Chlpáči a iné
čumáček!!!
Ten je pekný, tiež Bonami? Ten by bol aj pre Otíčka barbucha ![]()
Ano,Bonami, mají tam fakt pěkné věci.
Já pro změnu sháním něco pro syna pod stromek a nemůžu to najít. Jak jsou ty klasické obdélníkové papírové tácky, na které dostanete grilovanou klobásu u stánku, tak ty jsem viděla porcelánové. On hodně griluje, má nějaký speciální gril a na párty by mně to přišlo vtipné. Tak kdybyste to někdo viděl, budu ráda.
http://www.designbuy.cz/sortiment/interier/stolovani/000386_qubus-tacek-tray.html
to budou asi tyto od M. Velčovského?
Ano, něco takového, ale mám pocit, že jsem je viděla i levnější. Chtěla jsem jich koupit 6, jen tak jako legraci ,tak tyto by se už trochu prodražily. Kouknu se do Vaňkovky, možná je tam budou mít v tom Na-nu nebo jak se to jmenuje.
no jo, ta taky dlouho nebyla... ![]()
já jsem ho kupovala v Butlers, ale už je to nějakou dobu, stál kolem 100 myslím
edit: mají je tam pořád, několik velikostí - a koukám, že je ve Vaňkovce taky
Jak jako? Von jako může?
Hrnek speciálně pro vás.
https://www.garneczki.pl/produkt/kubek-porcelanowy-boss-ambition-happy-origami-lis-350-ml,25274
ooo, lištičky!
Dočetla jsem Hersenwerk! Chce někdo půjčit? Pošlu to jako balík poštou ![]()
Ranná gymnastika 

tak toto nemá chybu :-) :-)
a jaký to je? Já jsem teď kupovala dřevěnej hlavolam a jako dobrý, akorát jsem tomu čoklovi nezvládla vysvětlit, že má hledat pamlsky pod tím, ne krást ty dřevěný špalíčky a nosit je pryč...:-D
A koupila jsem včera cestou v Kotvě beco balonek, měl úspěch!

Uložit
Uložit
Schrödingerovský vtip je skvělý, ale topit zvířátko v hrnku, nenene tytyty![]()
Haha, ten zdemolovaný domček v pozadí ![]()
no, Godzilla v létě lovila nějakou můru a hamtla na to zvrchu...
Nojo, Beco snad nemůže nemít úspěch :)
Knížka se mi líbila dost, předčila má očekávání. Je to vše vysvětlené jasně a srozumitelně, ale jde o hlavolamy domácí výroby - čuchací dečky, ramínka, ručník apod. Ale projednávají se tam i situace jako s Rufíkem, když pejsek místo pamlsků krade součástky hlavolamu nebo se jich bojí apod. A hlavně cílem není hlavolam vyřešit, ale to, že to pejska baví řešit, takže jim člověk může dávat dokola třeba jen dva a jim se to nikdy neomrzí. Fakt ti ji ráda půjčím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje