Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 17:24
Reakce na paktofonika:

(hlavna) trenerka je najlepsia na svete + vsetci ostatni tiez. teraz ma tak trosku do vsetkeho zauca a brava ma so sebou k najroznejsim (aj problemovym) psikom (+ canisterapie), takze sa mi vlastne plni moj sen rozumiet psom a pracovat s nimi... no ta Zuna mi do zivota priniesla skvelych ludi a nove moznosti :-) 

dnes vecer im skusim obom namazat labky! 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 17:27
Reakce na Potrefenáhusa:

...Rufik s parohom poleziacky?! :-D pan je labuznik! :-D 

+ ten komentar ma velmi pobavil! .-) ;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 18:17
Reakce na Potrefenáhusa:

Haha, to som veľmi rada. Super je že dlho vydrží. A poležiačky chutí najlepšie. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 18:18
Reakce na palahniukowa:

Ja viem, že sa to nemá ale vážne Vám závidím. 

A natieranie keď budú spať aby to nezlízali

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 18:37
Reakce na paktofonika:

Rufík tak tvrdě nikdy nespí. Godzilla jo, tý jsem dneska vyčistila obě uši a skoro se nehla, až na konci začala příst

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 19:39

Ještě jednou moc všem za rady. Vypadá, že jsme se, aspoň malinko sehrály.Nejdůležitější bylo překonat svůj zvyk, přijít z práce, sednout k pc , takže to se nekoná a místo pc, se jde ven, včera jsme asi udělaly rekord, nachodily jsme za den asi 8 km, dnes jen 6. Procházky se psem a ne jen tak jsou paráda :)

A z čeho mám největší radost, ti dva mazlíci kolem sebe projdou, a nevjedou si do vlasů, kocourek sice ještě syčí, když se Lucy objeví moc blízko, ale jinak jsou v pohodě vzhůru v jedné místnosti a bez bojů

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 20:02
Reakce na KiKi07:

prechadzky so psami su jedna z mojich najoblubenensich relaxacnych cinnosti - a v usiach nejaka dobra rozhlasova hra alebo audiokniha, ach... 

a mam radost, ze su Vasi mazlicci spolu v pohode!!! rychlo nasli spolocnu rec, o chvilu to mozno uz nebude ani sycanie, ale spolocne lenosenie ;-) parada!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 20:07

chcem sa spytat, myslite, ze je velka blbost kupit Zune (krizencovi) obojok pre chrta?  

ma obvod krku v najsirsom mieste 24 cm, ale smerom nahor sa jej vyrazne zuzuje a ona sa vie z neho lahko vyvliect... vacsina obojkov s tak malym obvodom je velmi uzka - napr. 1 cm - a to mi pride vzhladom na jej vahu a celkovu velkost prilis uzucke + nepohodlne...

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 20:08
Reakce na KiKi07:

procházky se psem jsou fakt nej (když teda člověk nemusí co chvíli něco řešit, haha, cyklisty, běžce, jiný psy, zajíce...)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 20:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Black dnes zo spanku zacal zavYjat ako sirena. obe so Zunou sme sa poriadne prestrasili. a kym som ho zobudila... zacala zavYjat aj Zuna... taka normalna sobota no 

edit: gramatika  

edit 2: som idiot 

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 20:23
Reakce na palahniukowa:

já myslím, že ten polostahovací obojek by jí sedět mohl.

Já jsem dva prototypy ušila, jestli by to šlo a šlo, nevyvlíkne se z toho, ale stejně chodíme s postrojem. Mně ty chrtí přišly hodně široké, tak jsem ušila 2 cm a přijde mi to málo, příště bych to ušila širší.

(Jsou to jen prototypy, taky mě to zajímalo, jestli by to nebylo vhodný, ale nakonec mi ten postroj vyhovuje víc)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 20:33
Reakce na Potrefenáhusa:

tak teda Vy ste asi superzena!!!! su perfektne, ten vzor s jazvecikmi je rozkosny a Rufickovi velmi pristane. ste skutocne velmi sikovna (a nehovorte, ze to nic nie je - ja nedokazem ani gombik prisit esteticky) a ste jednym z mojich online vzorov (ale fakt nechcem vyzniet nejako psychopaticky...).

polostahovaky mam odskusane, ale akonahle Zuna napr. vidi nejakeho psa a zacne tahat, tak potom dychci, pisti, sklbe sa... a ja mam z toho priserne zly pocit (na netahani pri vzruseni samozrejme pracujem). 

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 20:40
Reakce na palahniukowa:

no mně ty chrtí martingaly přijdou na stejným principu, jen jsou širší, ale zas Rufík je malej a má ten krk strašně chlupatej a krátkej (=antichrt). 

Já jsem se samozřejmě inspirovala na americkým etsy, kde mají všechny ty obojky strašně krásný, ale na Rufíka to fakt nemá cenu, protože přes tu hřívu není vidět vůbec nic :-D

Ale mám fakt ráda ty postroje, teď máme dva, který mu dobře seděj, já jsem spokojená, už mám trochu zábrany ho za ten krk vodit. 

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 21:32
Reakce na palahniukowa:

sim vás, to já si beru příklad z vás a tuhle ze Zina , jak fakt dřete!!! 

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 21:34

Goliáška uz vypnuli,ale zapomněli mu položit hlavu :-)))

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 21:45
Reakce na Potrefenáhusa:

procházky se psem jsou fakt nej (když teda člověk nemusí co chvíli něco řešit, haha, cyklisty, běžce, jiný psy, zajíce...)

..... my dnes řešili kočku.  Byli jsme v lese, Tifka na volno, celkem poslouchá, s cizími psy nemá žádný problém, vždy pohoda.  Jde proti nám paní s jedním pejskem navolno a jedním na vodítku.  Bohužel to, že na vodítku není pes ale kočka,zjistila Tifka dřív než já a zareagovala přesně tak jak neměla.  Začala na kočku štěkat a dorážet, nedala se odvolat.  Kočce nic neudělala ani nechtěla, ale paní samozřejmě začala hystericky ječet, že jí tu kočku zakousne .  Kočku na vodítku zvedla do vzduchu- měla kšíry- a točila se s ní dokola.  Takže Tifka se točila taky, tak mně chvíli trvalo než jsem ji odchytla.  Samozřejmě jsem se paní omlouvala, že  kdybych zaregistrovala kočku dřív, tak bych si Tifku vzala na vodítko.  Ale ani ve snu mě nenapadlo, že  v lese potkáme na vodítku kočku! No co vám mám povídat, vyslechla jsem si toho hodně, cítila jsem se nepříjemně, vím, že je to moje chyba .  Je to jediný problém, co s Tifkou máme a nedaří se nám odbourat.  Ona těm kočkám fakt nic neudělá, ale strašně na ně štěká a doráží.  

Online Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 22:22
Reakce na Potrefenáhusa:

To jsi ušila?! Úžasné! (Chtělo by to tleskacího smajlíčka.)

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 22:25
Reakce na Sweet Potato:

vono na tom ale fakt nic neni, to bylo celý hotový snad za půl hodiny ani ne, stroj to prošil raz dva. Neskromně teda dodávám, že jsem upletla i tu chlupatou fusekli, co si tam Rufíček přines. To ale ještě před existencí diskuzních for, kdy jsem měla na takový věci čas...

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 22:26
Reakce na Berta:

vzhledem k velikosti tiffanky bych se spíš bála, že kočka ublíží jí:-) já bych řekla že to je normální. paní si teda koledovala. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. prosince 2016 22:29
Reakce na Potrefenáhusa:

sim vás, to já si beru příklad z vás a tuhle ze Zina , jak fakt dřete!!! 

mna to bavi (a Zunu tiez), takze to nevinimam ako povinnu drinu :-) perfektne pri tom zrelaxujem :-)

a k tym krasny obojkom - presne to mam s Blackom, na nom vacsinou ziaden obojok ani nie je vidiet, a to sa ich snazim vzdy doladit so Zunou - som magor, ano :-D