Amy je skvělá! ![]()
Chlpáči a iné
Čenda byl na zimu evidentně dobře vybaven. ![]()
Když farmu navštíví Tymosaurus rex.

satánek házení věcí do vzduchu miluje, je schopen se sám bavit hodinu tím, že sám sobě hází míček ![]()
nicméně aport prostě neumí. četla jsem, že hovawarti s tím někdy mívají problém, asi budeme ten případ. vůbec nechápe, co po něm chci.
Amy zdraví všetkých a ďakuje za milé slová ![]()
Amy je hotová modelka, ukazuje manikúru :-) Ona snad ani nechodí a jen se nosí, jak má ty tlapky růžové! A závidím světlé drápky, to musí být pohoda u stříhání :-)
Ale chodí chodí, len packy poctivo utieram a mažem bambuckým maslom tak sú pekné. A strihanie je trápenie. Jediná vec, ktorá jej robí problém. Ale máme na ňu taktiku, každý deň jeden až dva pazúry, viac nezvládne.
můžete začít fotit pro instagram nebo tak něco, v podstatě každá fotka se dá prodávat :) je boží. tiskněte to na tašky nebo na hrnky ![]()
No ešte že mám tak šikovný mobil. Až mi ľúto, že som ho nekúpila keď bola ešte malá. A samozrejme že Amy instagram má ![]()
třeba by vám pomohlo na ty drápky tohle video? Nejdřív jenom tak nožičku ošahávat, pak jenom kleštičkama oťukávat, přitom psa krmit a když to zvládá, tak pomalu ta kritéria zvyšovat.
Musím zaklepat, ale Rufíkovi stříhání drápů nevadí, má ty zadní paspárky, který se jednou za čas ucvaknout musej. Spíš jsem z toho celá hotová já, že ho střihnu.
Teď si ho chtěl venku pohladit nějakej pán, ohýbal se k němu, mlaskal na něj a natahoval ruku a Rufíček se na něj ani nepodíval.....tohle je taky snadný :-D
obávám se, že Godzilla by na farmu zaútočila a rozmetala ji packou po okolí....
Tymián šel přednostně po psech, jak lze vidět na fotkách.
Pak byl deportován.
Ďakujem za odkaz. No my sme to práve skúšali, na labky si nechá siahať v pohode, aj keď jej priložím kliešte, zvládne aj dajme tomu max 3 pazury a potom už má dosť a odmieta. Tak snáď sa to bude stále zlepšovať a nakoniec ostriháme všetky na jeden záťah. Nechcem to uponáhľať. ![]()
Zadné kopýtka ![]()

bicolor :-)
tři drápky mi přijdou v pohodě. (Já to dělám strašně nerada, když nemusím, nestříhám. Bohužel ty malí čokli, co moc neváží, to dost často potřebujou :-)
A kopýtka jako Rufíček teda fakt nemá :-D
Tiffanka naštěstí jezdí na stříhání každých 6 týdnů, takže drápky upraví tam. Jinak je to hérečka a hysterka a doma by to byl boj. A hlavně, jak je má černé, tak z toho stříhání máme nějak respekt.
Já bych se teda vůbec neodvážila Otíčkovi sama stříhat drápky. Ne že by byl nerudnej nebo se snad cukal... bála bych se že mu ho zastřihnu moc, až do tý žilky... Chodíme na pedikuru k veterináři
A nikdy mu nevezme všechny najednou, vždycky tvrdí že "tenhle to ještě nepotřebuje, tenhle taky ne"... dávám jenom zvlášť pozor na ty "palce", tam už si ho jednou zatrh...
Taky žasnu, jak jsou tu všichni šikovní. A odvážní. Pokud to bude potřeba, svěřím to veterinářům. Já bych si netroufla.
Bonnie stříháme drápky sami, ona si to docela užívá, minule se vyvalila na záda a nastavovala packy. Je fakt, že teda stříháme jen dva prostřední na předních packách, ty má nějaké strašně dlouhé, a taky vlčí dráp. Jen kousíček, aby se drápky nedotákaly země. Zadní drápky má úplně kraťounké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje