Goliáš perníčky miluje, i upečený, i syrový těsto, musím bejt vždycky jak ostříž, s několika plechama je to zvlášť náročný!
:-D
Goliáš perníčky miluje, i upečený, i syrový těsto, musím bejt vždycky jak ostříž, s několika plechama je to zvlášť náročný!
:-D
Asi Rufíček čeká tuhou zimu.
Naši miláčkové se dnes taky obsloužili. Vyžrali díry do několika kapsiček, o kterých jsem si myslela, že jsou mimo dosah. Ale zase jsou dajní, jednu poskytli i netopýrce.
Mikuláš priniesol novú hračku ![]()

Amy se krásně leskne!
pupíček také dostal hračku, kouli na plnění granulemi, ovšem nepochopil ji
mocně ji oslintal, ale že jsou vevnitř granule mu prostě nedošlo, ani se nepokouší je dolovat. a to jsou přitom ty nejnechutnější pedigree, které používáme jako odměnu, protože mu přirozeně hrozně chutnají.
Já jsem dnes objednala tohle. A chtěla jsem se zeptat Potrefenáhusa kde koupit ten parůžek ten vypadá odolně to by se nám hodilo.

parůžek jsem na radu paktofonika a palahniukowa koupila na zoohitu. Akorát je teda fakt hodně tvrdej, nevím proč, ale čekala jsem ho měkčí :-D Nicméně pro teriéra myslim ok :-D , ten náš už je taky pěkně ohlodanej a oblíbenej.
Děkuju, mrknu se tam a tvrdost nám nevadí alespon něco vydrží. Jo a perníčky jsem pekla v neděli, jsou po nich oba jak diví a byla pak docela krušná noc. Jsem to neuhlídala no.
a Potrefenáhusa Ja som kúpila parohy pozdĺžne prekrojené, Amy to asi viac vyhovuje, najprv vyhryzie stred a potom ožužláva kraje.

A nová hračka má tiež schodku na pánsky ![]()

ten rozkrojenej vypadá teda líp, i když musím přiznat, že ta slovenština s překlepem mi dala trochu zabrat :-D
jé děkuju a ten je taky ze zoohitu a nejsou ty okraje moc ostrý.
Bhužiaľ nie, kúpila som ich na slovenskom eshope. Je to značka Larsson snack, ale myslím si že sú aj iný výrobcovia. Videla som ich aj v miestnom zverimexe(v takom lepšom, kde predávajú kvalitné veci, žiaden superzoo a tak) a zatiaľ sme nemali problém. Veľmi ostré okraje tam niesú pretože to ohlodáva z kraja tak je to také zaoblené, vôbec sa neštiepia . Amy ich veľmi rada žužle, keď sa do toho dostane dokáže pri tom krepčiť aj hodinu ![]()
S tím superzoo jste mi připomněla oblecek,co jsem včera videla v našem petshopu v obchodaku,kam jsem sla zelve pro žárovku do akvarka....to bych rufickovi fakt nemohla udělat...
Byl by jak ovečka.
No asi by bola tichá domácnosť. V superzoo majú pekelné veci :D
Samovolně se spouštějící videa na facebooku jsou zlo! Právě jsem viděla, jak se na Mauriciu zbavují toulavých psů ![]()
Pejsek šťoural pod křeslem. I poslala jsem dítě zjistit, jestli tam nemá třeba míček. Dítě odpadlo v záchvatu smíchu. Bylo jich tam osm!
nechtěj vidět, co vymetám zpod pohovky já:-)) míčky rolničky plyšové myšky velikonoční kuřátka koule z potpouri... příště pohovku na pořádných nohách, ať pod ni vejde vysavač:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.