Sweet Potato čekám teda na to osvícení

Sweet Potato čekám teda na to osvícení

Potrefenáhusa To vypadá nadějně![]()
Sweet Potato nějaký náznaky už jsou!!!

Potrefenáhusa miláček![]()
Potrefenáhusa Jý myslím, že jak dalajláma říká, že už další vtělení nebude, že mlží a ve skutečnosti už má vybráno :-D.
Stará Stanová Kůže kolii měli sousedi, říkali jsme jí autobus, a vždycky za náma chodila v noci celá mokrá od rosy do stanu, když jsme u nich stanovali na zahradě.
ach jo, dojemné vzpomínky ![]()
prosím vás, potřebovala bych radu.
pupek se odmítá nechat česat. přitom líná tak, že nepouští chlupy, ale rovnou celé snopky, líná šíleně, už zase zhubnul, prostě línání zle nese a potřebuje česat a česat.
při česání chňape po rukách. ne zle, nestiskne, nevrčí, ale prostě chňape, snaží se chytit ruku s kartáčem. zkoušela jsem ho všelijak motivovat odměnama, zkoušela jsem postupně přidávat čas česání (jednou dvakrát česnout, pak za hodinu zase, druhý den třeba pětkrát), ale nepomáhá to. jak uvidí kartáč, začne střečkovat.
nemátě někdo nějaký tip?
Jiná Realita Co mu dát jeden hřeben na kousání, ať si ho ničí a druhým ho dvakrát, třikrát česnout?
Jiná Realita no možná je to málo, čekat s tim dalším česáním až do druhýho dne?
nebo mě napadlo (Rufík to teda neumí) jestli by to nešlo přes žrádlo, takový to, jak si pes smí vzít piškot až po povelu - hodit mu piškot na zem, on by na něj zíral a člověk by ho mohl zatím trochu mučánkovat, viděla jsem psy, co tu manipulaci uměj takhle přes to hypnotizování žrádla na zemi
Jiná Realita jeste bych zkusila, zda by nechal nekoho jinyho, jestli to nedela jen tobe. Pes od tchana to tak ma. Jakmile neco chce udelat tchan, pes dela hystericky sceny, to samy pritel nebo ja zvladneme v pohode, protoze jsme pro nej vzacny, chodime tam jen jednou tydne....
Jiná Realita U nás zabíral jen Kong naplněnej nějakým vylizovacím mlsem, tvaroh, burákový máslo a tak, pes jinak tenhle typ odměny moc nedostával, takže si pak částečně i spojil, že když bude držet, bude i tato raritní odměna... Ale i tak to teda vydržel vždycky maximálně 10-15 min se necukat, takže jsme holt česali na etapy, jeden den jednu nohu, jeden den druhou, atd.
Jiná Realita Já jsem teda použila nepozitivní metodu, že když mi ten hřeben bral, tak jsem na něj houkla, ať toho nechá. Na štěně ne, tam bych zkoušela různý metody - očichat hřeben, pamlsek, zaujmout, kong - ale u (skoro) dospělýho psa už mi to přemlouvání přidje takový obou stran nedůstojný.
Něco jsme už spolu zažili, každej den se s ním vláčím tady po kopcích, žere si lososa s kuřetem, tak se přece nebudeme handrkovat o to, jestli se laskavě nechá vyčesat.
Edit: ještě teda, aby nedošlo k mýlce, tím houknutím nemyslím žádný zaječení, nebo tak, nejlepší je takový to důrazný a ideálně hluboký "ne!"
Karoleena když ten náš ňouma asi kong nechápe. koupila jsem mu ho nedávno, a on na to kouká, že co jako s tím. je pravda, že jsem do toho zatím nezkoušela dávat vícero možností. jenže náš pes je nemožný, on nežere sýr, ryby, nic, a dávat mu do toho syrové maso jsem ještě nezkoušela.
Jiná Realita a co tvaroh, lipánek atp.?
zkusím asi ten lipánek, děkuji za tip.
tohle je určitě ten nejvybíravější pes, kterého jsme kdy měli. všichni před ním sežrali všechno, i to, co nebylo k jídlu, tohle je nimráček.
dokonce umí ze žrádla dokonale vypreparovat zeleninu, kterou nežere, pokud není dohladka rozmixovaná
jednou jsem mu tam opravdu nadrobno nakrájela mrkev a o deset minut později bylo všechno sežrané, jen úplně celá mrkev na minikostičky dál dlela v misce ![]()
Jiná Realita možná fakt neví, co s tím, já teď poprvý dávala hlavolam se žrádlem velmi žravýmu psovi, co to nikdy neviděl a normálně fakt vůbec nevěděl, co si s tim počít a že tam ještě něco je, že by třeba použil nos, tak to ho nenapadlo vůbec, furt koukal po mně, kdy něco vypadne ze mě
když nad tím přemýšlím, tak pupek žere jen granule, syrové maso, rýži, vločky a už asi nic, pokud to do jídla nějak "neschovám".
nedal by do huby pečivo, kousek suchého chleba třeba. to naši předchozí psi sbírali klidně na ulici. nebo rybu. matka mu koupila sardinky, a on je prostě nežral, ani když nedostal celý den nic jiného. (náš kocour ale ryby taky nežere, žádné, syrové, ani z konzervy). asi jsem si je nějak rozmazlila ![]()
edit: ani většinu takových těch odměnových jednohubek, nebo kosti z kůže. hroznej pes.
Potrefenáhusa a jak jste mu pomohla zjistit, co s tím?
pup k tomu taky ani nečichá, prostě kouká na kong, na mě, na kong....a čeká, co mu dám.
Jiná Realita rufík taky skoro nic nežere, co dostává syrový maso, tak se to ale výrazně zlepšilo, už si tuhle dal i kus přezrálý broskve a začal normálně jíst i vločky a mrkev, Dokud dostával vařený nebo konzervu, tak to přebíral jak popelka, všechnu mrkev vyházel ven, rejži ani vločky ani smykem
rohlíky taky nejí, vezme si to, ale jen někam odnese, max v konkurenci trošku ohlodá
Jiná Realita nepomohla, ať si poradí :-)) voni na to časem přijdou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.