Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:01

Já mám chrtíka. Jak jsou hubení a bez podsady, je jim zima už když je +15 :-D Venku se klepou jen trošku foukne vítr. Den co den nás někdo zastaví a nadává, jak chudinka trpí, že je hrozně hubený a je mu strašná zima. Máme ho víc krmit a oblíkout ho chudáčka... Neoblékám ho na první zaklepání, jsou to herečky a klepou se často jen tak z principu :-)  Ale když už ho obléknu, tak se zase lidi zastavují a smějou se, že oblečný pes neni pes a je to trapné. A to má oblečení opravdu funkční... Už jsem se naučila to obvykle nevnímat, ale občas to stejně člověka vytočí... 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:04
Reakce na Potrefenáhusa:

No, byl.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja som to sem dala pre pobavenie, do dnešného dňa sa mi o tom ani nezdalo. Raz som v Brne vo Vaňkovke stretla pár s ružovým kočiarom v ktorom sedeli asi 4 psy, to bol šok tiež som si myslela že je to možné len vo filme :D O obliekaní si myslím to čo Vy. A na svadbe s motýlikom alebo klobúčikom to je milé. 

A včera som videla corgiho, presnejšie dvoch. Vždy som mala za to, že bývajú hnedý, títo boli šedý. A boli vtipný. :) Len by ma zaujímalo, ako to majú s chrbticou, lebo na živo mi trup už prišiel fakt dlhý. Jazvečík sa mi zdá byť drobnejší, že ľahšie sám seba unesie. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:06

A Vy alebo jinx budete vedieť. Ako sa volá stránka kde boli fotky psov v pekných bytoch a domoch? Neviem si na to spomenúť. 

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:07
Reakce na moora:

ad cernej zlej pes: v dobach, kdy jsme mivali jen cuvace a borderku, byly bezny reakce "nechod k tomu cernymu psovi, pohlad si toho bilyho" 

Přesně! Chodila jsem kolegovi venčit čuvače na Kampu (bral si ho do kanceláře) a trnula vždy hrůzou, kdy přiběhne nějaká maminka s dítětem a budou si chtít toho roztomilýho ledního medvídka pohladit - nejlépe přepadovka, bez ptaní  Bruno nebyl moc kontaktní... 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:10
Reakce na paktofonika:

Desire to inspire, teď jsem to zrovna dávala v jiný souvislosti do bydlení, Monday's pets on furniture, ale nejsem si jistá, jestli s tím už neskončili.

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:14
Reakce na paktofonika:

ty kočárky mi taky přišly divný, ale je fakt, že jedna známá má tři bulíky a jedné je už 13 let a když potřebujou jít někam všichni, je to těžko řešitelný, takže si na nějakou akci půjčovala pro tu nejstarší psí kočárek a pochvalovala si to. I když musím říct, že vozit psa v kočárku by na mě asi už bylo moc, asi proto mám psy, kteří se daj v případě nutnosti nosit...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:15
Reakce na Potrefenáhusa:

No to je teda náhoda 

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:17
Reakce na paktofonika:

Chuďátko ušatý! 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:17
Reakce na paktofonika:

ty corgové jsou dva druhy, pembroke a cardigan. Jak to maj se zádama, to bohužel nevím, ale moora doma taky má :-D

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:20
Reakce na MPLee:

Lidi maj fakt starosti......to mi říkala právě ta známá, o které jsem psala v souvislosti s tím kočárkem pro psy a jak má ty tři anglické bullteriéry, že není dne, kdy by jí někdo na ulici neřekl, jak jsou její psi strašně ošklivý a proč má doma tak hnusný psy a jestli se jich nebojí...přitom bulíčci, že jo!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:25
Reakce na Potrefenáhusa:

jezis, to jsou kecy, kdyby se tak radsi kazdy staral o sebe ... co jako cekaji, ze jim na to rekne? 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:26
Reakce na Bledule:

ten byl miloucky! a kreveta/spageta to taky pouzivam 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:40

Bulíci sú úžasný 

Ja si tiež vypočujem mnoho na vychádzke. Prečo mám špagát a nie vodítko(stopovačka), prečo nepustím psa na voľno aby sa pohral(sa hára asi ne), prečo ju vodím na krátkom vodítku a nemá flexi min. 20m dlhé, prečo ju ťahám za hračku do vzduchu, veď bude agresor, a keď ide bez bundy to sú kecy furt. Keby sa ľudia radšej o seba starali. 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:44
Reakce na paktofonika:

no já třeba tady kvůli tomu vůbec nechodím na ty psí hřiště a s nikým se nedružím, protože se to fakt nedá snést...

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:45
Reakce na MPLee:

Těšíme se na fotku té vaší hérečky.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:47

Potrefenáhusa Blbost lidí je prostě nekonečná. Kdyby se tak každý staral sám o sebe. Na nás už jednou skoro volali policii, protože psovi lezou žebra a určitě je týraný (kombinace chrtí vychrtlosti a chladného dne v létě způsobila že stál nahrbený a klepal se... :-D ). Pani na mě hulákala přes celé náměstí. Neměla jsem co říct, jen jsem se chtěla vypařit, když se všichni otáčeli na toho nebohého psa a tyranku... 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:49
Reakce na MPLee:

trochu mi to připomíná příběhy matek, kterým někdo rval v autobuse mimino ven ze šátku s tím, že se určitě udusí.....

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:50

Tady je pěknejch psů a kočiček.. 

Online Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:51
Reakce na MPLee:

pes je vipet nebo italskej chrtík? Kolega má vipeta a oblíká ho snad od konce září :-D a fotka taky krásná, kde to je? Ta silueta kostela je mi taková povědomá, ale nevím