Loki už se zabydlel.

Loki už se zabydlel.
Ako je to u vás keď cvičíte? Ja musím odháňať divú zver. ![]()

Sweet Potato loki ![]()
Stejně, mám už dvě podložky- jednu domácí a druhou do studia, protože ten oblak černých chlupů, co se vždycky při rozbalení té domácí vznese, mne vždy někde venku silně zahanboval.
paktofonika Ty jejich pozice jsou takové demotivační. ![]()
Bledule Amy si prišla ľahnúť a Percy ju prišiel hnevať a provokovať aby sa s ním hrala :D Našťastie začali otravovať až pri strečingu.
dzizisketa No vidíš, budem musieť kúpiť ešte jednu. Síce teraz nikam nechodím ale až začnem tak aby som tam náhodou nevybalila rovno celého psa :D
Sweet Potato ten je krasny ![]()
Sweet Potato super, tak to klaplo, jak ma.
Sweet Potato tak to je super ![]()

Dadoo už v posteli? ![]()
Dadoo Ta je krásná
Potrefenáhusa Nene.. koupila jsem nové matrace a asi den byly položené venku na stole, než jsme je nastěhovali dovniř. Kočičí gang je neprodleně obsadil, skákali shora do měkkého a vyvylovali se na nich a když jsme je pak přemístili, stáli všichni na stole a rozhořčeně vřeštěli.
Vyfotila jsem ale jenom tu první. Pankáč (ka) ![]()

Dadoo nikdo nekuchal ten igelit???!!!
Potrefenáhusa hele ne. Pro ně to byla velká událost, tak si stihli jen užívat. Ted už jim necháváme dole i polštářky. Oni se na ne vždycky naskládají jako jin a jang. ![]()
Což mi připomíná: jak je odčervit?? Z Bělobrádky vypadl červík. ![]()
Dadoo Všechny a opakovaně. Podle váhy (aspoň přibližně, vet poradí)
Nejúčinnější jsou tablety, ale nejhůř se do nich narvou.Nejsnáz se aplikuje spot on (Profender třeba)
Dadoo jestli jsou to zrouti coz predpokladam u venkovnich, tak odcervovaci pasta, to by meli sezrat dobrovolne. zkusit nakrmit nejak po jednom:-)
Sweet Potato viktorka_od splavu Díky, zjistím ten spot on a pastu. To by mohlo klapnout. ![]()
paktofonika cvičí se mnou, při planku mi Vik vyleze i na záda, tak to mám se zátěží
Dadoo jak si hoví ![]()
Sweet Potato Loki je boží ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.