Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 16:23

Nevím, jestli jste tu líčila, že ségra už skoro rok provozuje kocoura, jednoho dne se dostavil k ní na zahrádku a od tý doby se tváří, že je její. Když je doma, tak bydlí u ní, když jde do práce, tak ho vypustí ven, když se z práce vrací, už tam na ní čeká. Na začátku se snažila zjistit, čí je, všichni ho znali, ale nikdo nevěděl, tak to pak přestala řešit.

No a teď má dělat velkou rekonstrukci, počas který tam nebude bydlet, tak začala aktivnějc zjišťovat, jestli kocour přece jen něčí není, bo sice vypadalo, že není, ale odstěhovat ho s sebou jen tak jí přišlo blbý a nechat ho tam taky. A nakonec zjistila, že kocour není žádnej bezdomovec, ale patří paní o dva bloky vedle. Jenže paní má děti, který on nemusí, takže to má vymyšlený - přes den, když je ségra v práci, je u původní majitelky, a když odpoledne děti dorazí domů, tak se zdekuje, přesune se k ségře na zahradu a předstírá, že tam na ní celej den čekal :-)).

(Říkala majitelka, že prý nerad chodí dovnitř :-)

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 16:25

Zina  maj to fakt některý dobře pochystaný!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 16:46

Pamätám si keď dostala Amy na prvé Vianoce Kong wobbler. Vôbec nevedela čo s tým, priateľ sa to s ňou snažil rozlúsknuť asi pol dňa, tak som mu povedala že to skúsim ja a Amy po 5 minútach behala po celom byte a naháňala wobbler ako šialená :D Teraz ju to veľmi nebaví je to príliš jednoduché. Hlavolamy jej celkom idú ale nič zložitejšie ešte neskúšala, mám v pláne niečo kúpiť. To Percy je strašné trdlo, teraz sme sa o tom bavili a zhodnotili sme že to bude asi tou včasnou kastráciou. Proste je ako šteniatko, ako keby sa zastavil v čase. Je to roztomilé a veľmi mi to nevadí akurát čo sa týka výcviku tak je trochu nechápavý. 

Jiná Realita Do Kongu mu skús dať tú originál pastu čo k nemu Kong predáva, myslím si že by mu to mohlo chutiť, prípadne to arašídové maslo. Nepoznám psa čo by si nedal :) Ja tam napchám všeličo, sušené ryby, zmrznuté mäso, ovocie, roztlačený banán. Proste čo zrovna mám po ruke. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:48
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:59

Zina 

Kočičí vych... inteligence fakt nezná mezí. Kocour je krásnej, ten má dveře otevřený všude, to je jasný, mě by takovej asi taky ukecal. 

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 07:44

Zina dobrej příběh !

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 08:24

Hádejte, kdo dneska slaví 4. narozeniny? Kost od šunky jako dárek dostala už včera, dneska vyrážíme za Růženkou, což je vlastně taky dárek 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 09:37

dzizisketa  Goliášek pozejtří 6.!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 11:36

dynda Kocour má takovou zvláštní kresbu, že vypadá pořád trochu na... čuřeně, za krásnýho bych ho asi neoznačila :-). Ale pravda je, že moc se s tím ukecáváním snažit nemusel, my máme pro kočky slabost a ségra, která by si ho kvůli pracovnímu vytížení nepořídila, je teď trochu smutná, že ho nemůže plně adoptovat :-).

dzizisketa Hrozně to letí, takže hrozně gratulujeme a přejeme hrozně šunkových kostí i závodů oběma!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 11:45

Zina slyšela jsem, že tahle kresba, která dodává kočce výraz masovýho vraha, je typická pro kočku divokou, tak třeba má nějakýho zajímavýho tatínka!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 11:48

dzizisketa Potrefenáhusa gratuluju!!  a koukejte jim udělat pořádnou party :-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 11:50

Potrefenáhusa Možná jo, ale spíš to bude taková klasická londýnská pouliční směska :-).

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 11:53

Jinak akorát tu pozoruju rituální výměnu morkových kostí, je to docela vtipný. Vypadá to tak, že po určitým čase hlodání přidělenýho kusu pes A od toho svýho vstane a o pár kroků poodejde. Pes B, aniž by se tím směrem podíval, taky vstane a taky poodejde. Potom se oba pomalým krokem výměny stráží minou a zaujmou polohu u protikosti :-)).

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 11:55

Zina jsou chytrý, ani jeden si nezadá!!!

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:00

Jiná Realita nas ma rad do kongu nebo i do kopytka maslo, pastiku v tube od DM nebo rio mare pate tunakove nebo lososove, taky v tube :)

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:14

Potrefenáhusa dzizisketa vše nejlepší oběma oslavencům

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:24

baltik umí ocenit luxus!

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:37

Potrefenáhusa jojo, labuznik :)

ale kdyz se to rio mare koupi v akci (jinak ho nekupuju), tak na gram je ve vysledku levnejsi nez ta psi pastika z DM

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:41

Potrefenáhusa Taky opatrný, bo kost je poteciální předmět sporu, kterej mezi nima sice nikdy nenastal, ale pravidla to mít musí :-).

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:56

Tak náš Viníček už oslavil 10 měsíců a příští týden začnem s ním chodit k trenérovi, u kterého do dvou měsíců na Viníka musíme udělat zbroják/řidičák... Na tu naši mazlivou "kočičku" ;-) Jsem strašně ráda, že jsme si ho (mimo jiné i na základě pozitivních rad tady) pořídili, je to velká radost ho mít doma!