Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 19:40
Reakce na CHristal:

ja som paroztek kupovala tiez u nas vo zverimexe - tiez to malo nejaku znacku, myslim, ze tu istu, ako spominala paktofonika; pani sa ma spytala na velkost psika + ci ma uz s parohom skusenosti - pre neskusene psiky sa odporuca ten prekrojeny paroh, aby zistili, ze nieco je vnutri a tiez mi vyberala taky, aby bol co najoblejsi. nepredstavovala som si, ze je taky tvrdy a je pravda, ze ho mame uz dlho a stale je na nom co zuzlat. a priznam sa, ze mne vonia  a Zune chuti (Blacka velmi nezaujal, ale ma radsej maksie zuvanie).

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 19:46
Reakce na Sweet Potato:

presne!!!! neznasam, ked Zune zapadne nejaky lopticka pod gauc a ona hrabe a pisti  ale Zuna ma hracky na pridel, takze ich nema len tak volne k dispozicii - ona ako je hyperaktivna, reaguje na kazdy podnet, takze ked mala pre seba cely pelech plny hraciek, vobec nevedela oddychovat.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 20:29

mně se pod pohovku vejde všechno, včetně psa, zato pod myčkou, tam je spousta kočičích pokladů, který nemám morál lovit...

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 20:32
Reakce na Potrefenáhusa:

no, já si totiž (teprve nedávno:-) pořídila tohle:-P

Offline CHristal
52 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 20:38
Reakce na palahniukowa:

Díky, máme tady asi pět prodejen tak se tam zeptám. Ale myslím, že ten celej bude asi lepší on je hotová drtička. Jinak Vás hrozně obdivuju jak se Zunce věnujete jste obě jedničky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 20:42

mno, jak seznámit venkovní kočku a satánka? zatím nic moc, pes na kočku štěká (asi jeho první štěkání v životě), kočka psa provokuje! všimla jsem si, že má ta kočička, docela legračně krátké nohy 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 20:55
Reakce na CHristal:

myslim, ze ten prekrojeny sa pouziva prave preto, aby psik-zaciatocnik zistil, ze vnutri je ta "dren"; ono je to naozaj velmi tvrde a nie som si ista, ci by psika bavilo ohryzat taky tvrdy paroh tak dlho (kym sa k tomu vnutru dostane) len tak... ja som v tomto uplne podlahla reklame: zuvanie a hryzenie vyplavuje endorfiny; je to bio & eko + bezpecne; nie je z toho ziadna spina; je to zabava povodnych vlkov... :-D dakujeme Amy za rozsirenie obzorov :-) vyskusajte, verim, ze bude chutit! je rozkosny, chlpac maly :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 20:58

no, já si totiž (teprve nedávno:-) pořídila tohle:-P

tak tuto vec som objavila cca tyzden dozadu na povale!!! Zuna sa votrelca, samozrejme, zmocnila a mala z toho neskutocnu zabavu (a ja som potom okrem bielych chlpov zametala aj chlpy vsetkych farieb duhy :-))

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 21:03
Reakce na paktofonika:

az takto???  no teda, tak to je Amy poriadne precizna :-) a skutocne sa nadherne leskne!!!

no a na Vianoce dostanu moje potvory Beco-vybavicku. uz prosim ziadne vychytavky (aspon do Vianoc) neukazujte, lebo potom budem zuzlat parohy a vonave Beco lopticky aj ja :-D 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 06. prosince 2016 21:13
Reakce na Zina:

velka vdaka za zdielanie skusnosti s RD! rezonuje to s mojimi vnutornymi pochodmi. 

snad aj so Zunou casom dospejeme k harmonii tak, ako to bolo u vas s Belisou :-)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 08:04
Reakce na CHristal:

To je kukuč!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 08:17
Reakce na palahniukowa:

Haha precízna to áno. Ju to strašne baví a asi to aj potrebuje. Má ešte veľmi rada laná všetkého druhu, rada sa nechá dvíhať. A v obývačke máme zavesené kruhy tak jej tam niekedy priviažem lano a sa hojdá  A srsť má peknú to áno, dávam jej lososový olej tak 3krát týždenne malinké množstvo. A aj nové granule(Timberwolf) veľmi dobre vplývajú. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 08:18
Reakce na palahniukowa:

Amy dostane na Vianoce nový krásny kožený obojok a bundu. Tak neviem či ju aspoň niečo z toho poteší :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 08:20

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 08:29

A gauč mám tiež na nožičkách. Ale nikdy tam nič nebolo, lebo Amy chcela stále presne tú hračku ktorá jej tam spadla. Takže mrnčala a hnevala sa pri gauči a furt sme jej to museli vyťahovať. Potom to zašlo už ďaleko, sedela na gauči a keď jej spadla loptička tak mrnčala aby sme ju jej dvihli  Tak som po obvode celého gauču dala zrolované deky aby jej tam nič nepadlo. Ale ešte to niekedy skúša s tým aby sme jej dvihli hračku. No hérečka 

Offline Vilemina
2359 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 08:47
Reakce na paktofonika:

Amy je krásná!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 09:07
Reakce na paktofonika:

Amy je  úžasně fotogenická! A co se dárků na Vánoce týká.. Vy pro ni nemáte nachystaný žádný "tvrdý " dárek? Jenom "měkouše"?! Tak to máte čas to ještě napravit,  protože jenom  obojek a bunda teda nic moc  Je to jako s dětma .

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 09:11
Reakce na CHristal:

paktofonika 

ach jo 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 09:11
Reakce na paktofonika:

Amy je fakt taková úhledná, roztomilá a čisťoučká, hned by si jí člověk trochu pomuchlal. Etuda "něco mi spadlo za postel" byla u nás vždycky velice oblíbená, i když tam nic nebylo...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2016 09:23
Reakce na Berta:

No ja viem som hrozná. A to ešte ani neviem či to bunda do Vianoc stihne  Budem musieť čosi ešte vymyslieť. Prijímam tipy na darčeky, čo Tifka, čo dostane?