRanger měli jsme drsnosrsté jezevčíky, takže alespoň o srsti něco vím, o té tvrdohlavosti také, ale nikdy nebyli cvičeni, takže si už hledám i nějakou literaturu k tomu, toho se bojím nejvíc, že ho nezvládnu nic naučit :) díky!
Zu naučiť ho zvládnete všeličo, otázka je, ako bude počúvať, ak tam budú naokolo vzruchy a ak si vyhodnotí, že Vami zadaný povel mu až tak nevyhovuje (toto hovorím z vlastnej skúsenosti, nepodceňujem Vaše trénerské schopnosti). Náš rozumie všetkému, čo poňom chcem, akurát...často si povie, že to privolanie ešte počká, kým niečo oňuchá, s niekým sa pozdraví a tak...Ale navoľno v príprode je ukákový, v meste práve kvli nie 100% privolaniu je na vodítku :).

Nechapu, proc se nekdo, kdo VUBEC NIC nemusi, po ranu tvari takhle vytrestene ![]()
jinx no asi nechape, poc ty stresujes ![]()
jinx hele ale Goliášek dneska taky, dokonce vypadal, že by chtěl mňoukat, ale bylo to nějaký rozbitý :-D
Potrefenáhusa tohle dělá pan kocour - sedí venku za dveřma a "mňouká" na sucho, prostě dělá tlamou mňoukací pohyby, ale nevydává zvuk ![]()
Potrefenáhusa ten valecek
u nas ma taky cestne misto pri vchodovych dverich:-)
viktorka_od splavu no chtělo by to nějakou obří mucholapku ![]()
Potrefenáhusa to je takovej macek
pan kocour s jeho bídnými ani ne 3,5 kily by mi takhle mezi rukama ani nedržel, asi by propadl ![]()
Jiná Realita von je fakt velkej, proti třeba venkovním kočkám mnohem větší. Ale teda na těch fotkách vypadá tlustší než je, jak vyvalí ten pupíček, ve skutečnosti mi nijak tlustej nepřijde. Ale těsně pod 6 kilo má, to jo.
Potrefenáhusa pozor, já jsem neřeka tlustej
! je to krásná mic.
Jiná Realita moc!

ČD so psom v pohode? Chcela som ist Regiojetom ale tam musí byť pes celý čas v prepravke a 4,5 h je dosť.
Dá se to. Jezdili jsme s psama hodně, psi sami byli pohodě, akorát lidi občas házejí ksichty, občas teda i blbý komentáře. Je dobrý, když začínáš v nástupní stanici, že jsi první v kupé, takže si přisedne, jen ten, komu nevadí. Když jdeš do nacpanýho vlaku, tak je to na houby. I když my jsme měli velký psy, ty máš prcky, na ty ty reakce budou lepší.
Občas jsme jezdili první třídou, tam byal větší šanc,e že budeme sami, za psy se do 1. neplatil příplatek - nevím, jak je to teď.
Zina Ďakujem. U nás je to furt jeee a pozriiii
Nástupná stanica to nieje, idem v sobotu skoro ráno z Brna do Prahy. Regiojet mam radšej ale držať psa 4, 5 hodiny(išla by som z inej stanice) v prepravke sa mi nepáči. Skúsim pozrieť prvú triedu, aj keď pokiaľ je to ako prvá trieda ŽSR tak škoda peňazí.
paktofonika Sice v pravidlech RJ píšou, že zvíře musí být celou dobu v přepravce, ale kromě minipsů, co jsou celou dobu v tašce jako v pelíšku, vždy tam ti psi leží u sedačky bez tašky. Ale vždy jsem jela s menšími plemeny, žádný labrador či tak. Aj bostonka jsem ve valku viděla. To jen můj kocour leží přes tři hodiny v zavřené tašce
.
Edit. Jezdím třídou relax - letadlový typ - a tam se ta zvířata schovají a nikdo o nich neví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí