procházky se psem jsou fakt nej (když teda člověk nemusí co chvíli něco řešit, haha, cyklisty, běžce, jiný psy, zajíce...)
..... my dnes řešili kočku. Byli jsme v lese, Tifka na volno, celkem poslouchá, s cizími psy nemá žádný problém, vždy pohoda. Jde proti nám paní s jedním pejskem navolno a jedním na vodítku. Bohužel to, že na vodítku není pes ale kočka,zjistila Tifka dřív než já a zareagovala přesně tak jak neměla. Začala na kočku štěkat a dorážet, nedala se odvolat. Kočce nic neudělala ani nechtěla, ale paní samozřejmě začala hystericky ječet, že jí tu kočku zakousne . Kočku na vodítku zvedla do vzduchu- měla kšíry- a točila se s ní dokola. Takže Tifka se točila taky, tak mně chvíli trvalo než jsem ji odchytla. Samozřejmě jsem se paní omlouvala, že kdybych zaregistrovala kočku dřív, tak bych si Tifku vzala na vodítko. Ale ani ve snu mě nenapadlo, že v lese potkáme na vodítku kočku! No co vám mám povídat, vyslechla jsem si toho hodně, cítila jsem se nepříjemně, vím, že je to moje chyba . Je to jediný problém, co s Tifkou máme a nedaří se nám odbourat. Ona těm kočkám fakt nic neudělá, ale strašně na ně štěká a doráží.