Haha, dekuju, ta predstava Cida a Zuny spolecne se podlejicich na demolici okoli me dost rozveselila, akorat byste pak musela asi rekonstruovat taky :-D. Nebojite/nebojis (sakra!) se sama ve velkem dome? Ja bych asi mela trochu neprijemny pocit, kdyz jsem byla maldsi, tak jsem zvladala i byt sama treba tyden na polosamote na horach, dnes uz bych do toho asi nesla.
Chlpáči a iné
Ťažký život toto
![]()
jak má ty polštářky růžový a takový naducaný! ![]()
no ta je neskutecna ![]()
to není možný tohle :-D
jak to tu čtu, tak si vybíráte naprosto špatná plemena ![]()
k pupíčkovi se každý vrhá s tím, jaký má kožíšek a jak je miloučký a jak je krásný a lesklý a jak vypadá jak tuleň a jestli je to labrador
takže u něj se mi asi žádných nevyžádaných rad nedostane. (to, že ve skutečnosti je to magor, kousavý krokodýl, kvičí jako prase, začal se chovat jako liška a navíc na něj jdou sexuální manýry, si nechávám decentně pro sebe...)
můžete začít fotit pro instagram nebo tak něco, v podstatě každá fotka se dá prodávat :) je boží. tiskněte to na tašky nebo na hrnky ![]()
Tohle je fakt nejlepší vlákno na světě, ta fotka s koťátkem je naprosto nádherná.
Jinak k těm hláškám, ještě jsem si vzpomněla s vlkodavkou na dobré dotazy - proč je tak velká a jestli je to ještě pes, nebo už něco jinýho. A hlavně, a to padlo taky několikrát, proč jsme si pořídili tak hnusnýho psa?! :-D.
Mi povidejte. Nevim, jestli uz jsem to nepsala do stiznosti (kdyztak pardon). Tuhle jsem sla s Inkem na prochazku a kousek od skoly mijime kluka tak 8-10let. Kouka na mladyho a povida: To snad ani neni pes, ne? A kdyz jsem nereagovala a prosla kolem nej, tak se otocil a na pul namesti a nenavistnym tonem: To ani neni pes, to je krysa! Mela jsem co delat, abych mu neodsekla, ze ta krysa je narozdil od nej aspon vychovana. Grr, jeste ted se vztekam kdykoliv si vzpomenu.
Ta je rozkošná!
ňuňuňu ... ![]()
První zima a první kabátek :) Teď už si vystačí s vlastním kožichem, westíci jsou dost dobře vybavení přírodou.

Ťažký život toto
Amy je hotová modelka, ukazuje manikúru :-) Ona snad ani nechodí a jen se nosí, jak má ty tlapky růžové! A závidím světlé drápky, to musí být pohoda u stříhání :-)
První zima a první kabátek :) Teď už si vystačí s vlastním kožichem, westíci jsou dost dobře vybavení přírodou.

Chlupatý medvídky miluju! Hned bych to pomuchlala.
hezoučká :-)
tak když už teda ty zimní fotky, tak přidám pár vzpomínkových Čendů, musíte uznat, že to na obleček fakt nebylo... :-D

Tak jsme si daly první desetiminutovku hlavolamů. Prý může být pejsek ze začátku nejistý, co se po něm chce, a deset minut vydá za dvouhodinovou procházku v parku. Tak buď je Bonnie geniální, nebo má dobrou fyzičku, protože hned věděla, co se po ní chce, a teď čeká, kdy se opravdu půjde ven.
to ne :-) ten by mohl část chlupů půjčit...
jak má ten sníh na čumáčku na té první fotce ... ![]()
Tak jsme si daly první desetiminutovku hlavolamů. Prý může být pejsek ze začátku nejistý, co se po něm chce, a deset minut vydá za dvouhodinovou procházku v parku. Tak buď je Bonnie geniální, nebo má dobrou fyzičku, protože hned věděla, co se po ní chce, a teď čeká, kdy se opravdu půjde ven.
Nebo obojí :-)
Ano, nebo obojí :-D rozesmála jsem se tak, že jsem probudila kocoura, který vstřebává svojí první venkovní rvačku a skutečnost, že ne každá kočka, kterou potká, do sebe nechá kousat tak jako naše Kočka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje