Kokoska Goliáška viděla málokterá návštěva a buď musela posedět několik hodin nebo bylo nutný Goliáška vyšťourat a předvést násilně.
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Tymián se včera po odchodu návštěvy vynořil v patře z koupelny a dost mi nadával.
Sweet Potato
taky tě návštěvy podezíraj, že sis ho vymyslela?
Potrefenáhusa Dlouhé roky to lidi říkali o Myšutce, ta uměla být neviditelná, zvlášť když přišly nějaké děti. Až k stáru se z ní stal mazel, přítulný i k návštěvám.![]()
Naše kočky ked zbadaju niekojho cudzieho ako vchádza do bránky, tak sa stratia, ale daleko a potom nakukuju cez terasové dvere či ešte votrelci sú prítomní. Micka je smelšia, tá potom aj príde, ked je to na dlhšie a Murko pozoruje z bezpečnej vzdialenosti. Asi meter si udržuje odstup. To už je ale teda po dlhšom čase. A ked návšteva odíde, prídu všetko skontrolovať, či je na svojom mieste.
Janulik03 to jo a to choděj okamžitě hned, sotva za návštěvou zapadnou dveře
Potrefenáhusa Akorát že proti nvf je landseer dost drajvovej, což nevím, jestli je u takhle velkýho psa výhoda :-).
paktofonika Mysím, že na dvouapůlhodinovou cestu je RJ a taška dobrá volba, navíc si budeš moct vybrat i sedadla a dát si koláč (jestli teda nesurfuješ na aktuálně vlně LC :-). Vlkodav se do plnýho vlaku dává těžko a zůstat s ním v chodbičce taky není optimální, ale nějak jsme to zvládali. Oni psi byli zvyklí a většinou hned zalehli, ale ty jejich hnáty byly všude :-D.
Sweet Potato Potrefenáhusa Janulik03 To ségry kocour je voraženej jak dvojka máslo. Když k nim přijde návštěva, napřed očuchá všechno, co odložila v předsíni (boty, bundy, tašky,...), pak přijde k návštěvě, opře se o ni předníma packama a očuchá dotyčnýho
Po inspekci si jde po svým.
coralline toto robila Cheeky, moja krásna mačička, pôvodom bytová. Bola schopná vliezť hocikomu do tašky.
coralline Když jenom očuchá, je to dobrý. Některé naše exempláře se i obslouží, pokud si nepoučená návštěva odložila tašku se svačinkou. A pak je tu ještě jedna horší varianta, ale to se u nás samozřejmě nestává![]()
Sweet Potato ani maximalne jednou za 10 let..? ![]()
ze smečky se bojí akorát Ota, ten zdrhá a zaleze do úložnýho prostoru postele (nechápu, jak se tam nasouká) a je tam tak dlouho, dokud návštěva neodejde... ostatní jsou v poho, na začátku jsou zvědaví a pak je to přestane bavit a jdou si po svých
mámy zcela nekontaktní kocour návštěvy i ošahává, když má pocit, že by z toho mohlo něco kápnout, takový decentní upozornění. sedne si za návštěvu a šmatlá jí na rameno, dokud návštěva nepochopí

Pavlena Tak nějak![]()
Potrefenáhusa chudáčik malý, hladný..... musí žobrať. Tcccc
Sweet Potato Hele, jestli někomu sežral svačinu, to nevím, schopnej toho je. Já osobně nejsem tak blbá, abych mu servírovala ![]()
Ad ta horší varianta, něco mi tu asi uniklo ![]()
dnes já a pan kocour u veterináře.
výsledky:
jedny zničené oblíbené šaty, sakra.
poškrábané břicho. moje.
několikrát prokousnutá ruka, nepřestává to téct ani po třech hodinách. bolí to jak sviň, je to oteklé.
poškrábaný veterinář.
kocour celý od krve. od mojí.
přepravka od krve, šaty od krve, auto od krve, ordinace od krve (dobrý je, že vet si myslel, že je jeho, prý "jee, kočičce asi teče krev" - já na to "ta je moje, mám ho zakouslého do ruky" - nechtěl se pustit)
![]()
nečekala jsem to, u veterináře byl xkrát a vždycky byl zcepenělý a hodný, nechal si všechno udělat, teď předvedl strašlivý záchvat amoku.
s ohledem na to, že mu něco je, doufám, že to od něj nechytnu ![]()
Jiná Realita lituju oba...jinak kočičí kousnutí je svinská věc, mně svého času ošetřili rovnou na veterině a jako dezinfekci doporučili prolevat to nejsilnějším alkoholem, jaký doma najdu. Vyhrála finská vodka. Taky jsem to k tomu ledovala, aby otok splaskl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí