To jsem přehlédla, díky. Ten pohled z nadhledu na Zunku schovanou vevnitř myslím rozhodl. A k tomu hořím zvědavostí, kteří jsou z druhé strany.
Chlpáči a iné
ked som sa dnes chystala do prace, Zuna zacala predvadzat vsetky svoje triky: dokonca ma zacala obiehat pri unyvani zubov!!! no skoro som sa zadusila :-I vrcholom bolo, ked som si dala kabat a ona zacala robit so mnou "vlacik", kym som hladala kluce, vreckovky... ma zmysel pre humor ten moj pes :-) ale odchadzalo sa mi tazko.
trochu se bojím, jestli nebude z tý druhý strany stejnej
Zuna je fakt číslo ![]()
Snad ne, vlevo uprostřed vykukuje něco růžového. Ale asi jsou to dva různé hrnky, ten "tvůj" nemá Zunku uvnitř a zdobení na oušku.
třeba by se někomu hodil ještě tady ten tip na hrnek? Akorát nevím, kde přesně to dělají, taky jsem ho dostala

Hrnček s Čendou. Ten je krásny. ![]()
A ďakujem za pekné komentáre, všetko som odkázala Amy a je trochu horenos teraz
Ja to tu pomaly ani nestíham čítať, všetci sú krásny a evidentne aj spokojný, to je hlavné ![]()
trochu se bojím, jestli nebude z tý druhý strany stejnej
Dokud ho neotočíme, tak nebude, do tý doby to bude Schrödingerův hrnek :-))).
Odkrývací Čenda, skvělé! Přemýšlím, že bych dala nechala k Vánocům jeden udělat, asi s touto momentkou

Ranná gymnastika 

„Vánoce byly u Schrödingerů nejrozpačitější období roku. Pod stromečkem dlouho ležela hromada dárků, které se všichni báli otevřít.“
Amy vyhlíží ten čerstvej sníh!
„Vánoce byly u Schrödingerů nejrozpačitější období roku. Pod stromečkem dlouho ležela hromada dárků, které se všichni báli otevřít.“
:-D :-D :-D Výborná představa! Odkud to je?
Mně se líbí tenhle, měli i s pejskem, ale říkala jsem si, že by se ten černej čaj určitě v těch záhybech usazoval a šlo by to špatně mejt

Tipuju Straku v říši entropie, ale jistá si nejsem. Jinak ten odrývací hrnek je geniální, stejně jako všechny ty ostatní, ach jo. Na hrnky mám stop stav, ale tak snad do práce by se ještě nějaký vešel...
Ach jo, dnes je na Bonami doprava zdarma ![]()
![]()
A vůbec, už jsem sem dlouho nic nedala

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje