Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:04

Všem moc díky za rady, já určitě s nějakým dotazem ještě dojdu

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:10
Reakce na nellielovett:

chudak, aj tak lezi ako taky marod :-)

drzim palce, nech je cim skor vsetko ok!

podla fotky to vyzera, ze mal zatrzeny vlci pazur? Zuna ani Black vlcie pazury nemaju...

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:12
Reakce na KiKi07:

To je krásný dáreček, tak ať si s ním užijete hezké chvilky. Je fajn, že aspoň jeden pejsek bude díky vám mít lepší život.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:14
Reakce na KiKi07:

Ono je teď na ten binec jedno z nejhorších období, nebojte, bude to lepší. Naši psi jsou relativně velký, takže každodenní hrátky s mytím ve vaně se nekonají, prostě otřu tlapy a břicho, jak nejlíp umím, a spoléhám na to, že co jsem neotřela, z nich případně opadá na pelechu, až uschnou.
Nijak tragický mi to nepřijde, i když samozřejmě vytírám a luxuji častějc, než kdybych je neměla, ale s tím jsem tak nějak počítala.

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:18
Reakce na palahniukowa:

Rufíček taky má, je to mikrovlk :-D

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:20
Reakce na nellielovett:

ten váš pejsek má tak strašně krásnou barvu...mně se hrozně líbí

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:25
Reakce na KiKi07:

tiez utieram labky a brucha dosucha, podla potreby niekedy najprv s vlhkou handrickou, potom so suchou. a myslim, ze kvalitu srsti ma Lucinka rovnaku ako Black: vacsinou chodi domov z prechadzky ovesany bodliakmi, vetvickami a pod., takze bud vycesavam, ale ak sa jedna "len" o blato a pod., na to sa mi osvedcila taka gumova(?) rukavica, ktorou ho prejdem a vsetko z neho rychlo opada na jednom mieste. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:28
Reakce na palahniukowa:

tie su ako nove!!! :-) krasne!

ja sa priznam, ze nenatieram, bojim sa toho, ze potom zmäknu a popraskaju... takze labky maju tie moje potvory cierne.

Noo to by som musela natierať denne, ja to vezmem raz za týždeň keď spí, lebo si to potom olizuje. A fakt nič extra nerobím, len po každej vychádzke utriem. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:29
Reakce na paktofonika:

Noo to by som musela natierať denne, ja to vezmem raz za týždeň keď spí, lebo si to potom olizuje. A fakt nič extra nerobím, len po každej vychádzke utriem. 

tak to ma potom Amy stastie na tie najrozkosnejsie labky na svete  

ano, uz toho necham :-I

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:30

A napíšte mi niekto, že Amy nieje divná:

má strašne rada čerstvo umyté ruky, voňajú jej veľmi krémy na ruky, keď sa natriem olejom najradšej by ho zjedla, má rada čerstvo oprané veci mokré aj po vysušení, rada ňuší k čerstvo umytým vlasom. Robia to aj vaši psy? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:31
Reakce na nellielovett:

Pozdravujem maróda, nech sa mu to čo najskôr zahojí. 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:33

Jenom to olizování namazaných rukou (nic jiného si nekrémuju). Bonnie se specializuje na olizování a oždibování uší, když je má v dosahu, strašně to lechtá. Ale packy jí musím po každém venčení v tomto počasí osprchovat, to byste nevěřili, kolik bláta se jí vejde mezi prsty a pod drápky.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:33
Reakce na KiKi07:

Zdravím Lucinku, verím že sa s kocúrom v pohode zžijú.  To musí mať radosť že už má tu svoju rodinu. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:35
Reakce na dzizisketa:

Správne uši...na tie som zabudla 

Ja sa musím mazať celá, najlepšie aj viackrát za deň od hlavy po päty :D A vypredali mi krém z Loccitane tak si dávam ten čo mám na nohy 

Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 14:50
Reakce na paktofonika:

Netopýrce ke štěstí stačí i když jsme jen mokří. Když někdo vyjde ze sprchy, okamžitě nastoupí a olizuje jak o život.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 15:04
Reakce na nellielovett:

Ťuťuťu, roztomilouši, všichni jsou skvělí. 

A když je řeč o těch drápcích, tak my právě marodíme se zatrženým drápkem. O víkendu někde prolítl, než jsme stihli jít k veterináři, tak si ho sežral. Tak teď čistíme a obvazumeje a hlídáme, aby mu začal růst nový.

Tiffanka také trpí na drápky.  Už to měla několikrát.  A pak si nechce nějakou dobu na tlapku nechat sáhnout.  Z fleku by mohla hrát fotbal, jaká  je to hérečka.  Ale drápky dorůstají bez problémů i bez hlídání  :-)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 15:17
Reakce na Potrefenáhusa:

Rufíček taky má, je to mikrovlk :-D

První dny se celkem klepak, asi ho to dost bolelo. Ale už je dobrej. Když mu to obvazuju, stojí ani necekne. A zvýšili jsme denní dávku piškotů.

Barvu má krásnou, chlupy méně. A zjistili jsme, že já i přítel jsme úplně sladili šatník s danem. Když jsme spolu venku, vypadáme jak mývalí gang. 

paktofonika děkujeme

Berta snad ano. Venku běhá drápek nedrápek, takže zas tak hrozné to nebude.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 15:21
Reakce na KiKi07:

U nás se teda venčí jen 3-4x denně.  Dcera má pokaždé jinak rozvrh, tak v tom moc pravidelnosti není  . Když potřebuje víc, tak už si Tiffanka sama  řekne. Z toho máme radost.  Minimálně jedna procházka je fakt velká.  Ranní je většinou jen na vykonání potřeby a hned domů.  Kupodivu je Tifka zvyklá dopoledne prochrnět, tak ani nikam chodit nechce.  Je schopná  po snídani zase pokračovat ve spánku.  Večer jde mezi 18 a 20 hodinou podle počasí, rozvrhu dcery, ročního období. Teď tak 20 až 30 minut- ale chodíme celkem rychle, takže toho obejdeme hodně  .  V létě, když jsou vedra a dlouho světlo má hlavní procházku klidně až večer.  A potom těsně před spaním- už zná povel " jdeme čurat ". To jen vyleze na  trávu vykonat potřebu a hned jde domů. Za čas poznáte sama, jaký režim vám oběma vyhovuje. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 15:37
Reakce na palahniukowa:

chudak, aj tak lezi ako taky marod :-)

drzim palce, nech je cim skor vsetko ok!

podla fotky to vyzera, ze mal zatrzeny vlci pazur? Zuna ani Black vlcie pazury nemaju...

Vlci pazur je vtipný. Byli jsme minulý týden na dovolené a tak nám Dana hlídala kamarádka Slovenka, která nám každý večer posílala zprávy, co dělali a tak. Od tý doby Danovi házíme jedině loptičku a ošetřujeme labky. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. prosince 2016 16:01
Reakce na Sweet Potato:

Ferda lezl do koupelny, pření tlapky na vanu a natahoval krk, jen aby si mohl líznout.