To bylo TAK krásný koťátko ![]()
Chlpáči a iné
děkuji, já jdu dneska do knihovny zaplatit tučnou pokutu, tak se po ní kouknu :-D
Ta domácí výroba je mi náhodou sympatická. Mně přijde dobrý, že se učej tim nosem taky něco dělat, protože zatím oba mí psi především koukali, což když člověk uváží, že nejspíš viděj dost kulový, je spíš nepraktický :-D
I když Rufík normálně chodí koukat z okna a třeba na psy reaguje za tím oknem na fakt velkou vzdálenost. Mě z okna taky pozná, tak možná to tím jedním okem nebude až zas tak špatný :-D

Ty růžový tlapičky ![]()
Dočetla jsem Hersenwerk! Chce někdo půjčit? Pošlu to jako balík poštou ![]()
Dceru by to určitě zajímalo. V jakém je to jazyce? Jestli v němčině, tak bohužel.
Ach pacičky, také PF by som chcela dostať. ![]()
![]()
![]()
jedina aktivita, kterou dnes vyvinula, spocivalal v tom, ze se prevalila z jednoho boku na druhy
zrzavy kozich dtto

no...
unaví to, bejt královnou všehomíra, no...
to v kazdem pripade, to vis, nest tihu celeho sveta... je mi jasne, co prijde, ony se pres den ani nehnou a chrapou a vecer tady z toho zacnou delat kulnicku na drivi, ja do nich vidim, jak do akvarka.
ja jsem doma a ona chrni tady kousicek vedle me a pred chvilkou se strasne a uplne u niceho nic rozvrnela. Ta snad vi, co si tu pisem a posimralo ji to kockoego nebo nevim, jak tomu rozumet ![]()
Asi má radost, že vás má doma. Jen vám to nemůže dát najevo moc okatě. abyste si zase o sobě moc nemyslela :-).
Bu je trochu original, ale neskrome si myslim, ze aspon trochu me rada ma. Oproti Suzette, tam jsem si jista, ze ta kocka me primo zboznuje. Neznam vetsiho mazla. Momentalne taky odfukuje.
Alwinovo dětství 

Alwin 17. měsíců (tento víkend) 

ňuňu, krásnej!!!
Toto vlákno je superboží ![]()
chudinka malá Godzillka ... :-D

no...
s tym zihanim vyzera tak nezavislo, punkersky a anarchisticky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje